Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
PetkaK píše:bertík28 píše:Mňam, tobě nechutná
Já zítra vařit budu jen pro malou. Máme zelňačkuze denška. To si raději ohřeji párek
Ne. Uvařim, ale nejím.
bertík28 píše:
Já zítra vařit budu jen pro malou. Máme zelňačkuze denška. To si raději ohřeji párek
joo zelnacka:D tu bych mohla zitra udelat
neee vtip budu delat neco na celeru s br.knedlikem a uzenou polivku s kroupama
PetkaK píše:
Já jsem dneska měla volí oko. Na večeři tvarohové knedlíky s nugetou (polotovar).
Tvarohový knedle by jsem si dala taky, ale jedla by jsem je jenom já. Jen co malá vyroste, tak budou
Ja zitra ravioly se spenatem a syrem testo udela robot,napln umicha taky,ja uz to jen zalepim a uvarim,puvodne jsem chtela torteliny ale nechce se mi s tim kroucenim patlat.
evik178 píše:
Ja zitra ravioly se spenatem a syrem testo udela robot,napln umicha taky,ja uz to jen zalepim a uvarim,puvodne jsem chtela torteliny ale nechce se mi s tim kroucenim patlat.
Ty jsem ještě nikdy neměla. Ani nevím jak se dělají ![]()
ja k veceri dedkovi delala michanici s petrzelkou a chleba s maslem.
A ja vcera mela k veceri pravej ruskej borsc a plneny papriky na ruskej zpusob to byl luxus:D
Dík za recept na rohlíkový koláč - už mám uloženo. Akorát u nás se bude těžko shánět starý rohlík. Adolescent všechno sežere… ![]()
U nás zítra lečo - neměli jsme ani nepamatuju, pozítří s kámoškou někde v terénu, chlapi „sámoška“ a ve čtvrtek švestkové knedlíky z Lidlu, když jste je tady tak chválily.
evik178 píše:
a jakpak na ně? těsto ti dělá domácí pekárna? sem s receptem prosím
i na náplň please ![]()
ahoj,nemam domaci pekarnu,ale pry se to da udelat i v ni,ja mam robot kenwood tak to delam s nim,ale da se to i rucne-no me by se nechtelo,recept mam odsud http://clanky.vareni.cz/…ch-testovin/
na kilo hladké mouky budeme potřebovat 6 celých vajec, 2 lžíce olivového oleje, trochu soli a 3 lžíce tekutého másla.
Mouku vsypeme na vál, uprostřed uděláme důlek, kam vložíme vejce a ostatní přísady. Promícháme vše s moukou, důkladně prohnětáme do té doby, než je těsto bez hrbolků a hladké. Těsto necháme pár desítek minut odstát, můžeme ho zakrýt potravinářskou fólií.
Spenat jen podusim aby byl bez vody tak jeste scedim,ochutim cesnekem,soli,peprem,trochou muskatoveho orisku,smicham se syrem a je to.Tuto napln delam i do caneloni.
Jo jeste syr jakejkoli,hodi se riccota,feta ale klidne eidam
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já jsem dneska měla volí oko. Na večeři tvarohové knedlíky s nugetou (polotovar).
Zítra mám segedýn v mražáku