Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dzarunka píše:
dnes se mi vařit nechce tak si dělám teď hermelínovou pomazánku k tomu pečivo a večeři musím vymyslet ale asi buřtgulášek
Jak děláš hermelínovou pomazánku? ![]()
palošek píše:dzarunka píše:Jak děláš hermelínovou pomazánku?
dnes se mi vařit nechce tak si dělám teď hermelínovou pomazánku k tomu pečivo a večeři musím vymyslet ale asi buřtgulášek
pokaždý jinak ![]()
základ jsou 2 hermelíny nakrájet na kostičky nebo nudličky pak nakrájet najemno salám junior nebo libové árky(od oka),cibulku nejemno,lžíce hořčice,a pak do toho plesknu co je doma-pomazánkové máslo,margarín,tatarka,majolka,bílý jogurt,teď jsem dávala pomazánkové máslo,tatarku,pribinu v kelímku
dzarunka píše:palošek píše:dzarunka píše:Jak děláš hermelínovou pomazánku?
dnes se mi vařit nechce tak si dělám teď hermelínovou pomazánku k tomu pečivo a večeři musím vymyslet ale asi buřtgulášekpokaždý jinak
základ jsou 2 hermelíny nakrájet na kostičky nebo nudličky pak nakrájet najemno salám junior nebo libové árky(od oka),cibulku nejemno,lžíce hořčice,a pak do toho plesknu co je doma-pomazánkové máslo,margarín,tatarka,majolka,bílý jogurt,teď jsem dávala pomazánkové máslo,tatarku,pribinu v kelímku
Tý jo, úplně jednoduché
a s hermelínem vždy mňamka. Díky.
My zas rádi nivovou pomazánku. 150g nivy, 2 lžíce majolky, 2 lžíce zakys.smetany, 1 lžíce hořtice, 1 cibule najemno nakrájená. Ale já dávám tyhle příměsi podle konzistence, někdy více, někdy méně. Ale spíš více. ![]()
palošek píše:dzarunka píše:Tý jo, úplně jednoduchépalošek píše:dzarunka píše:Jak děláš hermelínovou pomazánku?
dnes se mi vařit nechce tak si dělám teď hermelínovou pomazánku k tomu pečivo a večeři musím vymyslet ale asi buřtgulášekpokaždý jinak
základ jsou 2 hermelíny nakrájet na kostičky nebo nudličky pak nakrájet najemno salám junior nebo libové árky(od oka),cibulku nejemno,lžíce hořčice,a pak do toho plesknu co je doma-pomazánkové máslo,margarín,tatarka,majolka,bílý jogurt,teď jsem dávala pomazánkové máslo,tatarku,pribinu v kelímkua s hermelínem vždy mňamka. Díky.
My zas rádi nivovou pomazánku. 150g nivy, 2 lžíce majolky, 2 lžíce zakys.smetany, 1 lžíce hořtice, 1 cibule najemno nakrájená. Ale já dávám tyhle příměsi podle konzistence, někdy více, někdy méně. Ale spíš více.
my děláme nivovou takto-niva,máslo,pepř,česnek a když dáváme na jednohubky tak nahoru ještě arašídy a úžasný ![]()
zítra budu dělat špagety se zelím a s cibulkou,slaninou-orestuju cibuli na pánvi pak slaninu pak přihodím zelí a na konec špagety nebo široké nudle nebo fleky nebo halušky nebo kuskus a vše v jedné pánvi opékám nebo ještě hodím do trouby a nechám udělat trochu do křupava ......a mám tu podmáslí tak asi bramborovou polévku s podmáslím
ty jo tu hermelin pomazanku udelam.
Dneska u nas br. kase s prsama a povidlovou omackou. A zel.polevka s kapanim
u nás dnes rajská omáčka s masovými koulemi (karbanátek) a knedlík ![]()
šóšannáh píše: čočkovka, kuře po myslivecku s rýží
šoš jak se dela kure po myslivecku?
Mon kuře po myslivecku:
4 kuřecí stehýnka opečeš na rozpáleném oleji, přidáš najemno cibuli a česnek, sůl, koření(1bobk.list, 2 nová koření, 4 kul. jalovce,špetka tymiánu, 1 hřebíček)a podliješ 10 lžícemi vína bílého. Vmícháš 2 lžíce rajčatového protlaku rozmíchaného s vývarem(cca 2dcl) a vše povaříš. na talíři můžeš posypat strouhaným sýrem a petrželkou a zalít omáčkou
Šmákli jsme si ![]()
Dneska jsem nemela cas varit.Ditko mi nevzali dnes do zadne skolky,takze jsem jen psala odvolani a litala.Nervy v pr..takze nemam ani na nic chut ![]()
dzarunka píše:
zítra budu dělat špagety se zelím a s cibulkou,slaninou-orestuju cibuli na pánvi pak slaninu pak přihodím zelí a na konec špagety nebo široké nudle nebo fleky nebo halušky nebo kuskus a vše v jedné pánvi opékám nebo ještě hodím do trouby a nechám udělat trochu do křupava ......a mám tu podmáslí tak asi bramborovou polévku s podmáslím
Prosim to zeli je hlavkove nebo kysele.Dik
gorina píše:dzarunka píše:Prosim to zeli je hlavkove nebo kysele.Dik
dávám kysané
Kolac ze starejch rohliku s ovocem:D N
Nejsem moc velka kucharka a nemam cas na zdobeni.Nemam v Praze troubu jenom desku takze pecu v remosce a k veceri bude ten kolac na slano:D diky za inspiraci! ![]()
Příspěvek upraven 02.06.11 v 17:35
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat