Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@momi33 píše:
zas jsem doma před 15h…vše má své pro a proti…
Vzhledem k tomu, že jsem sova, tak radši budu v práci do 17h, než vstávat ve 4 ráno. To by mě brzo odvezli do márnice
Ale chápu, že si člověk s dětma nemůže určovat prac. dobu.
Ahoj holky, můžu se přidat na pokec? Dcerka spinká, přítel v hospodě, v televizi prd, Slavík, stejně víme, kdo to vyhraje, že ![]()
@MUFICE píše:
Vzhledem k tomu, že jsem sova, tak radši budu v práci do 17h, než vstávat ve 4 ráno. To by mě brzo odvezli do márniceAle chápu, že si člověk s dětma nemůže určovat prac. dobu.
jj, já jsem ráda za to, jak to je…
@momi33 píše:
jj, já jsem ráda za to, jak to je…
Ale ideální by bylo dělat od 8-14h za stejný plat
![]()
@kristy84 píše:
Ahoj holky, můžu se přidat na pokec? Dcerka spinká, přítel v hospodě, v televizi prd, Slavík, stejně víme, kdo to vyhraje, že
Jasně, přidej se ![]()
Na vítěze tipuju Gotta a Lucku Bílou ![]()
@MUFICE píše:
Ale ideální by bylo dělat od 8-14h za stejný plat![]()
jj, to jo.
Třeba vyhtajem jackpot Sportky, je tam 237 mega ![]()
@MUFICE píše:
Vzhledem k tomu, že jsem sova, tak radši budu v práci do 17h, než vstávat ve 4 ráno. To by mě brzo odvezli do márniceAle chápu, že si člověk s dětma nemůže určovat prac. dobu.
@momi33 píše:
jj, to jo.
Třeba vyhtajem jackpot Sportky, je tam 237 mega
Tak to bych si taky nechala líbit ![]()
@MUFICE píše:
Jasně, přidej seNa vítěze tipuju Gotta a Lucku Bílou
To bych teda neřekla.
![]()
@MUFICE píše:
Jasně, přidej seNa vítěze tipuju Gotta a Lucku Bílou
@MUFICE píše:
Tak to bych si taky nechala líbit
@kristy84 píše:
Přesně, ve čtyři ráno by mě vezliTaky jsem sova a chodím docela pozdě spát, ale s malou jsem se naučila chodit nejpozději v jedenáct, o půlnoci, protože se budí v půl šestý. Ale spinká cca od půl sedmý celou noc, takže si fakt nemůžu stěžovat
Před mateřskou jsem dělala na baru v jednom hotelu a nechodila do práce dřív, než na jedenáctou, to bylo super
Ale domů jsem chodila tak kolem půlnoci, kolikrát i dýl, takže z toho to moje zažitý ponocování
Tak já chodím spát většinou kolem půl 1 a se synem vstáváme mezi 8-9, takže se vyspím dost.
…já nějak tv nevnímám…koukám spíš na seriály na netu, teď se mi konečně povedlo na uložto. cz najít Černobílý svět, a stahuju ho.
![]()
Já v týdnu vstávám v 7 a když už to pak nemůžu vydržet tak si pak během dopoledne ještě na hodinku lehnu.
![]()
@momi33 píše: …já nějak tv nevnímám…koukám spíš na seriály na netu, teď se mi konečně povedlo na uložto. cz najít Černobílý svět, a stahuju ho.![]()
Ze seriálů sleduju Ententýky, Vyprávěj a Obchodák ![]()