Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1649
7.6.11 13:31

vyzkoušený recept na naložené maso. Jen sůl pepř trošku gril.koření, česnek a plnotučná hořčice. Když chceš mít maso křehčí předej malého panáka alkoholu. Nejlepší je vodka ale může být i slivovice ta to malinko osladí

• načítám...
10048
7.6.11 13:48

Polhreicha nesnáším :oops: :roll: :lol:
Hermelinek a zeleninka jsou už klasika!!!!!! :-) mnam

• načítám...
10048
7.6.11 13:49

Máte některá zkušenosti s hamburgrama??? Na grilu…
Asi se na ně chystam, nakoupim ty bulky jak jsou jako z mekace, do toho neco jako sekanou ale hovezi, zeleninu, horcici…no uvidime…

• načítám...
PetkaK
7.6.11 13:53

Já házím typ na grilování - rodina od manžela dost často griluje kuřecí játra - já nejím játra od malička, takže nevím jak to chutná z grilu, ale oni jsou z toho nadšení :nevim:

A jinak hamburgery jsme dělali - koupit ty bulky, a pak maso jakoby na karbenátek jsme opekli na roštu (na té podložce hliníkové nebo co to je), bulky jen tak na grilu a byla to mňamka - k tomu kečup, hořčice, tatarka a zelenina co kdo rád :)

• Upravit
PetkaK
7.6.11 13:58
Monjie píše:
A ja zas nevim co zitra :zed: :zed:

Já nevím ani co dnes - ještě jsem nad tím ani nepřemýšlela - nejvyšší čas už začít vařit a nevím co :)

• Upravit
23033
7.6.11 14:06

no tak testoviny ty jsou rychle:D treba s pestem a slaninou a parmezanem? mnam:D
nebo nejakej flak masa na prirodno treba na kari se zeleninou

• načítám...
30628
7.6.11 14:07

Kuřecí polévku, maso jsem obrala do rizota a k tomu zeleninový salát (kapie, okurek, rajčata, cibule, hrášek a kukuřice…mňam).

• načítám...
13142
7.6.11 14:16

Holky, prosím poraďte mi, jak - s čím děláte topinky?
Můj malý je topinkový a já to jen vítám, vždy mu to očesnekuji,jinak česnek nemá rád :mrgreen: ale dělám pořád jedny a ty samé tzn: se strouhaným sýrem, tatarkou a zeleninou, s kuřecí játrou, s volským okem a tím má fantazie končí :lol:

• načítám...
23033
7.6.11 14:19

kometo my delame topinky jenom s trenou nivou a jarni cibulkou nebo s dabelskou pomazankou :)

• načítám...
13142
7.6.11 14:21
Monjie píše:
kometo my delame topinky jenom s trenou nivou a jarni cibulkou nebo s dabelskou pomazankou :)

Ta ďábelka mě taky napadla, ale je to přece jen pikantní na jeho věk.

• načítám...
23033
7.6.11 14:24

a kolik mu je?

• načítám...
13142
7.6.11 14:27

Bude mu 7let.

• načítám...
23033
7.6.11 14:28

tak nejakou pomazanku pro deti

• načítám...
13142
7.6.11 14:29

Ale jakou? :nevim:

• načítám...
23033
7.6.11 14:30

tak chleba ve vajicku se syrem:D na to sunka srdicko z kecupu:D
a co tohle? Topinky s mozzarellou 10.03.2011

Topinky s mozzarellou. Příprava receptu: Chléb nakrájíme na krajíčky o síle 1/2 cm. Odkrojíme kůrku a střídku nakrájíme na čtverce velikosti 4X4 až 6X6. Na stejné tvary nakrájíme mozzarellu nebo ovčí sýr. Na 1 čtverec sýra připadají 2 krajíčky chleba. Mezi 2 krajíčky chleba vložíme 1 kousek sýra. Okraje namočíme ve vodě a několikrát obalíme…

Recepty na topinky s taveného sýra 10.03.2011

Recepty na topinky s taveného sýra. Příprava receptu: Česnek rozetřeme se solí a dobře promícháme se sýry a zakysanou smetanou. Ochutíme pepřem a zatím odložíme. Cibulovou nať nebo pažitku nadrobno posekáme a také dáme stranou. Pak si nakrájíme krajíčky chleba, osmažíme na sádle nebo na oleji a slabě potíráme sýrem a bohatě posypeme natí nebo.

Recepty na topinky s cuketou 10.03.2011

Recepty na topinky s cuketou. Příprava receptu: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme jemně nakrájený salám, orestujeme, vložíme cuketu nastrouhanou na hrubém struhadle, lisovaný česnek, protlak, sůl, pepř a podusíme doměkka. Na opékači topinek opečeme krajíčky chleba, potřeme česnekem a naneseme podušenou směs. Ozdobíme kolečkem rajčete…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová