Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2480
3.6.11 19:54
Monjie píše:
Ne semelou robotem nebo nastrouhaji na struhadle, konzistence jako na pizz.testo:D

Aha…
Já jen, žes psala…rohlíky jemně pokrájíme…

• načítám...
23033
3.6.11 19:56

Zizalko:To je podle receptu, ono to vyjde na steno jako nastrouhane ci mixovane, prislo mi to lepsi… jelikoz v tom nebyly kousky rohliku, ale jako klas.testo.

Ale ted me napada,ze je to vlastne jedno, staci, kdyz se tvrdci rohlik nakraji na kolecka… ja treba mela rohliky na strouhanku, takze jsem robotem semlela.

Příspěvek upraven 03.06.11 v 20:02

• načítám...
9223
3.6.11 20:00
Zizalka píše:
Monjie píše:
Ne semelou robotem nebo nastrouhaji na struhadle, konzistence jako na pizz.testo:D
Aha…
Já jen, žes psala…rohlíky jemně pokrájíme…

já jsem je krájela na kostičky a s tím mlíkem trochu rozmačkala,vypadalo to nechutně,ale chutná to úúúúžasně… dala jsem na to salám,hromadu oliv a hub,zasypala to sejrem a snědla jsem 1/4 plechu sama :oops:

• načítám...
23033
3.6.11 20:00

A ja mam taky dotaz! :D rozhodla jsem se ze delam cibulove krouzky, chci se zeptat… jakou k tomu davate omacku?

• načítám...
1649
3.6.11 20:04

Teda holky, vy jste mě s tím rohlíkáčem tak navnadily, že ho nejspíš taky upeču :think:

• načítám...
5799
4.6.11 20:42

špekové knedlíky a červené zelí :-)

• načítám...
2639
4.6.11 20:45

Kuřecá vývar dnes i zítra, na druhé dnes rýže s čínou

• načítám...
850
4.6.11 20:52

já jsem dnes uvařila brokolicový krém a masové závitky plněné v zelí k tomu máčka rajská a knedla :mrgreen:
zítra čínské mudle s grilovanou zel. :-) rychlovka

• načítám...
PetkaK
4.6.11 21:05

Zítra boloňské špagety.

A dnes jsem udělala buchtu, ale zase se nějak nepovedla :zed:

• Upravit
612
4.6.11 21:07
šóšannáh píše: špekové knedlíky a červené zelí :-)

super nápad :palec:

• načítám...
612
4.6.11 21:07
PetkaK píše:
Zítra boloňské špagety.A dnes jsem udělala buchtu, ale zase se nějak nepovedla :zed:

jakto? Jáká to byla buchta?

• načítám...
1649
4.6.11 21:50

Tak zítra u nás pečná kačena se zelím a bramborovým knedlíkem :jazyk:

• načítám...
PetkaK
4.6.11 21:57
Janceta88 píše:
PetkaK píše:
Zítra boloňské špagety.A dnes jsem udělala buchtu, ale zase se nějak nepovedla :zed:

Zkoušela jsem toto http://www.toprecepty.cz/…rkovy-kolac/

Poznámka po receptem se nekonala - nadýchané to není (výška asi 1cm) a „mokré“ taky ne, je to taková suchá buchta (teda u nás). Manžel si to pomazal borůvkoou marmeládou a říkal že je to hned lepší :oops:

• Upravit
2639
4.6.11 22:29
PetkaK píše:
Janceta88 píše:
PetkaK píše:

Poznámka po receptem se nekonala - nadýchané to není (výška asi 1cm) a „mokré“ taky ne, je to taková suchá buchta (teda u nás). Manžel si to pomazal borůvkoou marmeládou a říkal že je to hned lepší :oops:

Já to znám jako prošívanou deku…jednou jsem to měla nadýchanější, podruhé méně, jak se podaří. 8-)

• načítám...
612
4.6.11 22:44
palošek píše:
PetkaK píše:
Janceta88 píše:
PetkaK píše:

Poznámka po receptem se nekonala - nadýchané to není (výška asi 1cm) a „mokré“ taky ne, je to taková suchá buchta (teda u nás). Manžel si to pomazal borůvkoou marmeládou a říkal že je to hned lepší :oops:
Já to znám jako prošívanou deku…jednou jsem to měla nadýchanější, podruhé méně, jak se podaří. 8-)

jj,taky to tak mívám

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová