Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
žampiony dělám taky je to mnamka.
Uriznu ti nozičky z nich, pokrajim na mini kousky, dal mini kousky sunky, syra, smetanu, vajicko…koreni udelám směsku a plnim do zampecu ![]()
dzarunka píše:dzarunka píše:a prý je dobrý vývar z těch kostí co zbyde po sežrání kuřete tak to asi v neděli vyzkouším
zítra polévka z růžičkové kapusty a kuře s brkaší,možná štrůdl
je to bašta ![]()
hihi to máš pravdu to nepatří.. já dělám tento recept http://www.gurmetklub.cz/…piony-2.html je to strašně dobrý… mnam mnam
ahoj
Já dnes dělám kuře ala bažant
a bramborový knedlík z nových brambor tak jsem zvědavá, co vyrobim ![]()
polévka z bílých fazolí a šunkofleky ,rajčatový salát a nějaká maková buchta
dzarunka píše:
my máme dnes vohlídance
copak to je za dobrůtku?? to vůbec neznám ![]()
žampion píše:dzarunka píše:copak to je za dobrůtku?? to vůbec neznám
my máme dnes vohlídance
vohlídnem se doprava,vohlídnem se doleva a jsme po obědě
![]()
dzarunka píše:žampion píše:vohlídnem se doprava,vohlídnem se doleva a jsme po obědědzarunka píše:copak to je za dobrůtku?? to vůbec neznám
my máme dnes vohlídance![]()
to je teda super oběd
![]()
mahdalka píše:
Já dělám k rychlý večeři ševcovský mls:Půl kg špekáčků,2 velké cibule,3 lžíce kečupu,3 lžíce worčestru,3 lžíce pln.hořtice,3 lžíce octa,špetka pepře,2 majolky.
V kastrolu přivedeme k varu kečup,hořtici,worčestr a ocet.Touto zálivkou zalijeme buřty nakrájené na kostky nebo kolečka,přimícháme nadrobno nakrájenou cibuli a nakonec majolku.Necháme uležet v lednici a podáváme s chlebem
Tak jsem to zkusila včera na véču a supr
. Jen jsem místo špekoňů, které jsem neměla, dala junior salám. Paráda, to budu sem tam dělávat, chutnalo to i manžovi.
Jé ševcovský mls zná a přemýšlela jsem,co dám ve čtvrtek na jednohubky návštěvě, už vím a díky za nápad ![]()
hážu do placu pomazánku na jednohubky:
1 moravanka,kunjovanka,hradišťanka dle vaší chuti
200g junioru nebo párků .......rozmixovat a přidat-
sůl,pepř
2 lžíce hořčice
majonézu dle libosti ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat