Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20656
16.6.11 11:54
Monjie píše:
jak se dela drobeni?

uděláš si těsto jako na knedlíčky (na másle cibulku,droždí,do vychladlého vmíchat vejce, strouhanku/krupičku) a pak nastrouhat do horkého vývaru na hrubým struhadle

• načítám...
20656
16.6.11 11:55
SuzaG píše:
Holky,díky moc,takže s ním budu zacházet skoro jako s masovým vývarem… :palec:
Já právě chtěla dělat nějakou krémovou květákovou,ale ten květák mě jaksi nenapadlo včera odebrat :zed:
Dám vědět,jak jsem dopadla…ted jdu péct jahodovou bublaninu…taky poprvé :nevim:

já to beru jako klasický zeleninový vývar, pokud je slabý dá se vždycky přidat masox ;)

• načítám...
30628
16.6.11 13:35

My máme zapečený květák s kuřecím masem a kapií (kvůli barvě), měla jsem poslední 2 brambory, tak jsem je tam dala taky a výsledek byl mňam 8-)
Vodu z květáku jsem si taky nechala (bez květáku) :mrgreen:
Tak z toho udělám klukům kmínovou polívku na večeři.

• načítám...
PetkaK
16.6.11 13:44
gorina píše:
Ty jo to me nikdy nenapadlo nechat vodu z toho povareneho kvetaku. :palec:

No mě taky ne, a to dělám smažený květák docela často. A z té vody by se dalo vykoumat i něco pro malou :palec: :think:

• Upravit
15054
16.6.11 13:55
Monjie píše:
jak se dela drobeni?

já teda drobení dělám jinak,ingredience jako na nudle,ale více mouky,aby se to těsto vlastně drobilo jakoby drobenka na koláč,no a nadrobím do polévky.....nebo udělám řídké a to je pak kapání anebo tak akorát a to pak máme strouhání nebo rozválím a dělají se nudle

• načítám...
20656
16.6.11 14:25
dzarunka píše:
Monjie píše:
jak se dela drobeni?
já teda drobení dělám jinak,ingredience jako na nudle,ale více mouky,aby se to těsto vlastně drobilo jakoby drobenka na koláč,no a nadrobím do polévky.....nebo udělám řídké a to je pak kapání anebo tak akorát a to pak máme strouhání nebo rozválím a dělají se nudle

jj to dělám taky když dělám drobení z vajíčka :palec:
ve svém komentáři jsem reagovala na to, že jsem psala „drožďový knedlíčky(drobení)“ a pak byl dotaz na drobení ;)

• načítám...
19692
16.6.11 14:28

Tak teda u nas drobeni uplne jinak.Ja ho delam jako testo tak aby se dalo nastrouhat na struhadle z krupice a vajicka.
Kazdy kraj jiny mrav.Nebo jak se to rika:-)))

• načítám...
23033
16.6.11 16:33

jezis to mi hlava nebere,ja delam jenom tu krupici s vejcem to je co?:D a jak jako drobenka to se dela z ceho?

• načítám...
16557
16.6.11 16:38

Já dnes v TV magazínu četla recept - uvařený sojový maso smícháme s uvařenýma těstovinama a s kyaným zelím,okořeníme např.kari kořením nebo paprikou.To musím vyzkoušet,rychlý a levný a snad to bude i dobrý.Asito udělám zítra.Ptala jsem se chlapa jestli by to jed a řekl mi"proč ne"tak to zítra zkusím. :-D

• načítám...
9079
16.6.11 16:44

Tak já ítra budu dělat kuřecí bábovku. Chtěla jsem dělat špagety, ale nejsou těstoviny a nikomu se pro ně nehce. A zase na dva dny klid- doufám.

• načítám...
23033
16.6.11 16:45
bertík28 píše:
Tak já ítra budu dělat kuřecí bábovku. Chtěla jsem dělat špagety, ale nejsou těstoviny a nikomu se pro ně nehce. A zase na dva dny klid- doufám.

koohoo?:D

• načítám...
13142
16.6.11 16:45

Jéé, tu kuřecí bábovku jsem taky dělala podle receptu co mi přišel na e-mail a byla dost dobrá :palec:

• načítám...
23033
16.6.11 16:50
kometa32 píše:
Jéé, tu kuřecí bábovku jsem taky dělala podle receptu co mi přišel na e-mail a byla dost dobrá :palec:

to neznam, sup recept :D dekuji!

• načítám...
23033
16.6.11 17:15

co zas dneska k ty zas… veceri? :zed:

• načítám...
16557
16.6.11 17:21

Jééé,tu kuřecí bábovku znám taky.Taky mi přišel recept na mejl :-D Od mýho kamaráda Jirky Vařečky,vymýšlí recepty a dává je dohromady s názvem"vaříme s Vařečkou" :mrgreen: Ale já jí ještě nezkoušela :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová