Večerní šichta na eMiminu :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50134
4.12.12 21:47
@anoli30 píše:
Díky sestro. :hug: :hug:

Nemáš zač :hug: Zatím je furt reklama, mají opět zpoždění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.12.12 21:48
@MUFICE píše:
Nemáš zač :hug: Zatím je furt reklama, mají opět zpoždění :roll:

alespoň to stihnu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
4.12.12 22:17

Zdravím :mavam: zase se po pár dnech dostávám večer k emiminu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
4.12.12 22:20

Taky koukám na Obchoďák. O fotbale nic nevím, chlap naštěstí na tyhle věci není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
4.12.12 23:30
@Pavelas píše:
Taky koukám na Obchoďák. O fotbale nic nevím, chlap naštěstí na tyhle věci není :palec:

Tak to máš štěstí, ten můj bohužel čumí na každý zápas co je v TV :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
4.12.12 23:34

@MUFICE on je zažranej u PC, sport v TV mu nic neříká. Takže TV je „moje“ :mrgreen: Právě koukám na Kosti a pak už se chystám do hajan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
4.12.12 23:36

U nás je to to samý :D Dřív jsem si zalezla do ložnice a dívala s tam, na co chtěla, ale teď tam spinká malá, takže mám smůlu. Ale nevadí mi to, jsem na netu, nebo se podívám na nějakej film na notebooku.Na Nově se na žádný seriály nedívám, jen na Ulici, když jí nestihnu večer, dívám se ráno a pořady z Primy většinou zkouknu taky na netu.Ale na středeční večery má můj drahý s fotbalem smůlu, protože koukám na Modré z nebe, to si nikdy nenechám ujít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
4.12.12 23:36

@Pavelas taky sleduji kosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
4.12.12 23:37

Damy, ja mam dneska jeden z tech veceru, kdy jenom cumim…
Drahy sel necekane na pivo. Prisel rozjaren, lec neozran. Pry sedanek ve vinarne. Sezobl dve vidlicky vecere a utekl na hajzlik. Ale pry ok. Chvili se tu povaloval, pak zalezl do pelechu, ze jde spat. Za pet minut registruju zbesily uprk na hajzlik a zname zvuky :poblion: Tak jdu nabidnout pomocne tlapky, ne ne ne, prej uz je ale misto na veceri. Uvarim matu na brisko, kuskus jako nejvice inertni potravinu v nasi domacnosti, uz uz si do vlasu spendlim cepecek s cervenym krizkem, nesu stravu a tekutiny smer pelech… a tam muj drahy chrupka jako miminko, v rukou namuchlany muj polstar. A tak jdu sezrat druhou veceri :mrgreen: A propo.. po „procisteni“ z nej vypadlo, ze to byla jenom sedmicka traminu. A predtim dva panacky zubrowky. Ale vic FAKT ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
4.12.12 23:38
@kristy84 píše:
U nás je to to samý :D Dřív jsem si zalezla do ložnice a dívala s tam, na co chtěla, ale teď tam spinká malá, takže mám smůlu. Ale nevadí mi to, jsem na netu, nebo se podívám na nějakej film na notebooku.Na Nově se na žádný seriály nedívám, jen na Ulici, když jí nestihnu večer, dívám se ráno a pořady z Primy většinou zkouknu taky na netu.Ale na středeční večery má můj drahý s fotbalem smůlu, protože koukám na Modré z nebe, to si nikdy nenechám ujít.

Leda TV z ložnice přestěhovat do děts. pokoje, teda pokud ho máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
4.12.12 23:38

@Kacise to to sním nějak moc zamávalo, ne? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
4.12.12 23:39
Film se jmenuje-Jak porodit a nezbláznit se. Teď jsem dokoukala, moc se mi to líbilo, i slza na konci ukápla :)
@Silwinka87 píše:
A co sis stáhla za film?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
4.12.12 23:39
@Pavelas píše:
@MUFICE on je zažranej u PC, sport v TV mu nic neříká. Takže TV je „moje“ :mrgreen: Právě koukám na Kosti a pak už se chystám do hajan.

Ten můj je taky počítačový maniak a dokonce se tím i živí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
4.12.12 23:41
@omites píše:
@Kacise to to sním nějak moc zamávalo, ne? :jazyk:

Jo, to teda moc nevydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
4.12.12 23:41
To právě nemáme, máme 2+1.
@MUFICE píše:
Leda TV z ložnice přestěhovat do děts. pokoje, teda pokud ho máte.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová