Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sandrik píše:Martina T píše:jak děláš ty lasagne … cuketu místo masa nebo něco spešl?
Dnes cuketove lasagne a tvarohovy kolac s tvarohem.
(mám cuketu doma, tak vymýšlím co s ní o víkendu)
Cuketu na kolecka si orestuji na olivovem oleji, osolim, opeprim, nekdy dam tymian nebo bazalku. A pak delam lasagne beznym zpusobem, to znamena prokladam besamel, omacku z rajcat, ale italskou, ne tu nasi ceskou a prave zeleninu (dnes zrovna cukety, vyborne jsou treba i s lilkem nebo s jakoukoliv jinou zeleninou). Ty platy predem nevarim, je to lepsi.
Dneska máme rajskou omáčku, kluci s knedlíkem, my holky s těstovinami, velcí s kupovanou sekanou, malá s vajíčkem natvrdo, jí naštěstí tyhle kombinace nevadí.
holky blizi se vikend, budu tu mit mamku, absolutne nevim co udelat ![]()
cockovku a potom
![]()
já když čekám návštěvu tak dělám špízy,vypadá to hezky na talíři a není co zkazit
lenholka píše:řízkama taky nic nezkazíš
holky blizi se vikend, budu tu mit mamku, absolutne nevim co udelat
cockovku a potom![]()
![]()
napadla mě krkovička v troubě - osolit, na pávni nechat zatáhnout, dát do pekáčku, malinko podlít, zasypat cibulí, přiklopit a péct tak 1,5-2h, v půlce doby plátky obrátit, masíčko je pak dokonalý! a máš to i s omáčkou, stačí uvařit rýži a je to ![]()
diky, prave jsem se dozvedela ze nakonec jedeme my k nasim tkz zadny vareni ![]()
Holky uplně úžasné je kuřecí nebo krůtí naložené v tatarce a česneku ![]()
a nebo buritos s masem a zeleninou super pro děti jak do nich dostat zeleninu ![]()
,y dnes jehněčí na víně s knedlíkem, zítra bude jehněčí na česneku s chlebíkem.. ![]()
kuřecí na kari,rýže, hustá zeleninová polévka , margot řezy a domácí čokoláda ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat