Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dneska hovezi na krenove omacce, hovezi vyvar vecer grilovacka …
to se musi asi hodne dlouho nakladat to jehneci, minimalne tyden aby to bylo jedly:) teda pro me
ne nemusi, jenom kdyz se dela starší ovce třeba na rožni
ale jinak staci kdyz z toho masa vyřežeš ty blany a ono to pak vubec nejde citit po ovci, maso nenakladam před pečenim vubec, jenom potřu česnekem a dám do pekačku na 2-3 hodinky
Janceta88 píše:
Ze včera br. guláš, tak jsem udělala polévku s játr.knedlíčkama (z játrové paštiky) a pomale se chystáme na tři dna k dědovi a v sobotu na svatbu, takže min 3dny nevařím JÓÓÓ
můžu mít dotaz, jak se dělají ty knedlíčky??
my už druhý den svíčkovou s knedlíkem ![]()
veveruskaa píše:Janceta88 píše:
Ze včera br. guláš, tak jsem udělala polévku s játr.knedlíčkama (z játrové paštiky) a pomale se chystáme na tři dna k dědovi a v sobotu na svatbu, takže min 3dny nevařím JÓÓÓmůžu mít dotaz, jak se dělají ty knedlíčky??
my už druhý den svíčkovou s knedlíkem
knedlicky me taky zajimaj, jelikoz ja kupuju a mrazim jedine zavarku:D sice to neni v kulatym tvaru ale vysledek to ma stejnej:D
Eliška píše:
Free, ňáááám, jehněčí já miluju!!!!
Já jehněčí scháním pro malou a nikde ho nemají
![]()
A my smažený sýr s bramborem
U nás dneska vubec nevim, mozna zapeču platky masa s cuketkama a zaliju smetanou a k tomu brambory ![]()
dnes a zítra zapečené těstoviny jen se salámem a vajíčkem,v sobotu jsme pozvaný na tvarohové knedlíky s jahodama a na neděli naložím čínu,buď s rýží nebo brkaší
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat