Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vohlídance jsme měli v neděli, jen jsem o tom nevěděla
![]()
Dneska jsme měli uzené maso, nastavovanou br. kaši (s kroupama) a zeleninový salát, jsem si pošmákla.
Tak to jsem ráda,že jsem s tím ševcovským mlsem inspirovala a že chutnal
Můj chlap se po něm taky může utlouct a pro sebe si ho dělám z točenýho salámu,nejlíp kuřecího,páč buřty moc nemusim.
Já k večeři budu dělat koprovou polívku s vejcem a fr.brambory se zeleninovým salátem,snad zbyde i zítra na oběd.
U nás rizoto se zeleninou a kuřecím, potřebovala jsem zlikvidovat zbytky po pečeném kuřeti a stejně z toho bude ještě oběd na zítra.
Pak mám koupený řízek z krůtího stehna, poradíte někdo, co s ním? Já ho buď krájím na čínu, nebo peču s bramborama, ale uvítám nový nápad ![]()
Tak u nás mexický fazole. napadlo me to v obchode a je to rychlovka. Zpenim platky cesneku, na to kousky parku, klobasky, platky zampionu, 2konzervy fazoli mex. a trocha kecupu, chilli. no a chlebik ![]()
u nás dnes houbová polívka a bramborové špecke se zelím na zítra si projdu předešlé nápady a podle toho si uvaříme ![]()
dneska jsem dojídala zásoby z mrazáku - špagety
zítra asi zkusím rohlíkový koláč nebo jen zapečený těstoviny nebo fr brambory
![]()
Ze včera br. guláš, tak jsem udělala polévku s játr.knedlíčkama (z játrové paštiky) a pomale se chystáme na tři dna k dědovi a v sobotu na svatbu, takže min 3dny nevařím JÓÓÓ ![]()
Tak dnes k obědu a k večeři fr. brambory s okurkovým salátem. Bude to sranda po dvou týdnech vařit. Byla jsem s prckem u tchánovců a nevařila jsem ![]()
sandrik píše:
dneska jsem dojídala zásoby z mrazáku - špagety
zítra asi zkusím rohlíkový koláč nebo jen zapečený těstoviny nebo fr brambory![]()
nakonec jsem udělala zapeč. těstoviny s brokolicí a masem (sesbíraný a zamražený z vývarových kuřat) zalitý vejsem, sypaný sýrem, k tomu vývar a okurkový salát s jogurtem
udělala jsem rovnou 2 pekáče, druhý na zítra je s teda s baby karotkou, aby to nebylo pořád stejný
, takže zítra nemusím vařit ![]()
Martina T píše:
Dnes cuketove lasagne a tvarohovy kolac s tvarohem.
jak děláš ty lasagne … cuketu místo masa nebo něco spešl?
(mám cuketu doma, tak vymýšlím co s ní o víkendu)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat