Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
bertík28 píše:
A zítra budu vařit rajskou s těstovinama na dva dny
u nas ma dneska Gitka rajskou
uz muzu dat skoro v 15mesicich housk. knedlik?
Monjie píše:bertík28 píše:u nas ma dneska Gitka rajskou
A zítra budu vařit rajskou s těstovinama na dva dnyuz muzu dat skoro v 15mesicich housk. knedlik?
Jasně že můžeš:-)
my dnes smaženou cuketu v těstíčku nový brambor a polívka je ze včer
ejška zeleninová s krupicovými nočky
Jéé v jakým testíčku?? mám domu prave taky cuketu a premylsim co sni ![]()
tak včera se mi vůbec vařit nechtělo - takže byla polévka od Maggi. ![]()
dneska smažený kuřecí řízek, brambor.
Monjie - knedlík už taky dávám, i bramborový už měla.
My máme dneska vajíčkovou polívku s krupičkou a zeleninou a jak druhé dušenou kýtu na bylinkách s bramborem
Dice píše:
Jéé v jakým testíčku?? mám domu prave taky cuketu a premylsim co sni
taky delam cuketu v trojobalu nebo cuketovej gulas:)
Tak me madam nasr. ja se s..u s hovezi rajskou a ona to nezere! polivky sezrala dve misky ale rajskou si nedala. Me se libi, jak vzdy musi videt co v misce ma
pak udela xicht, ze si „moznaaaa“ da ![]()
Cuketu v trojobalu delam taky ale zaujalo me to testicko, napadlo me nejaky syrovy nebo tak ale nevim jaky to bude ![]()
Holky asi blbý dotaz, ale když pečete kuře jak uděláte, aby mělo kůrčičku??
Já kuře sice upeču je porpečené, ale kůžička je spíš hadrová… Mám ráda křupavé kuřátko a teda nevím, proč mám vždycky kůžičku měkou
Já dám nahoru grilovací koření na kuře a třeba nějaké sušené bylinky a pak ho polévám tou šťávou a kůrčička je tam vždycky.A peču na horní i dolní pečení dohromady ![]()
kvaček píše:
Holky asi blbý dotaz, ale když pečete kuře jak uděláte, aby mělo kůrčičku??
Já kuře sice upeču je porpečené, ale kůžička je spíš hadrová… Mám ráda křupavé kuřátko a teda nevím, proč mám vždycky kůžičku měkou
Já ho pěču fakt dlouho a celkem v klidku a nakonci dam v troube „vetrak“ ale na chvilku aby to prave opeklo do krupava, ale nevysusilo a nespalilo.Pokud neni ten vetilator tak jen ke konci na chvilku dat na hodne stupnu a to se taky opece, ale bacha at to nespalis, ono ikdyz to bude tmavsi tak spaleny to nebude neboj ![]()
My dnes jedli jak prasátka…dali jsme si s mužem uzené koleno…malá měla opět zeleninku mix. Zítra bude žampionová omáčka.
Add. rohlíkový koláč:
je to fakt vynikající, ikdyž doma nic moc nemáte.
Ochutila jsem rohlíkové těsto vegetou, česnekem a nahoru nakrájela rajčata…hned to zmizlo. Je to rychlá, levná večeře. Dík za inspiraci. ![]()
palošek píše:
My dnes jedli jak prasátka…dali jsme si s mužem uzené koleno…malá měla opět zeleninku mix. Zítra bude žampionová omáčka.
Add. rohlíkový koláč:je to fakt vynikající, ikdyž doma nic moc nemáte.
Ochutila jsem rohlíkové těsto vegetou, česnekem a nahoru nakrájela rajčata…hned to zmizlo. Je to rychlá, levná večeře. Dík za inspiraci.
nejlepsi!:D ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat