Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE Ona dudlík má, chce ho teď i přes den, což se teda snažím znovu nezavádět. Odpo usne okamžitě, ale večer ![]()
@MUFICE píše:
Tak jí dej dudlíka, u nás to pomohlo.
Jo, dudlík u nás vždycky pomohl, malý se vždycky po dudynkovi zklidnil..Ale vím, že to neplatí u všech dětí, kámošky malá dudlík nechtěla, když jí rostli zuby a nebo ho rozkousala.. ![]()
Jinak díky za typ na ten sýr..Je super, že už je nastrouhaný..
![]()
Jinak díky za typ na ten sýr..Je super, že už je nastrouhaný..![]()
![]()
Není zač, je to od stejné značky jako ta strouhaná mozzarella ![]()
@jajul píše:
@MUFICE Ona dudlík má, chce ho teď i přes den, což se teda snažím znovu nezavádět. Odpo usne okamžitě, ale večer
Náš kluk ho vyžadoval přes den, když mu rostly zuby, tak jsem mu ho musela dát, jinak byl šíleně vzteklý ![]()
@jajul píše:
@MUFICE Ona dudlík má, chce ho teď i přes den, což se teda snažím znovu nezavádět. Odpo usne okamžitě, ale večer
Tak ty zuby určitě bolí víc večer a nebo je taky možnost, že je malá vyčůraná a využívá toho..Ale myslím si, že určitě poznáš, kdy ji něco opravdu bolí a kdy hraje na city..
Chce to pevné nervy, ty zuby některé děti hodně trápí.. ![]()
@Silwinka87 píše:
Tak ty zuby určitě bolí víc večer a nebo je taky možnost, že je malá vyčůraná a využívá toho..Ale myslím si, že určitě poznáš, kdy ji něco opravdu bolí a kdy hraje na city..
Chce to pevné nervy, ty zuby některé děti hodně trápí..
Ty zuby poznám vždycky, syn šíleně slintá a strká si ruce do pusy a řve bolí, bolí.
@MUFICE píše:
Ty zuby poznám vždycky, syn šíleně slintá a strká si ruce do pusy a řve bolí, bolí.
Chudák malý..A kolik mu je?
My jsme naštěstí o zubech skoro nevěděli, akorát že víc slintal a byl trochu nevrlí, ale jinak v pohodě..Asi jsme měli štěstí..
U nás se taky řeší problémové usínání. Měli jsme ji hezky naučenou na samostatné usínání. Ale poslední dny se něco změnilo. Nevím jestli se začala něčeho bát nebo co
Nebývá mi večer moc dobře a uspávání se chopil chlap. Ale on na to její kňourání šíleně „letí“ a je tam s ní třeba 1,5hod. než ona usne. Dnes jsem řekla dost, šla ji uspávat sama. Dostala 3pohádky a šla jsem. Chvíli kňourala, ale pak bylo ticho. Když jsem ji šla překontrolovat, tak spala jak budulínek. Musí se to zase naučit a hotovo.
@Silwinka87 jj, ale jsem v šoku. Předevčírem nikdo, včera nic moc a dnes
fakt zírám ![]()
@Silwinka87 píše:
Chudák malý..A kolik mu je?
My jsme naštěstí o zubech skoro nevěděli, akorát že víc slintal a byl trochu nevrlí, ale jinak v pohodě..Asi jsme měli štěstí..
Ted je mu 2,5 roku a rostly mu poslední stoličky.
@Pavelas píše:
U nás se taky řeší problémové usínání. Měli jsme ji hezky naučenou na samostatné usínání. Ale poslední dny se něco změnilo. Nevím jestli se začala něčeho bát nebo coNebývá mi večer moc dobře a uspávání se chopil chlap. Ale on na to její kňourání šíleně „letí“ a je tam s ní třeba 1,5hod. než ona usne. Dnes jsem řekla dost, šla ji uspávat sama. Dostala 3pohádky a šla jsem. Chvíli kňourala, ale pak bylo ticho. Když jsem ji šla překontrolovat, tak spala jak budulínek. Musí se to zase naučit a hotovo.
Přesně tak..Malá je vyčůraná, ví, že tatínek povolí tak toho využívá a u tebe ví, že prostě spinkat musí, tak to vzdala..
Všechny děcka jsou stejné, zkouší..
@Pavelas píše:
@Silwinka87 jj, ale jsem v šoku. Předevčírem nikdo, včera nic moc a dnesfakt zírám
Taky jsem koukala, že se to tu dnes rozjelo ![]()
@Silwinka87 píše:
Přesně tak..Malá je vyčůraná, ví, že tatínek povolí tak toho využívá a u tebe ví, že prostě spinkat musí, tak to vzdala..Všechny děcka jsou stejné, zkouší..
Náš Ada to taky zkouší na tátu, pt není důsledný.