Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
veveruskaa píše:weendulka píše:díky, to nespěchalo, hlavně ať je prcek brzo zdravýveveruskaa píše:Omlouvám se ale mám nemocného prďolku, tak nestíhámmischni píše:Mě by prosím zajímalo Javánské hovězíweendulka píše:Co je to prosím JÁTROVÝ KNEDLÍK?
tak dneska máme kuřecí směs s bramborákama a k večeři játrový knedlík se špenátem.
Zítra budu dělat Jávánské hovězí a bude i na véču![]()
To mě zajímá, a se špenátem - ten my milujeme.
děkuji
Jávánské hovězí - 500g hovězího na kostky nebo nudličky ( používám na to pečeni z krku), 2 cibule, 2 rajčata, pepř, muškát. oříšek, 2 lžíce sojové omáčky, olej a sůl.
Orestuješ cibulku, přidáš maso, rajčata a koření trošinku podleješ a dusíš do měka. Sojovku přidávám až na konec. A podáváme s rýží.
Je to na způsob hovězí číny…![]()
![]()
vypadá to moc dobře
Doufejme, že ano a dík ![]()
Vypadá to dobře ale chutná o moc líp ![]()
chlebova polevka, plnene papriky pro sebe pecene papriky s balkanem
jak delate napln do paprik? udelate na oleji cibulku,cesnek,ml.maso+ryzi? nebo promichate syrove a date rovnou pect?
Monjie píše:
jak delate napln do paprik? udelate na oleji cibulku,cesnek,ml.maso+ryzi? nebo promichate syrove a date rovnou pect?
já si nachystám mleté jako na karbanátky a cpu do paprik syrové,ani rýži nedávám
Monjie píše:
cpu syrové, někdy dám rýži, někdy bez ![]()
Monjie píše:
Já dávám syrové, smíchám s cibulkou, osolim, opepřim, přidám vařenou rýži a dám trochu červené sledké papriky a solamyl a dám upéct
Dneska jsem se odbyla chlebem
ale k večeři chystám Čínské halušky, mňami ![]()
my jsme dneska měli koprovku s masem a knedlíkem..
polévka z uvařeného masa do koprovky
zítra bych udělala těstoviny s kuřecím masem a brokolicí
Jinak holky koupila jsem v lidlu bílej chřest a nedalo se to jíst.. musel být špatný, protože po uvaření byl tvrdej a byl jen jakoby z takový tvrdých stébel
eva76 píše:
my dneska grilujeme hamburgery podle Pohlreicha, jsem zvědavá
vcera jsem to nevidela, je nekde zaznam? diky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat