Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2639
10.6.11 18:17

Tak právě jsem zpětně našla recept na rohlíkový koláč a jdu na to. Zůstalo několik rohlíků. Ale bude to bezmasé. :mrgreen:

• načítám...
25007
10.6.11 22:51
sandrik píše:
tak změna - co bylo v plánu na oběd je na večeři. K obědu jsem si koupila 200gr plátek vepříka a udělala ho na gril.pánvi, mňam!!! :pankac:zítra žampióny s mletým masem a brambor

můžu se zeptat, jak děláš žampiony s mletým masem?

• načítám...
25007
11.6.11 11:26

Holky prosím rozvařila jsem květák, chtěla jsem udělat smaženej k večeři, tak co s tím??????
myslela jsem že udělám beshamel, zaleju to, posypu mozarellou a do trouby bude to ok? neděláte některá…takhle rozvařenej ho neobalím :mrgreen:

• načítám...
sophinka
11.6.11 11:32
eshta píše:
Holky prosím rozvařila jsem květák, chtěla jsem udělat smaženej k večeři, tak co s tím??????
myslela jsem že udělám beshamel, zaleju to, posypu mozarellou a do trouby bude to ok? neděláte některá…takhle rozvařenej ho neobalím :mrgreen:

buď s bešamelem a nebo je udělej ajko ,,karbanátky, :mrgreen: roztrouhej ten květák posol,opepři,přidej petržel nebo cokoliv chceš a obal ve strouhance a osmaž

• Upravit
25007
11.6.11 11:34

sophinka dík :wink: já dělám placičky právě ze syrovýho květáku, ale asi zkusím ten beshamel :think: jsem to ale truhlík, krmila jsem mimina a zapomněla, že se mi na sporáku ten květák vaří :lol:

• načítám...
612
11.6.11 12:09
eshta píše:
sophinka dík :wink: já dělám placičky právě ze syrovýho květáku, ale asi zkusím ten beshamel :think: jsem to ale truhlík, krmila jsem mimina a zapomněla, že se mi na sporáku ten květák vaří :lol:

květák na mozeček

• načítám...
30628
11.6.11 15:32

Zapečený květák je taky dobrota, ale jdu „s křížkem po funuse“ :lol: :wink:

My jsme měli pangase, zapečeného se zeleninou (mrkev, celer, kapie, rajčata, cibule) a bramborama, přidala jsem koření na ryby a muškátový oříšek…bylo to moc dobré.

• načítám...
23033
11.6.11 17:46

dneska rohlikovej kolac, zitra nevim… asi udelam uzenou polivku , uzeny oberu a necham do plnenych knedliku na pondeli ze dneska zbylo kys.zeli. Zitra vubec nevim, bublaninu s tresnema a jsme zvani na obed.

• načítám...
23033
11.6.11 17:48
eshta píše:
myslela jsem že udělám beshamel, zaleju to, posypu mozarellou a do trouby bude to ok? neděláte některá…takhle rozvařenej ho neobalím :mrgreen:

ahoj ja delam placicky nebo zapecenej:)

Placicky jsou jednoduche : ze 3bilku snih, kvetak,3zloutky, trochu mouky, mleka, osolit, opeprit pridat snih, obalit placku trochu v mouce a hura na olej. Dobre s bramborama, mala ma s kasi a k tomu okurkovej salat nebo tzaziki.

• načítám...
15054
11.6.11 17:54

my jsme si k večeři udělali obr housky,rozpůlili-na jednu půlku hořčice,na druhou kečup,a naskládali osmažené plátky slaniny,zelí,osmažené okořeněné kousky kuřecích prsou,cibule,zaklapnout,doširokááááá otevřít hubu a žrádlo největší :mrgreen: :oops:

• načítám...
612
11.6.11 18:02
Monjie píše:
dneska rohlikovej kolac, zitra nevim… asi udelam uzenou polivku , uzeny oberu a necham do plnenych knedliku na pondeli ze dneska zbylo kys.zeli. Zitra vubec nevim, bublaninu s tresnema a jsme zvani na obed.

já chci recept na bublaninuuuuuu, dělám jen třené nebo s krémem

• načítám...
23033
11.6.11 18:07

Jednoduse, 1 ks vanilkový cukr 1/2 hrnku olej1 hrnek mléko 1hrnek cukr krupice 2hrnky polohrubá mouka 2 ks vejce 1ks prášek do pečiva

Do mouky přidáme vajíčka, prášek do pečiva, vanilkový cukr, hrnek mléka, hrnek cukru a olej. Vše mixérem promícháme nebo ručně, jak je kdo zvyklý.

Plech vymažeme olejem nebo máslem a vysypeme moukou. Na plech vylijeme těsto a poklademe připraveným ovocem - jahody, třešně. Hrnkovou bublaninu vložíme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova.

Upečenou hrnkovou bublaninu nakrájíme a můžeme podávat.

Takova desne jednoducha akorat tak pro me:D

tady je jich hafo

http://recepty.vareni.cz/vyhledavani/?…

• načítám...
612
11.6.11 19:51
Monjie píše:
Jednoduse, 1 ks vanilkový cukr 1/2 hrnku olej1 hrnek mléko 1hrnek cukr krupice 2hrnky polohrubá mouka 2 ks vejce 1ks prášek do pečiva

Do mouky přidáme vajíčka, prášek do pečiva, vanilkový cukr, hrnek mléka, hrnek cukru a olej. Vše mixérem promícháme nebo ručně, jak je kdo zvyklý.

Plech vymažeme olejem nebo máslem a vysypeme moukou. Na plech vylijeme těsto a poklademe připraveným ovocem - jahody, třešně. Hrnkovou bublaninu vložíme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova.

Upečenou hrnkovou bublaninu nakrájíme a můžeme podávat.

Takova desne jednoducha akorat tak pro me:D

tady je jich hafo

http://recepty.vareni.cz/vyhledavani/?…

jj, už jsem nějakou upekla z kuchařky co mám doma. Je to šup, šup a je dobrá.Jako děcko jsem se jich přejedla a tak jsem je nemusela, ale už jsem ji tááák dlouho neměla, je super.Stejně dík za receptík :-)

• načítám...
5100
11.6.11 22:08

Včera špagety, dneska kabenátky s bramborem a červenoou řepou, zítra květáková polívka a lívance se smetanou a jahodama.

A jak se dělá rohlíkový koláč? 8-o To je něco jako žemlovka naslano?(jestli jsem to přehlídla, tak se omlouvám…)

• načítám...
PetkaK
11.6.11 22:25

Dneska červené zelí a bramborové knedlíky plněné uzeninou - vařila tchýně :)

Zítra bude na 99,99% vařit restaurace (tchýně vaří zcela výjímečně).

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová