Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
23.6.11 11:07
bertík28 píše:
A zítra budu vařit rajskou s těstovinama na dva dny

u nas ma dneska Gitka rajskou :D uz muzu dat skoro v 15mesicich housk. knedlik?

• načítám...
2010
23.6.11 11:15
Monjie píše:
bertík28 píše:
A zítra budu vařit rajskou s těstovinama na dva dny
u nas ma dneska Gitka rajskou :D uz muzu dat skoro v 15mesicich housk. knedlik?

Jasně že můžeš:-)

• načítám...
850
23.6.11 11:24

my dnes smaženou cuketu v těstíčku nový brambor a polívka je ze včer :-) ejška zeleninová s krupicovými nočky

• načítám...
10048
23.6.11 11:51

Jéé v jakým testíčku?? mám domu prave taky cuketu a premylsim co sni :think:

• načítám...
4417
23.6.11 11:53

tak včera se mi vůbec vařit nechtělo - takže byla polévka od Maggi. :lol:

dneska smažený kuřecí řízek, brambor.

Monjie - knedlík už taky dávám, i bramborový už měla.

• načítám...
1044
23.6.11 11:54

My máme dneska vajíčkovou polívku s krupičkou a zeleninou a jak druhé dušenou kýtu na bylinkách s bramborem

• načítám...
23033
23.6.11 11:58
Dice píše:
Jéé v jakým testíčku?? mám domu prave taky cuketu a premylsim co sni :think:

taky delam cuketu v trojobalu nebo cuketovej gulas:)

• načítám...
23033
23.6.11 12:24

Tak me madam nasr. ja se s..u s hovezi rajskou a ona to nezere! polivky sezrala dve misky ale rajskou si nedala. Me se libi, jak vzdy musi videt co v misce ma :D :lol: pak udela xicht, ze si „moznaaaa“ da :D

• načítám...
10048
23.6.11 12:33

Cuketu v trojobalu delam taky ale zaujalo me to testicko, napadlo me nejaky syrovy nebo tak ale nevim jaky to bude :think:

• načítám...
14335
23.6.11 13:10

Holky asi blbý dotaz, ale když pečete kuře jak uděláte, aby mělo kůrčičku??
Já kuře sice upeču je porpečené, ale kůžička je spíš hadrová… Mám ráda křupavé kuřátko a teda nevím, proč mám vždycky kůžičku měkou

• načítám...
7397
23.6.11 14:01

Já dám nahoru grilovací koření na kuře a třeba nějaké sušené bylinky a pak ho polévám tou šťávou a kůrčička je tam vždycky.A peču na horní i dolní pečení dohromady :-D

• načítám...
10048
23.6.11 14:14
kvaček píše:
Holky asi blbý dotaz, ale když pečete kuře jak uděláte, aby mělo kůrčičku??
Já kuře sice upeču je porpečené, ale kůžička je spíš hadrová… Mám ráda křupavé kuřátko a teda nevím, proč mám vždycky kůžičku měkou

Já ho pěču fakt dlouho a celkem v klidku a nakonci dam v troube „vetrak“ ale na chvilku aby to prave opeklo do krupava, ale nevysusilo a nespalilo.Pokud neni ten vetilator tak jen ke konci na chvilku dat na hodne stupnu a to se taky opece, ale bacha at to nespalis, ono ikdyz to bude tmavsi tak spaleny to nebude neboj :palec:

• načítám...
2639
23.6.11 16:21

My dnes jedli jak prasátka…dali jsme si s mužem uzené koleno…malá měla opět zeleninku mix. Zítra bude žampionová omáčka.
Add. rohlíkový koláč: :pankac: je to fakt vynikající, ikdyž doma nic moc nemáte. :pankac: Ochutila jsem rohlíkové těsto vegetou, česnekem a nahoru nakrájela rajčata…hned to zmizlo. Je to rychlá, levná večeře. Dík za inspiraci. :-D

• načítám...
23033
23.6.11 17:33
palošek píše:
My dnes jedli jak prasátka…dali jsme si s mužem uzené koleno…malá měla opět zeleninku mix. Zítra bude žampionová omáčka.
Add. rohlíkový koláč: :pankac: je to fakt vynikající, ikdyž doma nic moc nemáte. :pankac: Ochutila jsem rohlíkové těsto vegetou, česnekem a nahoru nakrájela rajčata…hned to zmizlo. Je to rychlá, levná večeře. Dík za inspiraci. :-D

nejlepsi!:D :dance:

• načítám...
2639
23.6.11 19:38

Tak dnes byl rohlíkáč zas na večeři, tentokrát s žampionama. :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí