Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19692
18.6.11 15:38
Eliška píše:
Gorino, pořád jsem uvažovala, jak se dělá „mladý filé s bramborem“ :)

Sophinko, nemohla bych ti poslat děti na vychování/vykrmení? U vás by se měly dobře! :lol:

My dneska kuřecí polévka zbytek a pomalu pečené kuře s novým bramborem a kedlubnové zelí (to jsem dělala poprvé a bylo moc dobré!).
Zítra vaří babička :palec:
:-D :-D :-D Jo tim mladym jsem myslela naseho TYGRA
  • načítám...
sophinka
18.6.11 16:08
Eliška píše:

Sophinko, nemohla bych ti poslat děti na vychování/vykrmení? U vás by se měly dobře! :lol:

My dneska kuřecí polévka zbytek a pomalu pečené kuře s novým bramborem a kedlubnové zelí (to jsem dělala poprvé a bylo moc dobré!).

klidně pošli u nás se to ztratí :mrgreen: teda pokud nemáš taky šest dětí :mrgreen:

• Upravit
20656
18.6.11 17:01

kuřecí se sýrovou om. a těstoviny

zítra kuřecí vývar a vepřový - ještě nevím jak a s jakou zeleninou asi mrkev :think: k tomu brambor

• načítám...
15054
18.6.11 17:17

zítra karbanátky a bavorský salát(brambory,cibule,vejce,majolka,pepř,sůl) a vývar se zeleninou a bramborem a k večeři tousty

• načítám...
5799
18.6.11 17:18

bramboráky - dělá manža :mrgreen: já si válím šunky u pc

• načítám...
1526
18.6.11 18:02

ježíš mňam…mám hlad, ale jsem tak línááá!!! Dnes makrela v troubě a salát :-) pečivo, zítra boloň. těstoviny a prcek má kamaráda Hamánka, malého gurmána

• načítám...
17917
18.6.11 18:30
sophinka píše:
Eliška píše:

klidně pošli u nás se to ztratí :mrgreen: teda pokud nemáš taky šest dětí :mrgreen:

Neboj, mám jen čtyři :lol:

• načítám...
1114
18.6.11 18:30

já jsem dělala kuře na kari s česnekem,šunkou a banány..Zítra kuřecí salát

• načítám...
sophinka
18.6.11 18:50
Eliška píše:
sophinka píše:
Eliška píše:

klidně pošli u nás se to ztratí :mrgreen: teda pokud nemáš taky šest dětí :mrgreen:
Neboj, mám jen čtyři :lol:

tak to už se jen tak neztratí :mrgreen: :think: to už by bylo jak pionýrskej tábor :mrgreen: ale což týden ty vaše u nás a tak týden ty naše u vás,jo ???

• Upravit
17917
18.6.11 19:51

U nás by ti zhubly, já vařím nic moc. Ale zas by tě pak opěvovali ještě víc :pankac: Ale naši jsou nezhýčkaní, takže snachy budou spokojený, myslím. :mrgreen:

• načítám...
sophinka
18.6.11 20:03
Eliška píše:
U nás by ti zhubly, já vařím nic moc. Ale zas by tě pak opěvovali ještě víc :pankac: Ale naši jsou nezhýčkaní, takže snachy budou spokojený, myslím. :mrgreen:

naši mě teda neopěvují. :mrgreen: nedělám totiž každý den hambáče k snídani,ani pizzu k obědu a ani KFC k večeři :mrgreen:

• Upravit
17917
18.6.11 20:07

Tak to taky nedělám :mrgreen:

• načítám...
2639
18.6.11 22:04

Já dnes dostala 2,5kg jahod, tak jsem udělala marmeládu…asi jich ještě přikoupím. :mrgreen:

• načítám...
3115
19.6.11 20:04
eshta píše:
llena píše:
Lečo s novým bramborem, zítra roštěnky s fazolkama, žampionama a těstoviny a v neděli kuřecí špíz s kuřecíma jatýrkama a brambor :wink: Jo a dneska ještě byla zeleninová krupicová polévka :wink:
ty roštěnky s fazolkama a žampionama děláš se smetanovou omáčkou nebo jak? to zní mňam :palec:

Spíš klasicky, jako guláš, všechno tam naházim a je to moooc dobrý :wink:

• načítám...
3115
19.6.11 20:07
Monjie píše:
eshta píše:
llena píše:
Lečo s novým bramborem, zítra roštěnky s fazolkama, žampionama a těstoviny a v neděli kuřecí špíz s kuřecíma jatýrkama a brambor :wink: Jo a dneska ještě byla zeleninová krupicová polévka :wink:
ty roštěnky s fazolkama a žampionama děláš se smetanovou omáčkou nebo jak? to zní mňam :palec:
co davas do toho spizu mimo jater a predpokladam ze cherry rajcatek:)

Dala jsem tam všechny zbytky :mrgreen: Takže kuřecí maso, k těm játrům jsem vždycky napíchla anglickou, aby se to nepřesušilo no a pak papriku a cibuli a měla jsem taky kousek buřtu, tak jsem ho tam taky flákla :mrgreen: no a pak jsem to přikryla v troubě alobalem a na posledních 20 minut jsem to odkryla :wink: Rajčata tentokrát nezbyla, ale taky by se tam vešla :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová