Večerní šichta na eMiminu :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50147
24.11.12 21:05
@omites píše:
Ahoj :mavam:
Teď na Primě Postradatelní. Ulici sleduji dopoledne, přepínám po Kouzelné školce. A pak jdu vařit. Mamka chodí na oběd v 11:30. To se najím s ní a s malým. Kolem 14h chodí na oběd malá ségra (12) a porci odkládám ségře (24) na další den do práce. V pátek my odpadá starší ségra, ale zato manžel v práci neobědvá, dojede v 14,30 a já až doma.

Tak to vaříš kotel jídla :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.11.12 21:05
@kristy84 píše:
Takže vaříš celý rodině :D To je moc hezký, že se takhle scházíte :palec:

no ta starší ségra přibyla až teď v listopadu. Pustila studentský privát v Brně a rozhodla se dojíždět se sousedkou. Někdy jde mamka s malou ségrou do jídelny. Ale většinou vaří tak šíleně, že chodí obě ke mě.
Ale je fakt, že si připadám jako velkovývařovna :mrgreen: Na durhou stranu je to fajn, že se takhle potkáme. Ségře beru jídlo v krabičce večer, když jdu k ní cvičit. Mamka se ségrama bydlí 50m od nás.
Zas já nesnáším velké úklidy a s malým se třeba nedají moc mýt okna. Mamka mi umyla okna v říjnu a teď mi přijde Vánočně uklidit kuchyň.
Taky cukroví budeme péct všichni dohromady, manžel už se na to těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.11.12 21:06
@MUFICE píše:
Tak to vaříš kotel jídla :D :pankac:

to jo :-D. Naštěstí mi přispívají finančně. Zato dostanou dobré jídlo a ne blafy z jídelny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
24.11.12 21:08
@omites píše:
to jo :-D. Naštěstí mi přispívají finančně. Zato dostanou dobré jídlo a ne blafy z jídelny ;-)

Taky si to odpracují, když ti myjí okna a dělají vánoč. úklid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.11.12 22:35
@MUFICE píše:
Taky si to odpracují, když ti myjí okna a dělají vánoč. úklid :lol:

Bodéž by ne, taky to jídlo u @omites určo nemají s vysokohorskou přirážkou, tak jí aspoň vrátí vynaloženou energii :lol:.

@omites Máš štěstí, že spolu tak vycházíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.11.12 22:44
@jajul píše:
@omites Máš štěstí, že spolu tak vycházíte.

vlastně ano, mám. Hodně slyším, že máme super vztahy a že to tolik běžné není. Přitom mě to přijde normální ;-) Naštěstí mám svůj barák a svoje soukromí, i když se to na první pohled nezdá ;-). Pak lehko můžeme udržovat super vztahy, když si každý máme kam zalést. Asi by to bylo jiné, kdybychom bydleli všichni v jednom baráku. Takhle máme k sobě blízko a přesto když potřebujeme, tak daleko.
Určitě je neopomenutelná pomoc rodiny, při hlídání malého, to mi moc pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.11.12 22:46

Dneska tu chcíp pes, tak půjdu pověsit prádlo, zapnu myčku, nakojím, osprchnu se a mažu do hajan. Jsem grogy, navíc jsem konečně po celým dnu zbodla porci guláše, tak bříško pracuje :lol:. Ty samomatky, to jsou hrozný hrdinky. To je děs, celej den sama s malou 8o. Ráno jsme stihly dobročinný jarmark, pak rychlej oběd, spinkat, synovec hlídal malou a já valila k našim krájet sádlo. Když jsem přišla, dítě už bylo vzhůru. Uklidit jsem tak nestihla, synovec (15, neteř 10) to okomentoval slovy, ať jsem v klidu, že to tu vypadá jak u nich v pokojíčku 8o :oops:, jen rozvolněně :mrgreen:. Naštěstí aspoň malá dneska krásně spinká, tak jsem to tu malinko pofackovala a předchystala si advent (musela jsem sklidit levanduli). A před chvílí si říkám, co mám tak děsnej hlad. A došlo mi, že jsem měla dopoledne 1 rohlík s máslem a na obět kousek libovýho ovaru a krajíc chleba. Tož to je málo i na mě.. Jdu si ještě pro jogurt :roll:. Samomatky, klobouk dolů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.11.12 22:48

@omites Toho hlídání si važ, já mám domů taky kosíček, mamka už je v důchodu, ale malou si jí svěřit netroufám :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
24.11.12 22:48

Jsme všechny tak rozhozený z toho slavíka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
24.11.12 22:52
To je fakt, to jsem nečekala 8o
@anoli30 píše:
Jsme všechny tak rozhozený z toho slavíka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
24.11.12 22:53
@kristy84 píše:
To je fakt, to jsem nečekala 8o

Já jsem si nejdřív myslela, že jsem se přeslechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
24.11.12 22:58

Taky tak, Gotta jsem brala jako tutovku :D Ale přeju mu to, konečně změna :D
Jdu do hajan, tak všem hezký večer a zase zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.11.12 23:01

Kluse mám ráda, i když je to frajírek. Ségra s ním byla pařit. A říkala, že dalšího blbce doma nechce :-D Jel tam úplně na mol po nějaké blondýně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
24.11.12 23:05

Já mám Kluse taky ráda, ale tohle jsem fakt nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
24.11.12 23:12
@anoli30 píše:
Já jsem si nejdřív myslela, že jsem se přeslechla.

Já taky, myslela jsem, že vyhlašují už první místo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová