Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 píše:
Oj..Návštěva zubaře?
jj plánované trhání osmičky. Ale docela pohoda. Už jsem věděla do čehu jdu, u mě to probíhá docela v klidu.
Víc mě štve podezření, že mám něco z vnějším meniskem a k tomu viróza ![]()
@omites píše:
jj plánované trhání osmičky. Ale docela pohoda. Už jsem věděla do čehu jdu, u mě to probíhá docela v klidu.
Víc mě štve podezření, že mám něco z vnějším meniskem a k tomu viróza
Mě teďka zrovna osmička roste a není to teda nic moc..
To je pořád něco, co?
@Silwinka87 píše:
Mě teďka zrovna osmička roste a není to teda nic moc..To je pořád něco, co?
Jako od porodu se to nějak hromadí. Potkávají mě i věci, které mě nikdy nesužovali. Třeba absces ve stehně nebo zarostlý a následně střihaný nehet. O bolesti kolenou se ani radši nebavím ![]()
@omites píše:
Jako od porodu se to nějak hromadí. Potkávají mě i věci, které mě nikdy nesužovali. Třeba absces ve stehně nebo zarostlý a následně střihaný nehet. O bolesti kolenou se ani radši nebavím
Tak to je něco, teda..Já to mám zase obráceně, než jsem měla malého, tak jsem bývala často nemocná, angíny a tak a od porodu je to všechno mnohem lepší, jako kdybych byla najednou odolnější..
@Silwinka87 píše:
Tak to je něco, teda..Já to mám zase obráceně, než jsem měla malého, tak jsem bývala často nemocná, angíny a tak a od porodu je to všechno mnohem lepší, jako kdybych byla najednou odolnější..
Tak tohle mi přišlo, že někdo chce, abych zhnila za živa
Ale už jsem to vychytala. Abscesy chytám pytiolem a už se to dlouho neobjevilo. Nehet mi tad střihali 2×, pak jsem změnila pedikérku a na jaře mi nehet zachránila, jinka mi hrozily už plastikou. Zase co se sezóních viróz týká, dokud jsem kojila, tak se mi vyhábaly. Teď už mám od léta za sebou zápal plic. A teď druhou virózu ![]()
@Amber_1977 píše:
Ne, eMimino už spí, jen Mufice tu straší![]()
![]()
Jo, to vidím ![]()
Tak ja se troaku pricmrndnu…
drepim a hledam, da-li se nejak psychicky pripravit na tehotenstvi, porod a dite jako takove… Zatim mam jenom pocit, ze bych mela mit nasetrenej majlant s miliardarem a predmanzelskou smlouvou v kapse a s osobnim psychiatrem v zaloze ![]()
@Kacise píše:
Tak ja se troaku pricmrndnu…drepim a hledam, da-li se nejak psychicky pripravit na tehotenstvi, porod a dite jako takove… Zatim mam jenom pocit, ze bych mela mit nasetrenej majlant s miliardarem a predmanzelskou smlouvou v kapse a s osobnim psychiatrem v zaloze
V klidu.. Na těhotenství je úžasný to, že když jí to dovolíš, příroda ti přehodí mozek z racia do pudovosti, takže ti najednou spousta do té doby životně zásadních věcí přijde jako prkotina a naopak se pro tebe těmi zásadními stanou třeba do té doby okrajové záležitosti.. ![]()
@Amber_1977
uz aby to bylo, nebo se z toho hyper zodpovedne zblaznim ![]()
@Kacise píše:
@Amber_1977
uz aby to bylo, nebo se z toho hyper zodpovedne zblaznim
Počkej, a ty jsi těhotná, nebo o tom uvažuješ, nebo co?