Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mě prý čeká noční šichta (pokud se bude budit), tak jdu honem zalehnout, ať nejsem úplně jak zobie ![]()
Tak snad zase zítra ![]()
Ahoj, ja stale vzhuru, jeste, ze manzel zitra dorazi, ale zase az vecer.. asi vytahnu kluky do busu a dojedeme do kramu, akorat nevim, jak budu jezdit po obchode s kocarem
@MUFICE Tož to mi fakt řekla, no
. Už tak jsem byla hotová a tím mě zcela odrovnala
. Kuřecí (ani majonézu, zmrzlinu ani nic podobnýho) malá nejedla, ani jsme ho doma v inkriminovanou dobu nevařili, vejce jsem vařila v celku 20 min, takže bylo zcela natvrdo natvrdo. Příčina nevypátrána.
@jizvíková Já jezdím tak normálně, na tom není nic divnýho, ne
? Jo ale mám jednokočár, to bude asi ono
. Jak jste to zvládli? Můj muž se vrátí tak za 3 hodky už
.
@omites Mě se tu ty aktualizace taky jaksi kupí. Jenže taky nezálohuju, furt to odkládám, tak je zatím úspěšně zametám pod koberec
.
@jajul píše:
@MUFICE Tož to mi fakt řekla, no. Už tak jsem byla hotová a tím mě zcela odrovnala
. Kuřecí (ani majonézu, zmrzlinu ani nic podobnýho) malá nejedla, ani jsme ho doma v inkriminovanou dobu nevařili, vejce jsem vařila v celku 20 min, takže bylo zcela natvrdo natvrdo. Příčina nevypátrána.
Tak je možný, že to chytla někde v kolektivu dětí. Nechodila jsi někam do MC?
Tak jsem lehla ![]()
Roztáhli jsme gauč, donesla jsem duchny a malému pouštím pohádky. Snad to bude odpoledne lepší, měli bychom jít cvičit do Sokola na cvičení rodičů s dětmi.
K tomu mám zřejmě namožené vazy v kolenou a ve středu bych měla jít trhat osmičku.
I ja, sla bych uz spat, ale hori mi v krbu a je tady krasne teploucko, ani se mi do te studene postele nechce ![]()
Já si tu tak pročítám, protože mám v hlavě vygumováno, takže dnes moc nedokážu rozvíjet rozumnou debatu ![]()
Já se právě snažím podle jakési podivné čínské tabulky zjistit, jestli čekám kluka nebo holku. Ale buď jsem už unavená nebo na mě leze těhotenská demence a nebo jsem prostě jen debilní.
Uvidíme co nám za pár týdnů řeknou na UTZ a uvidíme.
@Pavelas píše:
Já se právě snažím podle jakési podivné čínské tabulky zjistit, jestli čekám kluka nebo holku. Ale buď jsem už unavená nebo na mě leze těhotenská demence a nebo jsem prostě jen debilní.
Uvidíme co nám za pár týdnů řeknou na UTZ a uvidíme.
To bych počkala na UTZ, tyhle vynálezy podle mě moc nefungují ![]()