Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
palošek píše:
Tak dnes byl rohlíkáč zas na večeři, tentokrát s žampionama.
taky se na nej chystam:D uz mam namoceny rohliky v mlice
u nás dnes gulášek s chlebem a zítra chci udělat něco s fazolema…asi hodím na pánev klobásku,červené fazole z plechovky,ale nevím co ještě k tomu na tu pánev,aby to nebylo suché ![]()
SuzaG píše:
u nás dnes gulášek s chlebem a zítra chci udělat něco s fazolema…asi hodím na pánev klobásku,červené fazole z plechovky,ale nevím co ještě k tomu na tu pánev,aby to nebylo suché
já do fazolí přidávám rajský protlak nebo kečup a taky zakysanou smatanu a taky osmaženou cibulku třeba se slaninou
Příspěvek upraven 23.06.11 v 20:15
SuzaG píše:
u nás dnes gulášek s chlebem a zítra chci udělat něco s fazolema…asi hodím na pánev klobásku,červené fazole z plechovky,ale nevím co ještě k tomu na tu pánev,aby to nebylo suché
ja delam na cibulku klobasu fazole trochu protlaku a chilli a davam do bochniku chleba zakapnu smetanou posypu cibuli na kolecka
ted delam rohlikovej kolac, zitra si jdeme sednout Gite asi koupim presnidavku. Jinak na sobotu jdeme do Zoo takze si taky nekde sednem:D a v nedeli asi kuri nozky s testovinovym salatem nebo s jinou prilohou a mame 5druhu dresingu od heinzu tak mozna udelame zeleninu a dressingy
Tak rajská nebude. Budu nakonec dělat vepřové na pepři a houbách s omáčkou a rýží.
Dice píše:kvaček píše:Já ho pěču fakt dlouho a celkem v klidku a nakonci dam v troube „vetrak“ ale na chvilku aby to prave opeklo do krupava, ale nevysusilo a nespalilo.Pokud neni ten vetilator tak jen ke konci na chvilku dat na hodne stupnu a to se taky opece, ale bacha at to nespalis, ono ikdyz to bude tmavsi tak spaleny to nebude neboj
Holky asi blbý dotaz, ale když pečete kuře jak uděláte, aby mělo kůrčičku??
Já kuře sice upeču je porpečené, ale kůžička je spíš hadrová… Mám ráda křupavé kuřátko a teda nevím, proč mám vždycky kůžičku měkou
Já polévám pravidelně výpekem, přidávám máslo - na začátku i na konci pečení. Kořenící směsy nepoužívám, jen sůl a bylinky a kůrčičku mám vždy krásnou křupavou ![]()
žampion píše:
mi dnes kachničku s knedlíkem a zelím
To by jsem si dala, ale jím ji jenom já.
To bych si taky dala, ale do dietky to taky nespadá
takže mám vepřové nudličky na zelenině s rýží a pórkovou polévku. Rodina měla kuřecí vývar a krůtí s těstovinami.
lucavlachova píše:
a nebo buritos s masem a zeleninou super pro děti jak do nich dostat zeleninu
Jé,to jsem nikdy nejedla.Pošleš prosím recept? ![]()
na večeři wrap plněný maso-zeleninovou směsí
zítra čočka s vajíčkem, rajská polévka
pozítří cuketová pizza
Svatko,ty wrapy jsem v krámě taky viděla,čím je plníš,masem?Taky jsem si už říkala,že bych z něj zkusila něco udělat ![]()
Jinak já dnes uvařila hrnec koprový polívky s vajíčkem a bramborem
Dnes ty wrapy zkouším poprvé, ale myslím, že to bude dobré. Mám kuřecí maso a zeleninu - cibuli, žampiony, kukuřici, cuketu, porek, rajče, to jsem orestovala na oleji, přidala kari. A pak si to představuju tak, že na tu placku dám list salátu, do toho tu směs, zabalím a ohřeju v mikrovlnce.
Známá to dělá za studena, namaže pomazánkovým máslem, dá šunku, tvrdý sýr, list salátu a sroluje to. A buď to nakrájí jako na jednohubky nebo jen tak děckám do školy. Dává do toho i různé pomazánky.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat