Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13142
14.6.11 19:27

No jo, jenže my jsme až na západě, tady teprve začínají jahody :cert:

• načítám...
23033
14.6.11 19:29
sophinka píše:
rostou !! rostou !! dnes jsme byli a našli jsme hříbky,babky,lišky.

kdo umi, umi! se tesim na muchomurky smazeny v trojobalu mnam:D

• načítám...
23033
15.6.11 10:00

zase to vecny zradlo!

Co mam vykouzlit z testovin, leca, tv.syra?

• načítám...
15054
15.6.11 10:01
Monjie píše:
zase to vecny zradlo!Co mam vykouzlit z testovin, leca, tv.syra?

hodila bych ten sýr do leča,zalila trochu kečupem a pak dala jako omáčku na ty těstoviny :mrgreen:

• načítám...
23033
15.6.11 10:03
dzarunka píše:
Monjie píše:
zase to vecny zradlo!Co mam vykouzlit z testovin, leca, tv.syra?
hodila bych ten sýr do leča,zalila trochu kečupem a pak dala jako omáčku na ty těstoviny :mrgreen:

tak uz se vygooglovala ze se to da zapict s klobasou D: tak uvidime jestli to bude jedle:D

• načítám...
15054
15.6.11 10:04

holky nedělala jste některá buchtičky s krémem třeba s jahodovým pudinkem??mám jen jeden vanilkovej a to bude málo tak přemýšlím,že bych udělala pak ještě jahodovej :think:

• načítám...
315
15.6.11 10:19

Dneska cestujeme tak jen neco cestou, nejspis nejaka hotovka nekde v motorestu u dalnice.

• načítám...
30628
15.6.11 10:49

Od včerejška zbylo sojové „maso“, tak ho „vytuním“ zeleninou a místo těstovin uvařím rýži.

Lečo bych jen udělala, trochu naředila, aby byla omáčka a sýr nastrouhala nahoru. Jsem pro rychlé vaření, žádné zdržovačky 8-)

• načítám...
612
15.6.11 11:31
dzarunka píše:
holky nedělala jste některá buchtičky s krémem třeba s jahodovým pudinkem??mám jen jeden vanilkovej a to bude málo tak přemýšlím,že bych udělala pak ještě jahodovej :think:
řekla bych že záleží na vkusu, já dělala jednou s banánovým pudinkem a moc mi to nejelo,ale děti zbaští všechno :)
  • načítám...
7397
15.6.11 12:38

Dneska pečené brambory s česnekem a jarní polévka :-D

• načítám...
25007
15.6.11 14:23
PetkaK píše:
Monjie píše:
PetkaK píše:
Dneska byla koprovka pro mě - myslíte že v nějaké variantě by se dala udělat už i pro 10m dítě?
jako koprovko pro 10mec.dite? no tak mozna zapeceny brambory nebo tesotivny s vejcem,nejako zeleninou a trocho UM,MM

no já to myslela tak, že se tam dává máslo (to malé dávám i do jídla když vařím) a potom mouka (to právě nevím), a potom že bych to zalila UM. :nevim:

Já jsem na vaření levá jak šavle, a malá jí prakticky jen skleničky, sem tam udělám hovězí maso se zeleninou, ale to je tak vše. :nevim: Receptů pro malou mám habakuk, ale prostě nějak mi to nejde, když ty skleničky jsou tak rychléé :oops: :oops: :oops:

tak lepek (mouka) se teď doporučuje přidávat do stravy i od 6měs, takže já příkrmy pro kluky (7,5měs) vařím většinou s jíškou :wink: UM se nemá vařit, tak pozor na to :wink:

• načítám...
25007
15.6.11 14:26

eviku díky za receptík na ravioli :wink: asi si taky robota koupím :wink: tedy ne jen kvůli raviolům :mrgreen: ale už o něm přemýšlím dlouho..
i když v pekárně by šly udělat též, je tam program těsto :wink:

jinak holky, nemáte nějakej recept, co děláte opravdu rády z kuř.prsou?

Příspěvek upraven 15.06.11 v 14:32

• načítám...
25007
15.6.11 14:28

u nás dneska byla musaka :wink: můj dvouletej kluk, nežravej nežravka, snědl celej talířek a to je co říct :think: :lol:

• načítám...
16557
15.6.11 14:35

Můj chlap miluje vaječné maženky.Chleba(může být i starší)obalíme v osoleném vajíčku a smažíme na oleji.Potřeme pln.hořticí a posypeme cibulkou.je to vynikající i z toastového chleba.Včera jsem je dělala k večeři a nezbylo nic.Rychlý,levný a chutný :mrgreen:

• načítám...
16557
15.6.11 14:36

Holky,smaženky,ne maženky,nějak mi to s vypadlo :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport