Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15054
16.6.11 17:25
Monjie píše:
jezis to mi hlava nebere,ja delam jenom tu krupici s vejcem to je co?:D a jak jako drobenka to se dela z ceho?

tak ty děláš krupicové noky,krupicovou zavářku :think:

• načítám...
9079
16.6.11 17:26

Já to dxělám podle sebe. A to maso si ještě den předem pěkně naložím. Až z toho mam nějaké chutě

• načítám...
23033
16.6.11 17:27
bertík28 píše:
Já to dxělám podle sebe. A to maso si ještě den předem pěkně naložím. Až z toho mam nějaké chutě

Tak sup sem recept!

• načítám...
9079
16.6.11 17:28

Tady je recept Monjie. Já tam ještě dám opečenou cibulku a někdy i papriku

http://www.toprecepty.cz/…-babovka-:-/

• načítám...
16557
16.6.11 17:29

Já dělám k rychlý večeři ševcovský mls:Půl kg špekáčků,2 velké cibule,3 lžíce kečupu,3 lžíce worčestru,3 lžíce pln.hořtice,3 lžíce octa,špetka pepře,2 majolky.
V kastrolu přivedeme k varu kečup,hořtici,worčestr a ocet.Touto zálivkou zalijeme buřty nakrájené na kostky nebo kolečka,přimícháme nadrobno nakrájenou cibuli a nakonec majolku.Necháme uležet v lednici a podáváme s chlebem

• načítám...
15054
16.6.11 17:38
mahdalka píše:
Já dělám k rychlý večeři ševcovský mls:Půl kg špekáčků,2 velké cibule,3 lžíce kečupu,3 lžíce worčestru,3 lžíce pln.hořtice,3 lžíce octa,špetka pepře,2 majolky.
V kastrolu přivedeme k varu kečup,hořtici,worčestr a ocet.Touto zálivkou zalijeme buřty nakrájené na kostky nebo kolečka,přimícháme nadrobno nakrájenou cibuli a nakonec majolku.Necháme uležet v lednici a podáváme s chlebem

taky dělávám a někdy do toho ještě nakrájím zelí kysaný :palec:

• načítám...
3968
16.6.11 17:40

Holky potřebuju poradit :-D
předem podotýkám že moc nepeču-nanejvejš tak štrůdl
zkzusila jsem udělat hrníčkovou buchtu s ovocem
těsto dobrý, buchta upečená a ani není připálená :dance:
problém:
Neměla jsem čerstvý broskve, tak jsem tam dala kompotovaný-byli to půlky a když jsem to nakrájela a vyndavala z plechu, tak se my ty kousky broskví oddělovaly od té buchty-nevíte co s tím pro příště aby my ty broskve držely při sobě v celku i přitom krájení :?: nemohlo to být tim že ty broskve byly kompotovaný tudíž moc nasáklý tou šťávičkou z toho kompotu :?: a proto my to nedrželo při sobě :nevim:
jinak až na tenhle malej detail je fakt výborná :-D

• načítám...
16557
16.6.11 18:01

Hmmm,to příště s tím zelím zkusím,at je nějaká změna.
Já v nějaký kuchařce četla,že by se to ovoce mělo obalit v hl.mouce,aby tak nepouštělo tu štávu a neklesalo to až na dno těsta :think: Já měla stejný problém s čerstvýma jahodama

• načítám...
9079
16.6.11 18:05
mahdalka píše:

Tohle znám. Mam to z kuchařky, kterou jsem odebíral na základce :mrgreen: :mrgreen:
A dělám tak salát rumcajs. Výborný. A pak nemáme kynout :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
16557
16.6.11 18:12

Bertíku,hod recept :lol: Já (snad)nekynu,protože tyhle dobroty nejím :oops: dělám je jen pro chlapa a já si maximálně tak čuchnu :mrgreen: Z toho se nepřibírá :mrgreen: A když je nejhůř,ochutnám jen malou lžičkou,pro chut :-D

• načítám...
Tattiana
16.6.11 18:40

no já dělám buchtu ze stejného základu na piškot univerzální a včera jsem dělala s nakrájenými čerstvými blumami a taky mi klesly ke dnu a buchta se po nakrájení na kostky téměř rozpadá, jenže já už si na to zvykla a neřeším to… Obalení do mouky mi už kdysi vůbec nepomohlo :nevim:

• Upravit
7576
16.6.11 18:51

Dnes salát: ledový salát, červená paprika, kuře vařené v kari, ovesné vločky, sůl, pepř, zalité trochou acidomléka. Malá měla vločky, mrkev, petržel, kuře. Konečně pořádně jedla po tom týdnu horeček. A jak marodila, mám hotové přesnídávky jablko-jahody, jablko-meruňky a jahodové marmelády :mrgreen:

PS: propadávání většího ovoce řeším tak, že broskve a jablka nakrájím na plátky, ťuknu s každým kouskem do hr.mouky a šikmo to v hustých řadách napíchám do těsta, max do poloviny. Po upečení potírám marmeládou ředěnou vodou, ovoce neoschne.

• načítám...
2639
16.6.11 21:43

Tak my dnes měli fazolkovou omáčku :mrgreen: Nedaří se mi luštěniny každý týden, tak to občas musí všichni přežít. Kupodivu…malá měla fazolky s bramborem a žloutkem - polívečku a snědla půl talíře, což se nám podaří málokdy. 8-o

• načítám...
19692
17.6.11 06:36

Dneska veprova jatra na cibulce :wink:

• načítám...
23033
17.6.11 09:39

Dneska? :zed: nevím:D asi oukrop

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat