Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jajul píše:
@MUFICE No, ona je půl roku třeba v pohodě a pak si dá prášky od bolesti a přežene to, no. Je fakt, že je hodně nemocná. Ale spoleh na ni prostě není a nikdy nevíš, jak to bude za hodinu. Nikdy bych jí to nepřiznala, obkecávám to statečně, ona je jinak zlatá. Ale tohle jí neodpustím v životě. Už jen to vysvětlování ve špitále. A to jsme tam za 10 m byli se salmonelou, Ještě že na nás nezavolali (zatím) sociálku
.
sociálku kvůli salmonele ![]()
Ahoj, kdo tu ještě straší? Dnes jsem se dřív nedostala, chlap dělal po 100letech na notebooku aktualizace, tak to nějak trvalo ![]()
Koukám co se tu naposledy probíralo a koukám, že problémy s hlídáním (a s tím spojené nepříjemnosti) ![]()
@Pavelas píše:
Ahoj, kdo tu ještě straší? Dnes jsem se dřív nedostala, chlap dělal po 100letech na notebooku aktualizace, tak to nějak trvalo
já tu straším, bu bu bu ![]()
@MUFICE Lékařka mi tam oznámila, že: Salmonela je nemoc špinavých rukou, maminko
. Proto si dělám srandu.
@Pavelas píše:
Ahoj, kdo tu ještě straší? Dnes jsem se dřív nedostala, chlap dělal po 100letech na notebooku aktualizace, tak to nějak trvalo
hele, mě tam visí nějaké dvě důležité aktualizace ![]()
@omites mě tu jich strašilo spousta, takže se do toho pustí. Jsem zvědavá co mi tu přestalo fungovat. To ale zjistím samozřejmě až v pondělí dopoledne, když mi s tím nebude moct poradit ![]()
Dneska nás čeká krutá noc. Malá je nějaká nemocná a špatně se ji spí, pořád se budí. Dobré na tom je, že vyžaduje tatínka, který si s ní celý den hrál, zatím co maminka odpočívala
@Pavelas no u ségra to dopadlo tak, že musela obnovit systém. Mě se to taky jednou už stalo a přišla jsem o veškeré data. Ale já nejsem schopná zálohovat ![]()
Teď by NTB taky bodlo obnovit systém ![]()
@jajul píše:
@MUFICE Lékařka mi tam oznámila, že: Salmonela je nemoc špinavých rukou, maminko![]()
. Proto si dělám srandu.
Salmonela je většinou z nedopečeného kuřete nebo majonézového salátu, ne?
žloutenka je nemoc špinavých rukou.