Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1096
8.6.11 18:42

můžete mi někdo dát recept na tortellini? mám tortellini se špenátem a co k tomu????

• načítám...
23033
8.6.11 18:45
DianaAndílek píše:
můžete mi někdo dát recept na tortellini? mám tortellini se špenátem a co k tomu????

se spenatem? pesto,parmezan,cherry rajce? treba tak to delam ja

• načítám...
20656
8.6.11 18:49

s trochou bylinkového pesta :palec: :pankac:

• načítám...
25007
8.6.11 23:28
sandrik píše:
polévka z uzených žeber
hlavní - obraný uzený, brokolice, mrkev, těstovinyv pátek asi vepř.plátek s bramborem a UHO, víkend musím pořešit s manželem na co bude mít chuť ;)

holky co je prosím UHO? jak se dělá? :nevim:

• načítám...
3200
8.6.11 23:37
eshta píše:
sandrik píše:
polévka z uzených žeber
hlavní - obraný uzený, brokolice, mrkev, těstovinyv pátek asi vepř.plátek s bramborem a UHO, víkend musím pořešit s manželem na co bude mít chuť ;)

Univerzální hnědá omáčka :mrgreen:

• načítám...
4417
9.6.11 08:10

Dneska asi závitky z kuřecího masa s bramborem,
pokud mě to teda malá nechá v klidu udělat a bude spát.
Když ne - tak jen přírodní plátky. :lol:

• načítám...
4697
9.6.11 08:18

telecí na paprice a těstoviny :palec:

• načítám...
25007
9.6.11 08:54
kecačka píše:
eshta píše:
sandrik píše:
polévka z uzených žeber
Univerzální hnědá omáčka :mrgreen:

a jak se dělá? :lol:

• načítám...
23033
9.6.11 09:13

nic, jdeme se nekam nazrat:)

• načítám...
9079
9.6.11 09:44
adeeelia píše:
pečené kuře,nové brambory,dušená mrkev :pankac:zítra asi tortilla,tak hledám nějaké inspirace :think:
DianaAndílek píše:

Já jsem je dělala nedávno. Kuřecí maso jsem naložila sůl, pepř, sojovka, wochestr, solamyl a sladká paprika. Osmahla jsem cibuli a pak do toho maso+ papriku, fazole a porek. Mňam. Nakonec jsem to ještě v tortile dochutila směsí majolky se zakysanou smetanou ( česnek, drobek kečupu) a posypala sýrem a čerstvým pórkem

• načítám...
25007
9.6.11 09:53
bertík28 píše:
adeeelia píše:
pečené kuře,nové brambory,dušená mrkev :pankac:zítra asi tortilla,tak hledám nějaké inspirace :think:
DianaAndílek píše:
Já jsem je dělala nedávno. Kuřecí maso jsem naložila sůl, pepř, sojovka, wochestr, solamyl a sladká paprika. Osmahla jsem cibuli a pak do toho maso+ papriku, fazole a porek. Mňam. Nakonec jsem to ještě v tortile dochutila směsí majolky se zakysanou smetanou ( česnek, drobek kečupu) a posypala sýrem a čerstvým pórkem

jé mňam, to zkusím :palec: a fazole dáváš jaký-z konzervy?
já mám sendvičoidní večeře ráda :palec:
já dělám tortily tak, že buď mi zbude kuř maso (už pečený), tak nakrájím na kousky a udělám zelenin.směs (česnek, cibule, paprika, rajče, trochu chilli), nebo prsa osmahnu ve směsi, pak udělám salsu (čerstvá rajčata na minipidi kostičky, cibule na mini pidi kostičky, oliv.olej, sůl, pepř, chilli omáčku-ne ta sladká), do tortily maso, zelen.směs, salsu, fazole z konzervy prohřátý s trochou česneku a nějakým mex.kořením, posypu sýrem a kápnu zakys.smetanu..často to dělám, když přijde větší návštěva na odpoledne nebo večer :wink: a děláme to i do arabského chleba prohřátého na grilu nebo na sporáku :wink:

• načítám...
23033
9.6.11 09:57
eshta píše:
bertík28 píše:
adeeelia píše:
DianaAndílek píše:
Já jsem je dělala nedávno. Kuřecí maso jsem naložila sůl, pepř, sojovka, wochestr, solamyl a sladká paprika. Osmahla jsem cibuli a pak do toho maso+ papriku, fazole a porek. Mňam. Nakonec jsem to ještě v tortile dochutila směsí majolky se zakysanou smetanou ( česnek, drobek kečupu) a posypala sýrem a čerstvým pórkem
jé mňam, to zkusím :palec: a fazole dáváš jaký-z konzervy?
já mám sendvičoidní večeře ráda :palec:
já dělám tortily tak, že buď mi zbude kuř maso (už pečený), tak nakrájím na kousky a udělám zelenin.směs (česnek, cibule, paprika, rajče, trochu chilli), nebo prsa osmahnu ve směsi, pak udělám salsu (čerstvá rajčata na minipidi kostičky, cibule na mini pidi kostičky, oliv.olej, sůl, pepř, chilli omáčku-ne ta sladká), do tortily maso, zelen.směs, salsu, fazole z konzervy prohřátý s trochou česneku a nějakým mex.kořením, posypu sýrem a kápnu zakys.smetanu..často to dělám, když přijde větší návštěva na odpoledne nebo večer :wink: a děláme to i do arabského chleba prohřátého na grilu nebo na sporáku :wink:

:pankac: :pankac: :pankac: mnam sbihaj se mi sliny!!! to udelam zitra

• načítám...
9079
9.6.11 09:59

Dávám fazole z konzervy.

• načítám...
25007
9.6.11 09:59

monjie-asi jo :mrgreen: já ani nevím rozdíl mezi burritem a tortilama-burrito se pak balí a tortila ne že?

tak co je s tou UHO? :mrgreen: postup please :huban:

• načítám...
9079
9.6.11 10:00

Nema to z žádného netu. Co jsem doma našla, tak jsem tam dala. Ještě jsem to pak drobek podlila vodou a hodně moc zahustila instatní jíškou.
A další koření dle chuti.
Včera jsme měli naložené maso v jogurtu s vajíčkem ( samozřejmě sůl a pepř) a tymián. Pak se to jen obalí ve strouhance a osmahne. Pěkně jsme se přežrali.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová