Večerní šichta na eMiminu :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
27.11.12 22:39

@MUFICE Ona dudlík má, chce ho teď i přes den, což se teda snažím znovu nezavádět. Odpo usne okamžitě, ale večer :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
27.11.12 22:41
@MUFICE píše:
Tak jí dej dudlíka, u nás to pomohlo.

Jo, dudlík u nás vždycky pomohl, malý se vždycky po dudynkovi zklidnil..Ale vím, že to neplatí u všech dětí, kámošky malá dudlík nechtěla, když jí rostli zuby a nebo ho rozkousala.. :nevim:

Jinak díky za typ na ten sýr..Je super, že už je nastrouhaný.. :potlesk: :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
50148
27.11.12 22:42
Jinak díky za typ na ten sýr..Je super, že už je nastrouhaný.. :potlesk: :palec: :kytka:

Není zač, je to od stejné značky jako ta strouhaná mozzarella :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50148
27.11.12 22:43
@jajul píše:
@MUFICE Ona dudlík má, chce ho teď i přes den, což se teda snažím znovu nezavádět. Odpo usne okamžitě, ale večer :zed:

Náš kluk ho vyžadoval přes den, když mu rostly zuby, tak jsem mu ho musela dát, jinak byl šíleně vzteklý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
27.11.12 22:44
@jajul píše:
@MUFICE Ona dudlík má, chce ho teď i přes den, což se teda snažím znovu nezavádět. Odpo usne okamžitě, ale večer :zed:

Tak ty zuby určitě bolí víc večer a nebo je taky možnost, že je malá vyčůraná a využívá toho..Ale myslím si, že určitě poznáš, kdy ji něco opravdu bolí a kdy hraje na city..
Chce to pevné nervy, ty zuby některé děti hodně trápí.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
6333
27.11.12 22:45

Téda, vy jste se dnes rozjely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50148
27.11.12 22:46
@Silwinka87 píše:
Tak ty zuby určitě bolí víc večer a nebo je taky možnost, že je malá vyčůraná a využívá toho..Ale myslím si, že určitě poznáš, kdy ji něco opravdu bolí a kdy hraje na city..
Chce to pevné nervy, ty zuby některé děti hodně trápí.. :hug:

Ty zuby poznám vždycky, syn šíleně slintá a strká si ruce do pusy a řve bolí, bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
27.11.12 22:50
@MUFICE píše:
Ty zuby poznám vždycky, syn šíleně slintá a strká si ruce do pusy a řve bolí, bolí.

8o Chudák malý..A kolik mu je?
My jsme naštěstí o zubech skoro nevěděli, akorát že víc slintal a byl trochu nevrlí, ale jinak v pohodě..Asi jsme měli štěstí..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
27.11.12 22:51
@Pavelas píše:
Téda, vy jste se dnes rozjely :mrgreen:

Přidej se!! :dance: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6333
27.11.12 22:51

U nás se taky řeší problémové usínání. Měli jsme ji hezky naučenou na samostatné usínání. Ale poslední dny se něco změnilo. Nevím jestli se začala něčeho bát nebo co :nevim: Nebývá mi večer moc dobře a uspávání se chopil chlap. Ale on na to její kňourání šíleně „letí“ a je tam s ní třeba 1,5hod. než ona usne. Dnes jsem řekla dost, šla ji uspávat sama. Dostala 3pohádky a šla jsem. Chvíli kňourala, ale pak bylo ticho. Když jsem ji šla překontrolovat, tak spala jak budulínek. Musí se to zase naučit a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
27.11.12 22:52

@Silwinka87 jj, ale jsem v šoku. Předevčírem nikdo, včera nic moc a dnes 8o fakt zírám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50148
27.11.12 22:54
@Silwinka87 píše:
8o Chudák malý..A kolik mu je?
My jsme naštěstí o zubech skoro nevěděli, akorát že víc slintal a byl trochu nevrlí, ale jinak v pohodě..Asi jsme měli štěstí..

Ted je mu 2,5 roku a rostly mu poslední stoličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
27.11.12 22:54
@Pavelas píše:
U nás se taky řeší problémové usínání. Měli jsme ji hezky naučenou na samostatné usínání. Ale poslední dny se něco změnilo. Nevím jestli se začala něčeho bát nebo co :nevim: Nebývá mi večer moc dobře a uspávání se chopil chlap. Ale on na to její kňourání šíleně „letí“ a je tam s ní třeba 1,5hod. než ona usne. Dnes jsem řekla dost, šla ji uspávat sama. Dostala 3pohádky a šla jsem. Chvíli kňourala, ale pak bylo ticho. Když jsem ji šla překontrolovat, tak spala jak budulínek. Musí se to zase naučit a hotovo.

Přesně tak..Malá je vyčůraná, ví, že tatínek povolí tak toho využívá a u tebe ví, že prostě spinkat musí, tak to vzdala.. :lol: Všechny děcka jsou stejné, zkouší..

• Citovat
  • Upravit
50148
27.11.12 22:55
@Pavelas píše:
@Silwinka87 jj, ale jsem v šoku. Předevčírem nikdo, včera nic moc a dnes 8o fakt zírám :mrgreen:

Taky jsem koukala, že se to tu dnes rozjelo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50148
27.11.12 22:55
@Silwinka87 píše:
Přesně tak..Malá je vyčůraná, ví, že tatínek povolí tak toho využívá a u tebe ví, že prostě spinkat musí, tak to vzdala.. :lol: Všechny děcka jsou stejné, zkouší..

Náš Ada to taky zkouší na tátu, pt není důsledný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová