Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9079
4.7.11 23:20
Jitulinaja píše:
týjo to slyším prvně nesmažený smažák,jak se to děláVymažou se hrnečky hodně vysypou strouhankou, na dno se dá ještě lzíce strouhanky, na to nastrouhaný sýr, na to nastrouhaný salám, na to se vyklepne vajíčko, zase salám a naposled sýr. Hrnečky se naskládají na hluboký plech, nalije se do něj vařící voda, dá se do trouby a peče na maximum 20 min. Potom se horké vyklopí ( pomáhám si lžičkou). Není to úplně jako smážák, ale my máme radši, protože to není tak mastné.

To vypadá dobře

• načítám...
2639
5.7.11 08:13

Dnes zapečená brokolice. MAlá brokolicová polévka se žloutkem.

• načítám...
1304
5.7.11 10:37

dnes k obědu čínské nudle (po domácku) a k večeři fazolačka

• načítám...
23033
5.7.11 10:41

dneska bramboracka s hobama, zapeceny milansky testoviny

• načítám...
16557
5.7.11 10:50

Tak já dnes vařím kotletky po debrecínsku,chlap se po nich může utlouct,tak mu udělám radost :-D a mimo to jen tak s chlebem špekáčkový salát

• načítám...
15054
5.7.11 10:53
mahdalka píše:
Tak já dnes vařím kotletky po debrecínsku,chlap se po nich může utlouct,tak mu udělám radost :-D a mimo to jen tak s chlebem špekáčkový salát

a jak děláš ty kotlety??

• načítám...
16557
5.7.11 11:04

Kotlety opláchnu,osuším papírovou utěrkou a jemně naklepu(kloubama prstů)osolim,opepřim a obalim v hl.mouce.Pak je osmažim na rozpáleným oleji po obou stranách.Osmažené kotlety vyndám na talíř a ve stejném oleji osmažím nadrobno pokrájenou cibuli.Přidám k tomu 4 rozetřené stroužky česneku,sladkou papriku(od oka)kečup(1-2 lžíce)a na kolečka nakrájený 1 párek(může být i klobása).Promícháme,necháme přejít varem,přidáme trochu vody a vrátíme kotlety.Dusím do měkka a občas podleju vodou a promíchám.Podávám nejčastěji s rýží,ale dá se i s br.kaší nebo bramborem,hranolkama :-D

• načítám...
1180
5.7.11 11:10

tak já dneska jedu „co dům dal“, takže dělám masovou směs s paprikami a rýží, na večeři plánuju langoše :think:

• načítám...
1180
5.7.11 11:10
mahdalka píše:
Kotlety opláchnu,osuším papírovou utěrkou a jemně naklepu(kloubama prstů)osolim,opepřim a obalim v hl.mouce.Pak je osmažim na rozpáleným oleji po obou stranách.Osmažené kotlety vyndám na talíř a ve stejném oleji osmažím nadrobno pokrájenou cibuli.Přidám k tomu 4 rozetřené stroužky česneku,sladkou papriku(od oka)kečup(1-2 lžíce)a na kolečka nakrájený 1 párek(může být i klobása).Promícháme,necháme přejít varem,přidáme trochu vody a vrátíme kotlety.Dusím do měkka a občas podleju vodou a promíchám.Podávám nejčastěji s rýží,ale dá se i s br.kaší nebo bramborem,hranolkama :-D

tak to si ukládám :palec:

• načítám...
15054
5.7.11 11:14
eva76 píše:
mahdalka píše:
Kotlety opláchnu,osuším papírovou utěrkou a jemně naklepu(kloubama prstů)osolim,opepřim a obalim v hl.mouce.Pak je osmažim na rozpáleným oleji po obou stranách.Osmažené kotlety vyndám na talíř a ve stejném oleji osmažím nadrobno pokrájenou cibuli.Přidám k tomu 4 rozetřené stroužky česneku,sladkou papriku(od oka)kečup(1-2 lžíce)a na kolečka nakrájený 1 párek(může být i klobása).Promícháme,necháme přejít varem,přidáme trochu vody a vrátíme kotlety.Dusím do měkka a občas podleju vodou a promíchám.Podávám nejčastěji s rýží,ale dá se i s br.kaší nebo bramborem,hranolkama :-D
tak to si ukládám :palec:

já taky,zní to suprově

• načítám...
23033
5.7.11 11:17

a ja dostala z toho chut na katuv sleh:D

• načítám...
16557
5.7.11 11:25

A nazítra mám naplánovanou mexickou polívku,je hustá,takže se dá jíst i jako hl.jídlo.A je rychlá,protože se do hrnce nahází jen obsah plechovek.Takový vaření miluju :mrgreen:

• načítám...
23033
5.7.11 11:31

Taky delam mexickou, je luxusni:) pridavam i cervenou repu, mrkev,fazole, brambor, chilli, syr, smetana a nachos :D zradlo nejvetsi!

• načítám...
16557
5.7.11 11:35
Monjie píše:
Taky delam mexickou, je luxusni:) pridavam i cervenou repu, mrkev,fazole, brambor, chilli, syr, smetana a nachos :D zradlo nejvetsi!

Tý jo,tak to já jí nějak šidim.Já jen na červenou osmaženou cibuli hodím plechovky fazolí a rajčat(s česnekem a bazalkou).A samozřejmně ochutim.Nám hrozně chutná :think:

• načítám...
23033
5.7.11 11:36

noo to teda:D velikansky sizeni:D ja mam recet z mexicky restaurace tak to delam podle nich:D a je vazme luxusni.Ale kazdymu dle jeho vlastniho gusta:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová