Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
23.6.11 19:40
palošek píše:
Tak dnes byl rohlíkáč zas na večeři, tentokrát s žampionama. :D

taky se na nej chystam:D uz mam namoceny rohliky v mlice

• načítám...
3643
23.6.11 19:43

u nás dnes gulášek s chlebem a zítra chci udělat něco s fazolema…asi hodím na pánev klobásku,červené fazole z plechovky,ale nevím co ještě k tomu na tu pánev,aby to nebylo suché :nevim:

• načítám...
15054
23.6.11 19:46
SuzaG píše:
u nás dnes gulášek s chlebem a zítra chci udělat něco s fazolema…asi hodím na pánev klobásku,červené fazole z plechovky,ale nevím co ještě k tomu na tu pánev,aby to nebylo suché :nevim:

já do fazolí přidávám rajský protlak nebo kečup a taky zakysanou smatanu a taky osmaženou cibulku třeba se slaninou

Příspěvek upraven 23.06.11 v 20:15

• načítám...
23033
23.6.11 20:13
SuzaG píše:
u nás dnes gulášek s chlebem a zítra chci udělat něco s fazolema…asi hodím na pánev klobásku,červené fazole z plechovky,ale nevím co ještě k tomu na tu pánev,aby to nebylo suché :nevim:

ja delam na cibulku klobasu fazole trochu protlaku a chilli a davam do bochniku chleba zakapnu smetanou posypu cibuli na kolecka

• načítám...
23033
23.6.11 20:15

ted delam rohlikovej kolac, zitra si jdeme sednout Gite asi koupim presnidavku. Jinak na sobotu jdeme do Zoo takze si taky nekde sednem:D a v nedeli asi kuri nozky s testovinovym salatem nebo s jinou prilohou a mame 5druhu dresingu od heinzu tak mozna udelame zeleninu a dressingy

• načítám...
9079
24.6.11 07:42

Tak rajská nebude. Budu nakonec dělat vepřové na pepři a houbách s omáčkou a rýží.

• načítám...
44193
24.6.11 08:11
Dice píše:
kvaček píše:
Holky asi blbý dotaz, ale když pečete kuře jak uděláte, aby mělo kůrčičku??
Já kuře sice upeču je porpečené, ale kůžička je spíš hadrová… Mám ráda křupavé kuřátko a teda nevím, proč mám vždycky kůžičku měkou
Já ho pěču fakt dlouho a celkem v klidku a nakonci dam v troube „vetrak“ ale na chvilku aby to prave opeklo do krupava, ale nevysusilo a nespalilo.Pokud neni ten vetilator tak jen ke konci na chvilku dat na hodne stupnu a to se taky opece, ale bacha at to nespalis, ono ikdyz to bude tmavsi tak spaleny to nebude neboj :palec:

Já polévám pravidelně výpekem, přidávám máslo - na začátku i na konci pečení. Kořenící směsy nepoužívám, jen sůl a bylinky a kůrčičku mám vždy krásnou křupavou :-)

• načítám...
4697
24.6.11 10:01

mi dnes kachničku s knedlíkem a zelím :palec:

• načítám...
9079
24.6.11 10:56
žampion píše:
mi dnes kachničku s knedlíkem a zelím :palec:

To by jsem si dala, ale jím ji jenom já.

• načítám...
17922
24.6.11 13:45

To bych si taky dala, ale do dietky to taky nespadá :D takže mám vepřové nudličky na zelenině s rýží a pórkovou polévku. Rodina měla kuřecí vývar a krůtí s těstovinami.

• načítám...
16557
24.6.11 13:54
lucavlachova píše:
a nebo buritos s masem a zeleninou super pro děti jak do nich dostat zeleninu :palec:

Jé,to jsem nikdy nejedla.Pošleš prosím recept? :-D

• načítám...
616
24.6.11 13:54

na večeři wrap plněný maso-zeleninovou směsí
zítra čočka s vajíčkem, rajská polévka
pozítří cuketová pizza

• načítám...
16557
24.6.11 14:03

Svatko,ty wrapy jsem v krámě taky viděla,čím je plníš,masem?Taky jsem si už říkala,že bych z něj zkusila něco udělat :think:
Jinak já dnes uvařila hrnec koprový polívky s vajíčkem a bramborem

• načítám...
616
24.6.11 14:11

Dnes ty wrapy zkouším poprvé, ale myslím, že to bude dobré. Mám kuřecí maso a zeleninu - cibuli, žampiony, kukuřici, cuketu, porek, rajče, to jsem orestovala na oleji, přidala kari. A pak si to představuju tak, že na tu placku dám list salátu, do toho tu směs, zabalím a ohřeju v mikrovlnce.

Známá to dělá za studena, namaže pomazánkovým máslem, dá šunku, tvrdý sýr, list salátu a sroluje to. A buď to nakrájí jako na jednohubky nebo jen tak děckám do školy. Dává do toho i různé pomazánky.

• načítám...
4697
25.6.11 08:52

tak dneska szegedín a knedlík

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport