Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
adeeelia píše:
na másle nechat zpěnit cibuli(dávám lahůdkovou),přidat na kostky nakrájenou dýni,trochu osmahnout,osolit,opepřit,přidat trochu zázvoru,zalít vývarem,nebo vodou a do toho bujon,nechat vařit do změknutí,rozmixovat.při podávání lžičku zakys.smetany a čerstvou bazalku
mňam, jdu pro dýni ![]()
Monjie píše:weendulka píše:ahoj, ja bych v 8mesicich delala ze sunaru a zahustovala normalne moukou-leek se dava od pul roku ne?:)
Tak dnes se něčím odbydu a k večeři budem mít tousty.
Holky v neděli jsem chtěla dělat koprovku a a i pro malýho. Jenže nevím jak mu jí mám udělat. Jestli z obyč. mlíka nebo ze sunaru a čím zahustit a nebo nezahušťovat? Je mu 8 a 1/2 měsíce. Tak tu sedím a lámu si tím hlavu…
Tak to prubnu ze sunaru. Asi si myslela lepek, že? Asi ano. Tak mě ještě napadlo to zahustit dětskou krupičkou. Trošku to zapráším a uvidíme, jak to bude mladýmu chutnat.
Lepek, pardon. Krupicka, nebo nejaka instantni kase bez mleka je taky mozna:)
dneska mě to taky už trápilo dochází mi nápady, a tak jsem došla pro vepřové a budou řízky a kaše.. tím asi nic nezkazím ![]()
Gabi, mnam. Ja delam ke kasi i treba platky na kari jako na prirodno, nebo se zampiony a UHO to ma u nas uspech vzdycky:D
Monjie píše:
chudak zrovna kdyz je vizo:D
Za to svoje by měl dostat maximálně čistou vodu
Končil prvák na učňáku, ale jsem ráda, že prošel a dokonce i z chování má za 1
![]()
laducha píše:Monjie píše:
chudak zrovna kdyz je vizo:DZa to svoje by měl dostat maximálně čistou vodu
Ale snaha se ceni!:) hlavne ze prosel:)Končil prvák na učňáku, ale jsem ráda, že prošel a dokonce i z chování má za 1
![]()
Monjie píše:
mnam jak se dela domaci zmrzlina?:D
dala jsem jednu smetanu ,třičtvrtě litru mléka,čtyři žloutky vanilku,cukr a solamil. na páře šleháš do zhoustnutí ,pak mícháš do vychladnutí
no a nakonec buď přidáš(nebo ne) nějakou příchuť -já dala dva jogurty. a necháš zmrazit
Dneska bodou palačinky- dělám je na sucho. S párkem a sýrem. Zapeču v troubě a ještě posypu sýrem. A když se mi bude chít, tak udělám špenát nebo cibulku a bude to i zítra
U nás včera těstovinový salát a ten můj si k tomu přál opéct klobásu.Dnes jen bramboráky,zítra něco ve městě na nákupu a v neděli tu budu mít mamku a malou neteř,tak jim upeču kuřátko.Celé se u nás skoro nikdy nepeče.
Dnes zelňačka a těstoviny se sýrovou omáčkou + masíčko. To je kombinace ,co? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat