Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Eliška píše:
Gorino, pořád jsem uvažovala, jak se dělá „mladý filé s bramborem“![]()
Sophinko, nemohla bych ti poslat děti na vychování/vykrmení? U vás by se měly dobře!
My dneska kuřecí polévka zbytek a pomalu pečené kuře s novým bramborem a kedlubnové zelí (to jsem dělala poprvé a bylo moc dobré!).
Zítra vaří babička
Eliška píše:
Sophinko, nemohla bych ti poslat děti na vychování/vykrmení? U vás by se měly dobře!
My dneska kuřecí polévka zbytek a pomalu pečené kuře s novým bramborem a kedlubnové zelí (to jsem dělala poprvé a bylo moc dobré!).
Zítra vaří babička
klidně pošli u nás se to ztratí
teda pokud nemáš taky šest dětí ![]()
kuřecí se sýrovou om. a těstoviny
zítra kuřecí vývar a vepřový - ještě nevím jak a s jakou zeleninou asi mrkev
k tomu brambor
zítra karbanátky a bavorský salát(brambory,cibule,vejce,majolka,pepř,sůl) a vývar se zeleninou a bramborem a k večeři tousty
ježíš mňam…mám hlad, ale jsem tak línááá!!! Dnes makrela v troubě a salát
pečivo, zítra boloň. těstoviny a prcek má kamaráda Hamánka, malého gurmána
sophinka píše:Eliška píše:klidně pošli u nás se to ztratí
Zítra vaří babičkateda pokud nemáš taky šest dětí
Neboj, mám jen čtyři ![]()
já jsem dělala kuře na kari s česnekem,šunkou a banány..Zítra kuřecí salát
Eliška píše:sophinka píše:Neboj, mám jen čtyřiEliška píše:klidně pošli u nás se to ztratí
Zítra vaří babičkateda pokud nemáš taky šest dětí
tak to už se jen tak neztratí
to už by bylo jak pionýrskej tábor
ale což týden ty vaše u nás a tak týden ty naše u vás,jo ???
U nás by ti zhubly, já vařím nic moc. Ale zas by tě pak opěvovali ještě víc
Ale naši jsou nezhýčkaní, takže snachy budou spokojený, myslím. ![]()
Eliška píše:
U nás by ti zhubly, já vařím nic moc. Ale zas by tě pak opěvovali ještě vícAle naši jsou nezhýčkaní, takže snachy budou spokojený, myslím.
naši mě teda neopěvují.
nedělám totiž každý den hambáče k snídani,ani pizzu k obědu a ani KFC k večeři ![]()
Já dnes dostala 2,5kg jahod, tak jsem udělala marmeládu…asi jich ještě přikoupím. ![]()
eshta píše:llena píše:ty roštěnky s fazolkama a žampionama děláš se smetanovou omáčkou nebo jak? to zní mňam
Lečo s novým bramborem, zítra roštěnky s fazolkama, žampionama a těstoviny a v neděli kuřecí špíz s kuřecíma jatýrkama a bramborJo a dneska ještě byla zeleninová krupicová polévka
Spíš klasicky, jako guláš, všechno tam naházim a je to moooc dobrý ![]()
Monjie píše:eshta píše:co davas do toho spizu mimo jater a predpokladam ze cherry rajcatek:)llena píše:ty roštěnky s fazolkama a žampionama děláš se smetanovou omáčkou nebo jak? to zní mňam
Lečo s novým bramborem, zítra roštěnky s fazolkama, žampionama a těstoviny a v neděli kuřecí špíz s kuřecíma jatýrkama a bramborJo a dneska ještě byla zeleninová krupicová polévka
Dala jsem tam všechny zbytky
Takže kuřecí maso, k těm játrům jsem vždycky napíchla anglickou, aby se to nepřesušilo no a pak papriku a cibuli a měla jsem taky kousek buřtu, tak jsem ho tam taky flákla
no a pak jsem to přikryla v troubě alobalem a na posledních 20 minut jsem to odkryla
Rajčata tentokrát nezbyla, ale taky by se tam vešla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat