Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
můžete mi někdo dát recept na tortellini? mám tortellini se špenátem a co k tomu????
DianaAndílek píše:
můžete mi někdo dát recept na tortellini? mám tortellini se špenátem a co k tomu????
se spenatem? pesto,parmezan,cherry rajce? treba tak to delam ja
sandrik píše:
polévka z uzených žeber
hlavní - obraný uzený, brokolice, mrkev, těstovinyv pátek asi vepř.plátek s bramborem a UHO, víkend musím pořešit s manželem na co bude mít chuť
holky co je prosím UHO? jak se dělá? ![]()
eshta píše:sandrik píše:holky co je prosím UHO? jak se dělá?
polévka z uzených žeber
hlavní - obraný uzený, brokolice, mrkev, těstovinyv pátek asi vepř.plátek s bramborem a UHO, víkend musím pořešit s manželem na co bude mít chuť
Univerzální hnědá omáčka ![]()
Dneska asi závitky z kuřecího masa s bramborem,
pokud mě to teda malá nechá v klidu udělat a bude spát.
Když ne - tak jen přírodní plátky. ![]()
kecačka píše:eshta píše:Univerzální hnědá omáčkasandrik píše:holky co je prosím UHO? jak se dělá?
polévka z uzených žeber
a jak se dělá? ![]()
adeeelia píše:
pečené kuře,nové brambory,dušená mrkevzítra asi tortilla,tak hledám nějaké inspirace
DianaAndílek píše:
Já jsem je dělala nedávno. Kuřecí maso jsem naložila sůl, pepř, sojovka, wochestr, solamyl a sladká paprika. Osmahla jsem cibuli a pak do toho maso+ papriku, fazole a porek. Mňam. Nakonec jsem to ještě v tortile dochutila směsí majolky se zakysanou smetanou ( česnek, drobek kečupu) a posypala sýrem a čerstvým pórkem
bertík28 píše:adeeelia píše:
pečené kuře,nové brambory,dušená mrkevzítra asi tortilla,tak hledám nějaké inspirace
DianaAndílek píše:Já jsem je dělala nedávno. Kuřecí maso jsem naložila sůl, pepř, sojovka, wochestr, solamyl a sladká paprika. Osmahla jsem cibuli a pak do toho maso+ papriku, fazole a porek. Mňam. Nakonec jsem to ještě v tortile dochutila směsí majolky se zakysanou smetanou ( česnek, drobek kečupu) a posypala sýrem a čerstvým pórkem
jé mňam, to zkusím
a fazole dáváš jaký-z konzervy?
já mám sendvičoidní večeře ráda ![]()
já dělám tortily tak, že buď mi zbude kuř maso (už pečený), tak nakrájím na kousky a udělám zelenin.směs (česnek, cibule, paprika, rajče, trochu chilli), nebo prsa osmahnu ve směsi, pak udělám salsu (čerstvá rajčata na minipidi kostičky, cibule na mini pidi kostičky, oliv.olej, sůl, pepř, chilli omáčku-ne ta sladká), do tortily maso, zelen.směs, salsu, fazole z konzervy prohřátý s trochou česneku a nějakým mex.kořením, posypu sýrem a kápnu zakys.smetanu..často to dělám, když přijde větší návštěva na odpoledne nebo večer
a děláme to i do arabského chleba prohřátého na grilu nebo na sporáku ![]()
eshta píše:bertík28 píše:jé mňam, to zkusímadeeelia píše:
DianaAndílek píše:Já jsem je dělala nedávno. Kuřecí maso jsem naložila sůl, pepř, sojovka, wochestr, solamyl a sladká paprika. Osmahla jsem cibuli a pak do toho maso+ papriku, fazole a porek. Mňam. Nakonec jsem to ještě v tortile dochutila směsí majolky se zakysanou smetanou ( česnek, drobek kečupu) a posypala sýrem a čerstvým pórkem
můžete mi někdo dát recept na tortellini? mám tortellini se špenátem a co k tomu????a fazole dáváš jaký-z konzervy?
já mám sendvičoidní večeře ráda
já dělám tortily tak, že buď mi zbude kuř maso (už pečený), tak nakrájím na kousky a udělám zelenin.směs (česnek, cibule, paprika, rajče, trochu chilli), nebo prsa osmahnu ve směsi, pak udělám salsu (čerstvá rajčata na minipidi kostičky, cibule na mini pidi kostičky, oliv.olej, sůl, pepř, chilli omáčku-ne ta sladká), do tortily maso, zelen.směs, salsu, fazole z konzervy prohřátý s trochou česneku a nějakým mex.kořením, posypu sýrem a kápnu zakys.smetanu..často to dělám, když přijde větší návštěva na odpoledne nebo večera děláme to i do arabského chleba prohřátého na grilu nebo na sporáku
mnam sbihaj se mi sliny!!! to udelam zitra
monjie-asi jo
já ani nevím rozdíl mezi burritem a tortilama-burrito se pak balí a tortila ne že?
tak co je s tou UHO?
postup please ![]()
Nema to z žádného netu. Co jsem doma našla, tak jsem tam dala. Ještě jsem to pak drobek podlila vodou a hodně moc zahustila instatní jíškou.
A další koření dle chuti.
Včera jsme měli naložené maso v jogurtu s vajíčkem ( samozřejmě sůl a pepř) a tymián. Pak se to jen obalí ve strouhance a osmahne. Pěkně jsme se přežrali.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat