Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky jste tu někdo? Jaký jste dneska měly den? Já celkem náročný, takže po Paneláku to zalomím a jdu chrnět..
@anoli30 píše:
Ahoj![]()
Já dneska zas dělala velký vánoční úklid.
Já začínám s úklidem zítra, malý slaví v sobotu 3 narozky, takže ten velký úklid dělám teďka a pak už budu jen dopilovávat..
@Silwinka87 píše:
Já začínám s úklidem zítra, malý slaví v sobotu 3 narozky, takže ten velký úklid dělám teďka a pak už budu jen dopilovávat..
Já už to chci mít hlavně za sebou. ![]()
@anoli30 píše:
Já už to chci mít hlavně za sebou.
To mi povídej
Udržet pořádek do Vánoc, to zase bude fuška.. ![]()
Ahoj všem,
dneska fajn den, hrozně tady chumelilo, tak to vypadalo, že ani nepůjdu s malou ven, ale nakonec se to trochu umoudřilo, tak jsme vyrazily na procházku. Včera začala dělat „paci, paci“,tak jsme z toho s chlapem úplně hotový samozřejmě ![]()
Vánoční úklid už je za mnou, tak jsem ráda, vzala jsem to letos fakt z gruntu, přítel má teď víc volna, tak jsem toho využila, byl s malou a já si vše v klidu udělala, s tou naší rošťandou toho moc neudělám, pořád řádí, padá, všechnmo objevuje, člověk pořád na pozoru, však to znáte ![]()
@Silwinka87 píše:
To mi povídejUdržet pořádek do Vánoc, to zase bude fuška..
@kristy84 píše:
Tak já konečně udělala pořádek ve skříních, v lince, vydrbala spáry v koupelně, okna, atd, to snad nějakou dobu vydržíTaková ta klasika, prach, vytřít, vysát, to už je rychlovka a ještě mě to několikrát do Vánoc nemine
A pak ještě tak milionkrát
![]()
Máš recht..
Já si letos půjčím od tchýňky parní mop a tím si všechno udělám, od oken až po zem.. ![]()
@anoli30 píše:
Ahoj![]()
Já dneska zas dělala velký vánoční úklid.
To já taky ![]()
Pěkný večer
Sleduju VIP Prostřeno s Ordinací na přeskáčku
A pak ještě budu koukat na Obchodák ![]()
@MUFICE píše:
Pěkný večer![]()
A pak ještě budu koukat na Obchodák
@kristy84 píše:
To je dobrý tedaAbys nezavařila ovladač
Já mám s Prostřenem smůlu, přítel má fotbal, takže jsem na emimi a podívám se na to zítra na netu.Za chvíli si pustim film, který jsem si včera stáhla-no to si říkám už asi hodinu a nějak jsem tady opět zkejsla
A co sis stáhla za film?
@MUFICE píše:
Pěkný večer![]()
Díky sestro.
![]()
@MUFICE píše:
Pěkný večer![]()
Máš to dneska nabité… ![]()
@kristy84 píše:
To je dobrý tedaAbys nezavařila ovladač
Já mám s Prostřenem smůlu, přítel má fotbal, takže jsem na emimi a podívám se na to zítra na netu.Za chvíli si pustim film, který jsem si včera stáhla-no to si říkám už asi hodinu a nějak jsem tady opět zkejsla
Můj chlap taky čumí na fotbal, ale vedle ![]()