Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
30.6.11 12:05

mnam jak se dela domaci zmrzlina?:D

• načítám...
1526
30.6.11 12:05
adeeelia píše:
na másle nechat zpěnit cibuli(dávám lahůdkovou),přidat na kostky nakrájenou dýni,trochu osmahnout,osolit,opepřit,přidat trochu zázvoru,zalít vývarem,nebo vodou a do toho bujon,nechat vařit do změknutí,rozmixovat.při podávání lžičku zakys.smetany a čerstvou bazalku :palec:

mňam, jdu pro dýni :palec:

• načítám...
30628
30.6.11 12:06

Dneska máme rizoto ze zbytků, to zase bude jeden synek prskat :twisted: :-P

• načítám...
23033
30.6.11 12:13

chudak zrovna kdyz je vizo:D

• načítám...
1304
30.6.11 12:20
Monjie píše:
weendulka píše:
Tak dnes se něčím odbydu a k večeři budem mít tousty.
Holky v neděli jsem chtěla dělat koprovku a a i pro malýho. Jenže nevím jak mu jí mám udělat. Jestli z obyč. mlíka nebo ze sunaru a čím zahustit a nebo nezahušťovat? Je mu 8 a 1/2 měsíce. Tak tu sedím a lámu si tím hlavu…
ahoj, ja bych v 8mesicich delala ze sunaru a zahustovala normalne moukou-leek se dava od pul roku ne?:)

Tak to prubnu ze sunaru. Asi si myslela lepek, že? Asi ano. Tak mě ještě napadlo to zahustit dětskou krupičkou. Trošku to zapráším a uvidíme, jak to bude mladýmu chutnat.

• načítám...
23033
30.6.11 12:21

Lepek, pardon. Krupicka, nebo nejaka instantni kase bez mleka je taky mozna:)

• načítám...
13046
30.6.11 12:22

dneska mě to taky už trápilo dochází mi nápady, a tak jsem došla pro vepřové a budou řízky a kaše.. tím asi nic nezkazím :-)

• načítám...
23033
30.6.11 12:24

Gabi, mnam. Ja delam ke kasi i treba platky na kari jako na prirodno, nebo se zampiony a UHO to ma u nas uspech vzdycky:D

• načítám...
30628
30.6.11 13:30
Monjie píše:

Za to svoje by měl dostat maximálně čistou vodu :mrgreen: Končil prvák na učňáku, ale jsem ráda, že prošel a dokonce i z chování má za 1 :pankac: :mrgreen:

• načítám...
23033
30.6.11 13:31
laducha píše:
Monjie píše:

Za to svoje by měl dostat maximálně čistou vodu :mrgreen: Končil prvák na učňáku, ale jsem ráda, že prošel a dokonce i z chování má za 1 :pankac: :mrgreen:

Ale snaha se ceni!:) hlavne ze prosel:)
  • načítám...
1304
1.7.11 07:45

Tak dneska uvařím buřtguláš a budem ho mít k večeři

• načítám...
sophinka
1.7.11 07:52
Monjie píše:
mnam jak se dela domaci zmrzlina?:D

dala jsem jednu smetanu ,třičtvrtě litru mléka,čtyři žloutky vanilku,cukr a solamil. na páře šleháš do zhoustnutí ,pak mícháš do vychladnutí :mrgreen: no a nakonec buď přidáš(nebo ne) nějakou příchuť -já dala dva jogurty. a necháš zmrazit

• Upravit
9079
1.7.11 08:47

Dneska bodou palačinky- dělám je na sucho. S párkem a sýrem. Zapeču v troubě a ještě posypu sýrem. A když se mi bude chít, tak udělám špenát nebo cibulku a bude to i zítra

• načítám...
3643
1.7.11 10:01

U nás včera těstovinový salát a ten můj si k tomu přál opéct klobásu.Dnes jen bramboráky,zítra něco ve městě na nákupu a v neděli tu budu mít mamku a malou neteř,tak jim upeču kuřátko.Celé se u nás skoro nikdy nepeče.

• načítám...
2639
1.7.11 12:21

Dnes zelňačka a těstoviny se sýrovou omáčkou + masíčko. To je kombinace ,co? :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová