Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@omites píše:
Nikde, normálně diskutuji. Máme podobně příspěvků
Myslela jsem, ve kterých diskusích se schováváš..Že jsem na tebe tak pozdě nenarazila..
@Silwinka87 píše:
Myslela jsem, ve kterých diskusích se schováváš..Že jsem na tebe tak pozdě nenarazila..
No vidíš a já mám pocit, že z některých diskuzí přímo vyčnívám. Ale většinou jsou o nějaké šílené dietě. ![]()
@jajul píše:
@Silwinka87 tuhle
To vypadá fajn, akorát bych řekla, že je to tak pro dvě menší dítka..Jinak je to tak na úraz, ale mě se to líbí..Asi bych to i koupila, kdyby jsme měli místo.. ![]()
@omites píše:
kecáš, já tu jsem. Skoro denně, tak do půlnoci
Já jsem tu taky denně min. do půlnoci
![]()
@omites píše:
No vidíš a já mám pocit, že z některých diskuzí přímo vyčnívám. Ale většinou jsou o nějaké šílené dietě.
Aha..Do takových nechodím..Pro mě slovo dieta znamená jojo efekt..Já dávám na trochu pohybu a jím 5-krát denně malé porce a funguje to
A taky ráda sem tam zhřeším, což u diet není skoro možné..
@MUFICE píše:
Já jsem tu taky denně min. do půlnoci![]()
Tak to je super, že jsme se tu tak krásně sešly, děvčata.. ![]()
@Silwinka87 Proč pro dvě menší dítka? A proč na úraz
? Místa máme 180 m2..
@Silwinka87 píše:
Tak to je super, že jsme se tu tak krásně sešly, děvčata..
Tak Mufi znám, s tou se potkáváme docela často.
@MUFICE že ![]()
@jajul píše:
@Silwinka87 Proč pro dvě menší dítka? A proč na úraz? Místa máme 180 m2..
Ty brďo, vy se máte..
No, přijde mi, že když tak ty děcka začnou skákat hlava nehlava, tak to musí být celkem drsné..
Ale soudím podle mého synáčka, on je trochu bláznivý, tak by tam asi musel být sám..
Jinak určitě kupte..Mě se to líbí, myslím, že se v tom skvěle vyblbnou.. ![]()
Já tu taky straším denně cca do půlnoci, někdy i do jedné do rána. Dřív většinou nezaberu…
i když dneska to možná zkusím, zítra jedem s kámošema na chalupu, takže bych si potřebovala trochu naspat, abych v neděli nepadala na hubu ![]()