Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
u nas dneska uzena polevka s bramborem a kroupy, hovezi na celeru s br.knedlikem, mala rizoto zelenina a kur.prsa
Monjie píše:
u nas dneska uzena polevka s bramborem a kroupy, hovezi na celeru s br.knedlikem, mala rizoto zelenina a kur.prsa
tak tu uzenou bych si teda dala a hlavně s těma kroupama,mňamky
dzarunka píše:Monjie píše:tak tu uzenou bych si teda dala a hlavně s těma kroupama,mňamky
dneska to bylo rychlovareni prijela jsem v 10 z Motola a v 11 z byl obed:)
Dneska byla koprovka pro mě - myslíte že v nějaké variantě by se dala udělat už i pro 10m dítě?
Cau Monjie,obdivuji ty co umi tak rychle uvarit.
Zitra kure na soli s hranolkami a ja s Tygrem s krokatami.Abych to upravila na spravnou miru spravne by to melo byt kure,ale ja tam prdnu stehna ![]()
Monjie píše:dzarunka píše:dneska to bylo rychlovareni prijela jsem v 10 z Motola a v 11 z byl obed:)Monjie píše:tak tu uzenou bych si teda dala a hlavně s těma kroupama,mňamky
na zítra mám v plánu buchtičky s krémem,ale buchtičky dělat nebudu,nějaké koupíme
a udělala jsem dnes vepřový vývar tak do něj zítra něco nahážu a bude polívka doufám tak na 3 dny ![]()
Tak já budu zítra dělat asi houbovy guláš. Ten mi můžem. Jen se mi asi ráno nebude chtít pro knedlík, tak bude s chlebem
PetkaK píše:
Dneska byla koprovka pro mě - myslíte že v nějaké variantě by se dala udělat už i pro 10m dítě?
jako koprovko pro 10mec.dite? no tak mozna zapeceny brambory nebo tesotivny s vejcem,nejako zeleninou a trocho UM,MM
Monjie píše:PetkaK píše:jako koprovko pro 10mec.dite? no tak mozna zapeceny brambory nebo tesotivny s vejcem,nejako zeleninou a trocho UM,MM
no já to myslela tak, že se tam dává máslo (to malé dávám i do jídla když vařím) a potom mouka (to právě nevím), a potom že bych to zalila UM. ![]()
Já jsem na vaření levá jak šavle, a malá jí prakticky jen skleničky, sem tam udělám hovězí maso se zeleninou, ale to je tak vše.
Receptů pro malou mám habakuk, ale prostě nějak mi to nejde, když ty skleničky jsou tak rychléé
![]()
PetkaK píše:Monjie píše:PetkaK píše:jako koprovko pro 10mec.dite? no tak mozna zapeceny brambory nebo tesotivny s vejcem,nejako zeleninou a trocho UM,MM
Dneska byla koprovka pro mě - myslíte že v nějaké variantě by se dala udělat už i pro 10m dítě?no já to myslela tak, že se tam dává máslo (to malé dávám i do jídla když vařím) a potom mouka (to právě nevím), a potom že bych to zalila UM.
Já jsem na vaření levá jak šavle, a malá jí prakticky jen skleničky, sem tam udělám hovězí maso se zeleninou, ale to je tak vše.Receptů pro malou mám habakuk, ale prostě nějak mi to nejde, když ty skleničky jsou tak rychléé
![]()
![]()
no to by slo treba maso s trochu UM jako omackou, ale asi bez kopru, Nebo mozna susenyho ten neni tak aromatickej.
mouku? tu bych asi nedavala…
Monjie píše:
A k veceri jatra na chilli a medu, zitra kureci rizoto
To zni dobre ja mam moc rada sladko ostre chute.
bertík28 píše:
Tak já budu zítra dělat asi houbovy guláš. Ten mi můžem. Jen se mi asi ráno nebude chtít pro knedlík, tak bude s chlebem
Jéé, houbový guláš bych si taky dala
Ale žádné houby už v mrazáku nemáme!!!! Už aby rostly ![]()
rostou !! rostou !! dnes jsme byli a našli jsme hříbky,babky,lišky.
mame rodinu u Ostravy a taky tam pry uz rostou uz se tesim na smazene bedle
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat