Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
1.6.11 10:56
palošek píše:
Monjie píše:
poradte co udelat ze suchych rohliku? mimo nakypu,nadivky a strouhanky a zapecenych :D asi nic takoveho uz neni co?:D
udělala jsi úplný výčet :lol:

jeste houskovy knedliky, ale ty ja neplacam:D stejne jako na kynuty testa jsem … :D :roll:

• načítám...
2639
1.6.11 11:00
Monjie píše:
palošek píše:
Monjie píše:
poradte co udelat ze suchych rohliku? mimo nakypu,nadivky a strouhanky a zapecenych :D asi nic takoveho uz neni co?:D
udělala jsi úplný výčet :lol:
jeste houskovy knedliky, ale ty ja neplacam:D stejne jako na kynuty testa jsem … :D :roll:

No vidíš, jakou máš fantazii :potlesk:
Z rohlíků ještě dělám ztracené kuře. Něco jako nákyp. Rohlíky, vajíčka, klobásku, česnek…ted z hlavy nevím, co ještě, ale už asi nic. A do vyhřáté trouby…to je asi ten nákyp, ne? :think:

• načítám...
15054
1.6.11 11:00
Monjie píše:
dzarunka píše:
Monjie píše:
rohlíková pizza
aha, to neznam:D jak se to dela?:D :lol:

dej vyhledat rohlíková pizza a vyjede jich plno a ještě jsem našla toto http://www.recepty.cz/…vocem-145150

• načítám...
23033
1.6.11 11:01

dzarunka: Google to jisti!:D a diky super tip, prijde mi odpoledne navsteva udelam rohlikovy pernik:D

• načítám...
lumu
1.6.11 11:27

dnes sýrová omajda s kuřecím masíčkem+gnochi

• Upravit
15054
1.6.11 11:32

dnes se mi vařit nechce tak si dělám teď hermelínovou pomazánku k tomu pečivo a večeři musím vymyslet ale asi buřtgulášek

• načítám...
19692
1.6.11 12:14

Jsme tedka bez tatinka,tak si s Tygrem udelame jen bramborove placky :wink: .Jak ctu hermelinova pomazanka tak slintam :palec:

• načítám...
17010
1.6.11 13:01
dzarunka píše:
Monjie píše:
rohlíková pizza

žemlovka :wink:

• načítám...
23033
1.6.11 13:09

FUJ ZEMLOVKU NEBRAT :D

• načítám...
13142
1.6.11 13:54
Monjie píše:
FUJ ZEMLOVKU NEBRAT :D

A já malému můžu pořád dokola opakovat, že na jídlo se neříká fuj, no jo, když to říkají i dospěláci :-)
Jinak dnes je u nás jen gulášová polévka s rohlíkem.

• načítám...
17914
1.6.11 14:06

U nás brokolicová polívka a škubánky s mákem.

• načítám...
23033
1.6.11 14:14

jak se delaj skubanky?

• načítám...
17914
1.6.11 14:25

Zjistila jsem, že způsobů je víc, já je dělám podle své maminky - uvařím brambory klasicky skoro do měkka, odliju vodu, aby zbylo tak 2 cm, zasypu brambory polohrubou moukou, na několika místech propíchnu vařečkou, aby měla kudy jít pára a nechám tak 10 minut propařit. Pak zpracuju štouchadlem a buď dávám nesmažené, nebo ještě osmažím, aby byla kůrčička. Navrch cukr, mák, nebo naslano s cibulkou, zelím apod.

• načítám...
23033
1.6.11 22:54

http://www.recepty.cz/…kolac-143987
:pankac: :pankac: :pankac: dneska k veceri a vsechno se sezralo!

a zejtra :D http://www.recepty.cz/…vocem-145150

a hrachovy krem s rohlikem:D

• načítám...
2904
1.6.11 22:56

Tak u nás se škubánky uvaří do měkka brambory, scedí - úplně, do nich nasypu polohr. mouku, prošťouchnu a nechám tak minutku až dvě, pak rozšťouchám, prohnětu vařečkou a buď dělám malé nočky s mákem, cukrem a máslem nebo dělám placičky, které smažím a máme je rádi se sulcem s cibulkou a octem.

A u nás zítra také žemlovka a u nás mňamky, hodně oblíbená, k tomu dáme asi hrachovou polívku a manžel urgoval nahoru krutonky.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová