Večerní šichta na eMiminu :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
23.11.12 23:18
@omites píše:
my se budeme dívat na Zakázané ovoce, u toho nemusíme mít vyplé PC. Mám štíra, co nesexuje :jazyk:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Silwinka87
23.11.12 23:19
@IvkaH píše:
S těma zubama mi ani nepřipomínejte, 14měs. zrovna rostou stoličky, tak je protivná :twisted: a 4letá si stěžuje, že se ji zub hýbe, takže čekáme kdy budeme po baráku hledat první zuby na památku :mrgreen:.

kolotoč :lol:

• Citovat
  • Upravit
13141
23.11.12 23:19
@Pavelas píše:
však říkám, že je to často neslučitelné se spánkem. Ale máš dobrý, že ho máš kam dát. Já to prostě musím vydržet.

No babička má 72, děda tuším 78. Malý tam byl tenkrát týden a půl, jak jsem byla mrtvá. Vždycky na dopoledne.
Je to fajn, pohlídají, když musím někam k doktorovi. Když ho tam týden nedám, tak je jim pak i smutno. Ale ten můj zápal plic byl záhul i pro ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
23.11.12 23:20
@omites píše:
my se budeme dívat na Zakázané ovoce, u toho nemusíme mít vyplé PC. Mám štíra, co nesexuje :jazyk:

díky za typ. Přemýšlela na co budu koukat a už to asi mám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.11.12 23:20
@Pavelas píše:
však říkám, že je to často neslučitelné se spánkem. Ale máš dobrý, že ho máš kam dát. Já to prostě musím vydržet.

uvidíš, že až budou dva půjde to, spolu se zabaví, vyhrají, vymyslí kraviny :pankac:
Zkus dát do ložnice krabici hraček třeba se ráno zabaví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
23.11.12 23:22

Hoj, přidávám se, manžel je na víkend pryč a já nejsem zvyklá být bez něj, takže děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
23.11.12 23:22
@omites píše:
No babička má 72, děda tuším 78. Malý tam byl tenkrát týden a půl, jak jsem byla mrtvá. Vždycky na dopoledne.
Je to fajn, pohlídají, když musím někam k doktorovi. Když ho tam týden nedám, tak je jim pak i smutno. Ale ten můj zápal plic byl záhul i pro ně.

ty jo, tak to už mají věk. To se divím, že chtějí hlídat. My máme s chlapem oba rodiny daleko, takže to nehrozí, ale k našim babičkám už bych stejně důvěru neměla. Mamky v pohodě, hlavně tchýně. Ale ta kdyby bydlela blíž, tak ji mám doma asi denně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
23.11.12 23:24
@IvkaH píše:
uvidíš, že až budou dva půjde to, spolu se zabaví, vyhrají, vymyslí kraviny :pankac:
Zkus dát do ložnice krabici hraček třeba se ráno zabaví :think:

:lol: pěkně sis to na ratolesti vymyslela.. :mrgreen:
Na to taky spoléhám, že až bude mít malý ségru, tak to bude lepší.. 8)

• Citovat
  • Upravit
6333
23.11.12 23:24
@IvkaH píše:

ty jo, ložnice je asi jediná místnost kde hračky nejsou, tedy ještě na WC je nemáme :oops: Takže to asi neklapne, ať se zabavuje ve svým pokoji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
23.11.12 23:25
@jizvíková píše:
Hoj, přidávám se, manžel je na víkend pryč a já nejsem zvyklá být bez něj, takže děs

A kde ho máš?

• Citovat
  • Upravit
31278
23.11.12 23:26
@omites
@omites píše:
Jsem ho oblekla a odvezla k babičce
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sem si při první polovině věty myslela, že dodáš něco jako „a šla s nim ven“ :P takže sem tu hlasitě vyprskla pití, co jsem zrovna pila :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
23.11.12 23:26
@Mar__tanka1983 píše:
@omites:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sem si při první polovině věty myslela, že dodáš něco jako „a šla s nim ven“ :P takže sem tu hlasitě vyprskla pití, co jsem zrovna pila :lol:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
6333
23.11.12 23:28

Právě jsem dostala šílenou chuť na rýžový nákyp :oops: Lopezka něco tlačila a mě napadl nákyp. Mňam, že bych udělala změnu ve víkendových obědech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.11.12 23:29
@Pavelas píše:
ty jo, tak to už mají věk. To se divím, že chtějí hlídat. My máme s chlapem oba rodiny daleko, takže to nehrozí, ale k našim babičkám už bych stejně důvěru neměla. Mamky v pohodě, hlavně tchýně. Ale ta kdyby bydlela blíž, tak ji mám doma asi denně :zed:

no když měl třeba 3 měsíce, tak jsem se bála. Po roce dostal i amokovou apnoe. Teď už, naštěstí, záchvaty nemá.
Ale oni ho opatrují jak zlato. Když ho mají hlídat, věnují se jenom jemu. Děda je hodně nemocný, ale s malým hned pookřeje. Babička je s ním schopná i uvařit. Hlídají ho tak od půl roku. Nejdřív fakt jenom chviličku a třeba babička ho měla zakázaného nosit po schodech, přenášel ho děda. Teď už malý po schodech běhá sám, tak není problém. Teď ho tam klidně dám a jedu si po nákupech a ještě dostanu pak oběd :mrgreen:
Ono je to dítě fakt nabíjí. A padlí na hlavu mi zatím nepřijdou, tak jim věřím.
Mamka chodí do práce. A tchýně bydlí 230km.
Tak si říkám, jeslti to nebudu mít u druhého dítěte pak složitější než s prvním, kam ho dám na hlídání, kdybych třeba prarodiče už neměla nebo už nemohli hlídat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
23.11.12 23:30
@IvkaH píše:

krabice hraček nezabaví na dlouho, doporučuju krabici se „zakázanýma věcma“. U nás to funguje náramně. Jak u ničeho neposedí, tak v téhle krabici se dokáže hrabat i 40 minut :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová