Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já v týdnu vstávám v 7 a když už to pak nemůžu vydržet tak si pak během dopoledne ještě na hodinku lehnu.
![]()
@momi33 píše: …já nějak tv nevnímám…koukám spíš na seriály na netu, teď se mi konečně povedlo na uložto. cz najít Černobílý svět, a stahuju ho.![]()
Ze seriálů sleduju Ententýky, Vyprávěj a Obchodák ![]()
@anoli30 píše:
Já v týdnu vstávám v 7 a když už to pak nemůžu vydržet tak si pak během dopoledne ještě na hodinku lehnu.![]()
A o víkendu v 1O ![]()
@MUFICE píše:
A o víkendu v 1O
Když je dobrá konstalace tak jo. ![]()
@MUFICE píše:
Ze seriálů sleduju Ententýky, Vyprávěj a Obchodák
Ententýky taky sleduju a Farmu na Markíze, Panelák na Joj a samé takové ptákoviny ![]()
@anoli30 píše:
Když je dobrá konstalace tak jo.
U nás taky tak ![]()
@MUFICE píše:
Ze seriálů sleduju Ententýky, Vyprávěj a Obchodák
jj, Ententýky taky sleduju, i Vyprávěj. A Zdivočelou zemi.
@kristy84 píše:
Já sleduju Ulici, Prostřeno a Modré z nebe-to je moje
Ulici jsem taky sledovala, ale co zpoplatnili vysílání na netu, tak jim na to prdim ![]()
@momi33 píše:
Ulici jsem taky sledovala, ale co zpoplatnili vysílání na netu, tak jim na to prdim
@kristy84 píše:
Tak já když jí nestihnu večer, koupání malý atd.,tak se na ní dívám ráno v devět
Taky na ní koukám dopoledne, to akorát vstáváme a snídáme u toho ![]()
Ahoj ![]()
Teď na Primě Postradatelní. Ulici sleduji dopoledne, přepínám po Kouzelné školce. A pak jdu vařit. Mamka chodí na oběd v 11:30. To se najím s ní a s malým. Kolem 14h chodí na oběd malá ségra (12) a porci odkládám ségře (24) na další den do práce. V pátek my odpadá starší ségra, ale zato manžel v práci neobědvá, dojede v 14,30 a já až doma.
@MUFICE píše:
Taky na ní koukám dopoledne, to akorát vstáváme a snídáme u toho
@omites píše:
Ahoj
Teď na Primě Postradatelní. Ulici sleduji dopoledne, přepínám po Kouzelné školce. A pak jdu vařit. Mamka chodí na oběd v 11:30. To se najím s ní a s malým. Kolem 14h chodí na oběd malá ségra (12) a porci odkládám ségře (24) na další den do práce. V pátek my odpadá starší ségra, ale zato manžel v práci neobědvá, dojede v 14,30 a já až doma.