Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
14.6.11 10:55

u nas dneska uzena polevka s bramborem a kroupy, hovezi na celeru s br.knedlikem, mala rizoto zelenina a kur.prsa

• načítám...
15054
14.6.11 11:02
Monjie píše:
u nas dneska uzena polevka s bramborem a kroupy, hovezi na celeru s br.knedlikem, mala rizoto zelenina a kur.prsa

tak tu uzenou bych si teda dala a hlavně s těma kroupama,mňamky

• načítám...
23033
14.6.11 12:21
dzarunka píše:
Monjie píše:

dneska to bylo rychlovareni prijela jsem v 10 z Motola a v 11 z byl obed:)

• načítám...
PetkaK
14.6.11 13:40

Dneska byla koprovka pro mě - myslíte že v nějaké variantě by se dala udělat už i pro 10m dítě?

• Upravit
19692
14.6.11 13:48

Cau Monjie,obdivuji ty co umi tak rychle uvarit.
Zitra kure na soli s hranolkami a ja s Tygrem s krokatami.Abych to upravila na spravnou miru spravne by to melo byt kure,ale ja tam prdnu stehna :wink:

Monjie píše:
dzarunka píše:
Monjie píše:
dneska to bylo rychlovareni prijela jsem v 10 z Motola a v 11 z byl obed:)
  • načítám...
15054
14.6.11 17:53

na zítra mám v plánu buchtičky s krémem,ale buchtičky dělat nebudu,nějaké koupíme :oops: a udělala jsem dnes vepřový vývar tak do něj zítra něco nahážu a bude polívka doufám tak na 3 dny :mrgreen:

• načítám...
9079
14.6.11 18:21

Tak já budu zítra dělat asi houbovy guláš. Ten mi můžem. Jen se mi asi ráno nebude chtít pro knedlík, tak bude s chlebem

• načítám...
23033
14.6.11 18:22
PetkaK píše:
Dneska byla koprovka pro mě - myslíte že v nějaké variantě by se dala udělat už i pro 10m dítě?

jako koprovko pro 10mec.dite? no tak mozna zapeceny brambory nebo tesotivny s vejcem,nejako zeleninou a trocho UM,MM

• načítám...
PetkaK
14.6.11 18:25
Monjie píše:
PetkaK píše:
Dneska byla koprovka pro mě - myslíte že v nějaké variantě by se dala udělat už i pro 10m dítě?
jako koprovko pro 10mec.dite? no tak mozna zapeceny brambory nebo tesotivny s vejcem,nejako zeleninou a trocho UM,MM

no já to myslela tak, že se tam dává máslo (to malé dávám i do jídla když vařím) a potom mouka (to právě nevím), a potom že bych to zalila UM. :nevim:

Já jsem na vaření levá jak šavle, a malá jí prakticky jen skleničky, sem tam udělám hovězí maso se zeleninou, ale to je tak vše. :nevim: Receptů pro malou mám habakuk, ale prostě nějak mi to nejde, když ty skleničky jsou tak rychléé :oops: :oops: :oops:

• Upravit
23033
14.6.11 18:27
PetkaK píše:
Monjie píše:
PetkaK píše:
jako koprovko pro 10mec.dite? no tak mozna zapeceny brambory nebo tesotivny s vejcem,nejako zeleninou a trocho UM,MM

no já to myslela tak, že se tam dává máslo (to malé dávám i do jídla když vařím) a potom mouka (to právě nevím), a potom že bych to zalila UM. :nevim:

Já jsem na vaření levá jak šavle, a malá jí prakticky jen skleničky, sem tam udělám hovězí maso se zeleninou, ale to je tak vše. :nevim: Receptů pro malou mám habakuk, ale prostě nějak mi to nejde, když ty skleničky jsou tak rychléé :oops: :oops: :oops:

no to by slo treba maso s trochu UM jako omackou, ale asi bez kopru, Nebo mozna susenyho ten neni tak aromatickej.

mouku? tu bych asi nedavala…

• načítám...
23033
14.6.11 18:37

A k veceri jatra na chilli a medu, zitra kureci rizoto

• načítám...
315
14.6.11 18:47
Monjie píše:
A k veceri jatra na chilli a medu, zitra kureci rizoto

To zni dobre ja mam moc rada sladko ostre chute.

• načítám...
13142
14.6.11 18:52
bertík28 píše:
Tak já budu zítra dělat asi houbovy guláš. Ten mi můžem. Jen se mi asi ráno nebude chtít pro knedlík, tak bude s chlebem

Jéé, houbový guláš bych si taky dala :palec: Ale žádné houby už v mrazáku nemáme!!!! Už aby rostly :lol:

• načítám...
sophinka
14.6.11 19:06

rostou !! rostou !! dnes jsme byli a našli jsme hříbky,babky,lišky.

• Upravit
315
14.6.11 19:11

mame rodinu u Ostravy a taky tam pry uz rostou uz se tesim na smazene bedle

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport