Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anoli30 píše:
Díky sestro.![]()
Nemáš zač
Zatím je furt reklama, mají opět zpoždění ![]()
@MUFICE píše:
Nemáš začZatím je furt reklama, mají opět zpoždění
alespoň to stihnu. ![]()
Taky koukám na Obchoďák. O fotbale nic nevím, chlap naštěstí na tyhle věci není ![]()
@Pavelas píše:
Taky koukám na Obchoďák. O fotbale nic nevím, chlap naštěstí na tyhle věci není
Tak to máš štěstí, ten můj bohužel čumí na každý zápas co je v TV ![]()
@MUFICE on je zažranej u PC, sport v TV mu nic neříká. Takže TV je „moje“
Právě koukám na Kosti a pak už se chystám do hajan.
U nás je to to samý
Dřív jsem si zalezla do ložnice a dívala s tam, na co chtěla, ale teď tam spinká malá, takže mám smůlu. Ale nevadí mi to, jsem na netu, nebo se podívám na nějakej film na notebooku.Na Nově se na žádný seriály nedívám, jen na Ulici, když jí nestihnu večer, dívám se ráno a pořady z Primy většinou zkouknu taky na netu.Ale na středeční večery má můj drahý s fotbalem smůlu, protože koukám na Modré z nebe, to si nikdy nenechám ujít.
Damy, ja mam dneska jeden z tech veceru, kdy jenom cumim…
Drahy sel necekane na pivo. Prisel rozjaren, lec neozran. Pry sedanek ve vinarne. Sezobl dve vidlicky vecere a utekl na hajzlik. Ale pry ok. Chvili se tu povaloval, pak zalezl do pelechu, ze jde spat. Za pet minut registruju zbesily uprk na hajzlik a zname zvuky
Tak jdu nabidnout pomocne tlapky, ne ne ne, prej uz je ale misto na veceri. Uvarim matu na brisko, kuskus jako nejvice inertni potravinu v nasi domacnosti, uz uz si do vlasu spendlim cepecek s cervenym krizkem, nesu stravu a tekutiny smer pelech… a tam muj drahy chrupka jako miminko, v rukou namuchlany muj polstar. A tak jdu sezrat druhou veceri
A propo.. po „procisteni“ z nej vypadlo, ze to byla jenom sedmicka traminu. A predtim dva panacky zubrowky. Ale vic FAKT ne ![]()
@kristy84 píše:
U nás je to to samýDřív jsem si zalezla do ložnice a dívala s tam, na co chtěla, ale teď tam spinká malá, takže mám smůlu. Ale nevadí mi to, jsem na netu, nebo se podívám na nějakej film na notebooku.Na Nově se na žádný seriály nedívám, jen na Ulici, když jí nestihnu večer, dívám se ráno a pořady z Primy většinou zkouknu taky na netu.Ale na středeční večery má můj drahý s fotbalem smůlu, protože koukám na Modré z nebe, to si nikdy nenechám ujít.
Leda TV z ložnice přestěhovat do děts. pokoje, teda pokud ho máte.
@Silwinka87 píše:
A co sis stáhla za film?
@Pavelas píše:
@MUFICE on je zažranej u PC, sport v TV mu nic neříká. Takže TV je „moje“Právě koukám na Kosti a pak už se chystám do hajan.
Ten můj je taky počítačový maniak a dokonce se tím i živí ![]()
@MUFICE píše:
Leda TV z ložnice přestěhovat do děts. pokoje, teda pokud ho máte.