Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dzarunka píše:
zítra polévka z růžičkové kapusty a kuře s brkaší,možná štrůdl
a prý je dobrý vývar z těch kostí co zbyde po sežrání kuřete tak to asi v neděli vyzkouším ![]()
Dnes míchaná vajíčka s petrželkou a chleba
nebyl čas na vaření pro mě. Malá měla brambor, cuketu a lososa.
Dnes byl rýžový nákyp s ananasem. Jiný kompot doma nebyl, ale byla to mňamka. ![]()
Dnes byla rajská omáčka s těstovinami a zítra budou knedlíky s jahodami.
Lečo s novým bramborem, zítra roštěnky s fazolkama, žampionama a těstoviny a v neděli kuřecí špíz s kuřecíma jatýrkama a brambor
Jo a dneska ještě byla zeleninová krupicová polévka ![]()
llena píše:
Lečo s novým bramborem, zítra roštěnky s fazolkama, žampionama a těstoviny a v neděli kuřecí špíz s kuřecíma jatýrkama a bramborJo a dneska ještě byla zeleninová krupicová polévka
ty roštěnky s fazolkama a žampionama děláš se smetanovou omáčkou nebo jak? to zní mňam ![]()
eshta píše:llena píše:ty roštěnky s fazolkama a žampionama děláš se smetanovou omáčkou nebo jak? to zní mňam
Lečo s novým bramborem, zítra roštěnky s fazolkama, žampionama a těstoviny a v neděli kuřecí špíz s kuřecíma jatýrkama a bramborJo a dneska ještě byla zeleninová krupicová polévka
co davas do toho spizu mimo jater a predpokladam ze cherry rajcatek:)
Dneska dušená kuřecí játra na leču a s kukuřicí, rýže a okurkový salát. Zbylo i na zítra ![]()
květáková polévka a těstovinový salát, co zítra, to teda netuším a doufám že uvaří chlap, jedu na rozlučku se svobodou.......
zeleninová polévka ,vepřové na paprice s haluškama a tvarohová buchta.
zítra ptáčky s rýží a slepičí vývar
U nas taky zeleninova polivka a jatra ze vcerejska.Mlady file s bramboram. ![]()
Ty halusky v brzke dobe musim udelat taky,dneska jsem je videla na slavnostech mesta a uplne jsem slintala.Meli je ze zelim i s brynzou.
Zitrakvetakovy mozecek
Gorino, pořád jsem uvažovala, jak se dělá „mladý filé s bramborem“ ![]()
Sophinko, nemohla bych ti poslat děti na vychování/vykrmení? U vás by se měly dobře! ![]()
My dneska kuřecí polévka zbytek a pomalu pečené kuře s novým bramborem a kedlubnové zelí (to jsem dělala poprvé a bylo moc dobré!).
Zítra vaří babička ![]()
Já dnes dělala gulášovou polívku s bramborama a klobásou a pikantní těstoviny se zelím.Snad zbyde i na zítra,když ne udělám roštěnky na houbách a na pivu s rýží
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat