Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj,dlouho jsem nevarila.Ale dneska teda hrachova polivka a plnene papriky s rajskou ![]()
gorina píše:
Ahoj,dlouho jsem nevarila.Ale dneska teda hrachova polivka a plnene papriky s rajskou
ahoj:D ![]()
gnocchi se sýrovou musím taky udělat, stejně jjako plněný papriky - oblíbený jídlo manžela ![]()
Zítra udělám asi koprovku, snad nebude takovej dusak jako dneska, to se nedá ani jíst…
Jinak sem dělala domácí zmrzku - čokoládovo-banánovou a je perfektní ![]()
pryfish píše:
gnocchi se sýrovou musím taky udělat, stejně jjako plněný papriky - oblíbený jídlo manžela
Zítra udělám asi koprovku, snad nebude takovej dusak jako dneska, to se nedá ani jíst…Jinak sem dělala domácí zmrzku - čokoládovo-banánovou a je perfektní
ušlehala sem pařížskou smetanu, přidala sem do ní vanilkový cukr, rozpuštěnou čokoládu, vedle sem rozmixovala banany v mlice, vše smíchala… a chvíli šlehala…
nemám zmrzlinovač, takze sem celou mísu dala do lednnice a kazdou pul - hodinku sem poctive michala aby byla nadýchaná a nebyly v ní hrudky ![]()
Zmrzlinka musela být mnam, mnam. My dnes měli zeleninovou polévku a hermelín v bramboráku + zelenin.příloha. ![]()
Monjie píše:
Dalsich 10kg nalozenejch nakladecek, uff.
ty toho zvládáš? jsi fakt dobrá
já toho moc nezvládám na te naši tzvdovolené ![]()
Zvladam? jo protoze mi Lukas pomaha a jde s Gitou ven po ranu az do obeda.
vstávala jsem s dětma už v 5:30
takže musaka je už hodinku hotová
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat