Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
jak se dela drobeni?
uděláš si těsto jako na knedlíčky (na másle cibulku,droždí,do vychladlého vmíchat vejce, strouhanku/krupičku) a pak nastrouhat do horkého vývaru na hrubým struhadle
SuzaG píše:
Holky,díky moc,takže s ním budu zacházet skoro jako s masovým vývarem…
Já právě chtěla dělat nějakou krémovou květákovou,ale ten květák mě jaksi nenapadlo včera odebrat
Dám vědět,jak jsem dopadla…ted jdu péct jahodovou bublaninu…taky poprvé
já to beru jako klasický zeleninový vývar, pokud je slabý dá se vždycky přidat masox ![]()
My máme zapečený květák s kuřecím masem a kapií (kvůli barvě), měla jsem poslední 2 brambory, tak jsem je tam dala taky a výsledek byl mňam ![]()
Vodu z květáku jsem si taky nechala (bez květáku) ![]()
Tak z toho udělám klukům kmínovou polívku na večeři.
gorina píše:
Ty jo to me nikdy nenapadlo nechat vodu z toho povareneho kvetaku.
No mě taky ne, a to dělám smažený květák docela často. A z té vody by se dalo vykoumat i něco pro malou
![]()
Monjie píše:
jak se dela drobeni?
já teda drobení dělám jinak,ingredience jako na nudle,ale více mouky,aby se to těsto vlastně drobilo jakoby drobenka na koláč,no a nadrobím do polévky.....nebo udělám řídké a to je pak kapání anebo tak akorát a to pak máme strouhání nebo rozválím a dělají se nudle
dzarunka píše:Monjie píše:já teda drobení dělám jinak,ingredience jako na nudle,ale více mouky,aby se to těsto vlastně drobilo jakoby drobenka na koláč,no a nadrobím do polévky.....nebo udělám řídké a to je pak kapání anebo tak akorát a to pak máme strouhání nebo rozválím a dělají se nudle
jak se dela drobeni?
jj to dělám taky když dělám drobení z vajíčka ![]()
ve svém komentáři jsem reagovala na to, že jsem psala „drožďový knedlíčky(drobení)“ a pak byl dotaz na drobení ![]()
Tak teda u nas drobeni uplne jinak.Ja ho delam jako testo tak aby se dalo nastrouhat na struhadle z krupice a vajicka.
Kazdy kraj jiny mrav.Nebo jak se to rika:-)))
jezis to mi hlava nebere,ja delam jenom tu krupici s vejcem to je co?:D a jak jako drobenka to se dela z ceho?
Já dnes v TV magazínu četla recept - uvařený sojový maso smícháme s uvařenýma těstovinama a s kyaným zelím,okořeníme např.kari kořením nebo paprikou.To musím vyzkoušet,rychlý a levný a snad to bude i dobrý.Asito udělám zítra.Ptala jsem se chlapa jestli by to jed a řekl mi"proč ne"tak to zítra zkusím. ![]()
Tak já ítra budu dělat kuřecí bábovku. Chtěla jsem dělat špagety, ale nejsou těstoviny a nikomu se pro ně nehce. A zase na dva dny klid- doufám.
bertík28 píše:
Tak já ítra budu dělat kuřecí bábovku. Chtěla jsem dělat špagety, ale nejsou těstoviny a nikomu se pro ně nehce. A zase na dva dny klid- doufám.
koohoo?:D
Jéé, tu kuřecí bábovku jsem taky dělala podle receptu co mi přišel na e-mail a byla dost dobrá ![]()
kometa32 píše:
Jéé, tu kuřecí bábovku jsem taky dělala podle receptu co mi přišel na e-mail a byla dost dobrá
to neznam, sup recept
dekuji!
Jééé,tu kuřecí bábovku znám taky.Taky mi přišel recept na mejl
Od mýho kamaráda Jirky Vařečky,vymýšlí recepty a dává je dohromady s názvem"vaříme s Vařečkou"
Ale já jí ještě nezkoušela ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat