Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky u nás dneska nový brambory a kuřecí nudličky na nivové omáčce se šopským salátem ![]()
Dice píše:
Holky u nás dneska nový brambory a kuřecí nudličky na nivové omáčce se šopským salátem
Já dojídám zbytky - takže zbytek zelňáčky a večer se bude likvidovat bílý jogurt formou lívanečků.
Zítra budu smažit řízky na cestu k moři a od soboty vaří Chorvati
![]()
dneska Gite krupicovou kasi s ovocem, me ani nehne po tom vcerejsku ![]()
Holky,prosím poradíte mi někdo?
Včera jsem vařila květák a dělala z něj pak placičky.Ten vývar jsem si nechala,že z něj dnes udělám nějakou polévku,ale zapoměla jsem si,já husa hloupá,nechat i nějaký ten květák.Myslíte,že se dá nějaká polévka vymyslet jen z toho vývaru,nebo ho mám vylít?
Chtěla jsem tu polévku dnes na večeři k palačinkám…
Nevylévej
a podle toho, co máš doma do vroucího vývaru přihoď zeleninu, těstovinovou zavářku malé těstovinky - my nejradši písmenka
, nebo jen vajíčko rozmíchané s krupičkou a okořeněné… na talíři posypeš bylinkama a je to ![]()
Suza - udělej do vývaru zavářku z vajíčka, fritátový nudličky, uvař kroupy, udělej drožďový knedlíčky (drobení), osmaž krutonky z chleba … ![]()
vývar určitě nevylívej, kdyžtak ho dej zamrazit, ideálně do menších mističek, dá se to pak použít do omáček a jinýho vaření ![]()
Holky,díky moc,takže s ním budu zacházet skoro jako s masovým vývarem… ![]()
Já právě chtěla dělat nějakou krémovou květákovou,ale ten květák mě jaksi nenapadlo včera odebrat ![]()
Dám vědět,jak jsem dopadla…ted jdu péct jahodovou bublaninu…taky poprvé ![]()
u nás kuř.směs s hráškem a mrkví a rýže
plus ledový salát..
ale ty kuřecí nudličky s omáčkou z nivy, co tu dnes padly, znějí mňam ![]()
Jojo nudličky dneska to je pohodička, minule jsem to vymyslela a ujalo se ![]()
okořením kuř. maso, opeču, zaliju smetanou, nastouham nivu a rozpustim jedno nebo dve smetanita. dochutim kdyztak je to luxusní ![]()
Mnam uz mam hlad a tesim se domu ![]()
SuzaG píše:
Holky,prosím poradíte mi někdo?
Včera jsem vařila květák a dělala z něj pak placičky.Ten vývar jsem si nechala,že z něj dnes udělám nějakou polévku,ale zapoměla jsem si,já husa hloupá,nechat i nějaký ten květák.Myslíte,že se dá nějaká polévka vymyslet jen z toho vývaru,nebo ho mám vylít?Chtěla jsem tu polévku dnes na večeři k palačinkám…
Ty jo to me nikdy nenapadlo nechat vodu z toho povareneho kvetaku. ![]()
Jinak dneska rajska polivka + kureci stehna ze vcerejska s brrkasi
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat