Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tka my dneska konečně ty ptáčky, na které sem se už přes týden chystala ![]()
kachnu mam v mrazaku uz taky nejakou dobu, ale nejak se mi do ni nechce ![]()
tak jsem koupila bílý chřest a teď mi holky poraďte prosím jak ho zamrazit a co z něj pak vytvořit
nejspíš bych pro začátek vyzkoušela polévku
dzarunka píše:
tak jsem koupila bílý chřest a teď mi holky poraďte prosím jak ho zamrazit a co z něj pak vytvořitnejspíš bych pro začátek vyzkoušela polévku
gratinovaný chřest s holandskou omáčkou ![]()
pryfish píše:dzarunka píše:gratinovaný chřest s holandskou omáčkou
tak jsem koupila bílý chřest a teď mi holky poraďte prosím jak ho zamrazit a co z něj pak vytvořitnejspíš bych pro začátek vyzkoušela polévku
a jak děláš??
U nás je dnes sekaná a bramborový salát, a asi upeču margot buchtu..........
klasika… chrest rychla sparim, posypu parmezanem a strouhankou, dam zapict do trouby a udelam k tomu holandskou omáčku. S tou je trochu patlani, ale stoji to za to ![]()
Jinak zacinam pochybovat o genialnosti napadu ohledne sp. ptacku dneska v tom vedru takovy tezky jidlo…
Polstarovy kolac vypada dokonale!
u nas nic extra, dite polivku s nudlema a provenc.smes s br. kasi.
My fr.cibulacku s toustama a buffalo wings s kopou zeleniny.
Tatinek na zitra nalozil maso na fenyklu a cibuli.
Ahoj, byla jsem 14 dní s malou u rodičů, kluci se doma stravovali kdovíjak, tak jsem uvařila kuřecí polévku, rýži a vepřové na hříbkách, od mamky jsem si dovezla špaldový závin s jablky a oříšky.
Dneska pro dite kvas.polevka a kuskus s veprovym. Pro nas k veceri maso na fenyklu na gril
dnes budu dělat rajskou s kolínkama a k obědu jsem se odbyla cereální bulkou se sýrem,dcera má ve školce fazole a synek papká banán,nechce mi potvora nic moc jíst ![]()
Ahojky holky, tak po týdnu hladovění (střevní chřipka
) jsem tu!
Včera byla svíčková…jsem na ni pyšná, fakt se povedla, takže je ještě na dnešek…zítra to bude grilec- hermelíny, cuketky…atd… ![]()
U nás dnes čočka s vajčkem s párkem, jak kdo chce a k tomu čerstvý chlebík
Dneska máme kotlety na zelenině a rýže a doufám že zbyde i na zítra
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat