Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2904
27.6.11 11:59

s tvarohovou buchtou sem, jakou tvaroh rádi :-D

my včera guláš s knedlíkem, dneska segedín a chystám se na rajskou s mletou a těstoviny, ještě jsem dělala zapečenou cuketu s bramborem a okur. salát

• načítám...
Rose-k
27.6.11 15:25

My dneska měly ze včerejška uleželej Debrecínský gulášek,ten byl mňááám :jazyk: a zítra asi pizzu z rohlíků :-D

• Upravit
19692
27.6.11 15:41

U nas momentalne zbytky z vikendu.Dva dny se slavilo,tak se tedka vse dojida jen na to sladke se nemuzu ani podivat. :mrgreen:

• načítám...
17928
27.6.11 15:52

Já dneska poprvé zkusila jáhly naslano, s lahůdkovou cibulkou, tuňákem a strouhaným sýrem. A bylo to moc dobrý.

• načítám...
612
27.6.11 17:48
Eliška píše:
Já dneska poprvé zkusila jáhly naslano, s lahůdkovou cibulkou, tuňákem a strouhaným sýrem. A bylo to moc dobrý.

přesný recept sem :lol: děkuji :kytka:

• načítám...
PetkaK
27.6.11 18:47
Eliška píše:
Já dneska poprvé zkusila jáhly naslano, s lahůdkovou cibulkou, tuňákem a strouhaným sýrem. A bylo to moc dobrý.

Já to dělám s kuřecím masem - prostě jako rizoto, akorát je to jáhloto :)

• Upravit
PetkaK
27.6.11 18:56

Potřebuju nějaký osvědčený recept na nějakou buchtu/koláč/případně jednoduchý dort s jahodami - nechce se mi dělat normální bublanina, spíš bych něco nového vyzkoušela, ale raději něco osvědčeného tady u vás než jen pohledat na netu a péct.

• Upravit
17928
27.6.11 19:37

Petko, moje maminka zas dělá výborné kroupoto :) Já to zatím nějak brala, že jáhly nasladko, pohanka naslano, ale jde to bezvadně i takhle. Pohanku jsem se naopak naučila používat s ovesnýma vločkama na lívance.

• načítám...
2639
27.6.11 20:37

My dnes měli zapečenou brokolici a špenátovou polévku. :mrgreen: Vše jarně do zelena :lol:

• načítám...
23033
27.6.11 21:18

Palosek : spííš letně:D

• načítám...
20656
27.6.11 23:17

oběd: tuňák, brambor
večeře: domácí hermelínová pomazánka (bez cibule, manžel aspoň přikusoval nakládaný cibulky)

zítra oběd - vývar + kotletka, rýže
večeře- obl.chleba
středa - kuř.roláda s brambory, večeře nevím, asi nějaká pomazánka, možná makrela :think: čtvrtek - něco ve městě, budu mít vyřizování a pak pátek až neděle u tchýně, takže min. jednou houskový knedlíky a jednou bramborový :roll: :mrgreen:
(aspoň se jich manžel dosyta nají a doma už je dělat nemusím) :lol:

• načítám...
20656
27.6.11 23:24
PetkaK píše:
Potřebuju nějaký osvědčený recept na nějakou buchtu/koláč/případně jednoduchý dort s jahodami - nechce se mi dělat normální bublanina, spíš bych něco nového vyzkoušela, ale raději něco osvědčeného tady u vás než jen pohledat na netu a péct.

mě napadla klasika - jahody zalitý želatinou
např: http://www.toprecepty.cz/…hodovy-kolac

nebo http://www.mamincinyrecepty.cz/…hodovy-kolac

nebo bublanina trochu jinak - těsto, do toho jahody a zakrýt celé sladkým sněhem a dát péct cca 45-50min na mírnou teplotu

• načítám...
23033
27.6.11 23:36

Sandriku:D se mi libi jak to mas pekne naplanovany:D ja uz se tak nejak naucila inprovizovat co dum da… tozn. zitra nejspis uzeny,br,knedlik zeli, k veceri se uvidi mozna vajecna pomazanka nebo salat. Streda asi frankfutskou jelikoz mam nejaky parky a hodne vajec cast zamrazim chlapovi na patek, vecere nevim a ctvrtek neco z kureciho prsa tj. cast zapeceny nebo rizoto, z vyvaru polevku a ze zbytku pro dite a pro nas k veceri bud na salat nebo na tousty nebo topinky

• načítám...
PetkaK
28.6.11 09:57

Holky, díky za typy, nakonec bude jogurtová buchta :)

Dnes oběd rychlovka - brambory v troubě se slaninou a sýrem.

• Upravit
4697
28.6.11 10:33

koprovka, brambory a vajco

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport