Večerní šichta na eMiminu :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50143
24.11.12 23:12
@jajul píše:
@omites Toho hlídání si važ, já mám domů taky kosíček, mamka už je v důchodu, ale malou si jí svěřit netroufám :nevim:.

Proč, ona by nepohlídala? Nám hlídá máma, je taky v důchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
24.11.12 23:14

Klus není můj oblíbenec, ale nějaký hitovky má dobrý. Loni nebyl ani 3. a ted to vyhrál 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
24.11.12 23:15
@MUFICE píše:
Já taky, myslela jsem, že vyhlašují už první místo 8o

Jsem si říkala jaká to je letos nuda, že to je všechno stejný a takhle nás převezli. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
24.11.12 23:16
@MUFICE píše:
Klus není můj oblíbenec, ale nějaký hitovky má dobrý. Loni nebyl ani 3. a ted to vyhrál 8o

No někdy stačí jedna písnička. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.11.12 23:17
@anoli30 píše:
Jsme všechny tak rozhozený z toho slavíka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jj, taky zírám. Teď abych se bála toho jednadvacátýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.11.12 23:18

Já mám Kluse ráda, manžel dostal loni od Ježury CD a posloucháme oba :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
24.11.12 23:18
@jajul píše:
Jj, taky zírám. Teď abych se bála toho jednadvacátýho :mrgreen:

Taky mě to už napadlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
24.11.12 23:21
@anoli30 píše:
Jsem si říkala jaká to je letos nuda, že to je všechno stejný a takhle nás převezli. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je fakt a u Káji jsem si byla jistá na 100%, že bude první 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.11.12 23:22

@MUFICE Hlídat by chtěla, ale není zcela v kondici (i zdravotně i jinak bohužel), takže u ní nikdy nevím. Když měla malá 10 dnů, vyklouzla jí z kočárku. Ty dva dny na pozorování mě stály málem život a dlouho jsem měla strach, jestli se něco nevyvrbí.
Mamča je fajn, chodíme tam denně na oběd, s malou si pohraje, ale samotnou ji už mámě nenechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.11.12 23:23

No my ho letos viděli na dvou fesťákách, na jednom jsme se letos i pěkně zmastily. Hrál v pátek a pak začalo pršet. Posilněni alkoholem jsme pobíhaly v děšti a já si narazila prst (druhý den jsem s ním musela na úrazovku do Zlína). Pak jsme ještě na něm byly v Pohořelicích a pak tam hrál ségry přítel. Říkám, Klusovi písničky máme rády a můžeme ho. Ale ségra říkala, že tenkrát v tom baru to byl takový mladý nevybouřený kluk, co těžil z popularity. Šli tam v pěti lidech po koncertu. U stolu se s nima opil a pak odešel na ten bar. To bylo před rokem. Tak třeba ho očekávané rodičovství změní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.11.12 23:23
@anoli30 píše:
No někdy stačí jedna písnička. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky jsem si říkala :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
24.11.12 23:24
@jajul píše:
@MUFICE Hlídat by chtěla, ale není zcela v kondici (i zdravotně i jinak bohužel), takže u ní nikdy nevím. Když měla malá 10 dnů, vyklouzla jí z kočárku. Ty dva dny na pozorování mě stály málem život a dlouho jsem měla strach, jestli se něco nevyvrbí.
Mamča je fajn, chodíme tam denně na oběd, s malou si pohraje, ale samotnou ji už mámě nenechám.

Aha 8o Tak to se ti nedivím, že už jí nechceš dávat na hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.11.12 23:25

@omites Třeba. Já tyhle zákulisní info nemám kde nasbírat a bulvár nečtu. Takže já beru jen to CD. Ale je fakt, že na mě kolikrát působí tak, jak píšeš, tak mě to ani nepřekvapuje.
Holky dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.11.12 23:29

@MUFICE No, ona je půl roku třeba v pohodě a pak si dá prášky od bolesti a přežene to, no. Je fakt, že je hodně nemocná. Ale spoleh na ni prostě není a nikdy nevíš, jak to bude za hodinu. Nikdy bych jí to nepřiznala, obkecávám to statečně, ona je jinak zlatá. Ale tohle jí neodpustím v životě. Už jen to vysvětlování ve špitále :oops:. A to jsme tam za 10 m byli se salmonelou, Ještě že na nás nezavolali (zatím) sociálku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.11.12 23:30

Ven jsem jí tenkrát pustila na 15 min. Po půl hodině jsem ji šla hledat a neštěstí už bylo na světě :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová