Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
10.7.11 23:39
mahdalka píše:
Holky,co pořád vaříte chlapům?Mě už nějak dochází inspirace a nechci pořád vařit jedny a ty samý jídla dokola.Ten můj je hroznej žrout a gurmán :mrgreen:

tak mu upec lososa na vine a mandlich:D

• načítám...
4697
11.7.11 13:45

mi dnes měli zapečenou cuketua nové brambory

• načítám...
PetkaK
11.7.11 15:18

Dneska koprovka :)

Zítra vepřové nějak a s něčím :)

• Upravit
16557
11.7.11 15:24
Monjie píše:
mahdalka píše:
Holky,co pořád vaříte chlapům?Mě už nějak dochází inspirace a nechci pořád vařit jedny a ty samý jídla dokola.Ten můj je hroznej žrout a gurmán :mrgreen:
tak mu upec lososa na vine a mandlich:D

Jůůů,dáš recept pls? :-D

• načítám...
15054
11.7.11 16:23

pomazánka s bagetkama......nastrouhaný eidam,žampionový tvaroh,kečup,česnek,trochu jogurtu

• načítám...
1304
11.7.11 16:57

tak dnes jsme měli ze včera vepro, knedlo, zelo. A budu dávat na mrazák páč je toho opravdu hodně. Manžovi ujela ruka :lol:

• načítám...
612
11.7.11 20:31
dzarunka píše:
pomazánka s bagetkama......nastrouhaný eidam,žampionový tvaroh,kečup,česnek,trochu jogurtu
žampionový tvaroh? Kde ho seženu? :think:
  • načítám...
15054
11.7.11 20:41
Janceta88 píše:
dzarunka píše:
žampionový tvaroh? Kde ho seženu? :think:

mají ho v kauflandu…milblu tvaroh s bylinkama a pak tvaroh s žampionama jsem kupovala,nevím jestli mají i jiné příchutě

• načítám...
23033
11.7.11 20:47

k veceri ledovy salat s kukurici a koprem, zitra asi katuv sleh prilohu asi chleba:D nechce se mi s nicim srat, mozna tak ameriky, ty jsou rychle. Gite jeste nevim, polevka brokolicova smetanova.

• načítám...
23033
11.7.11 20:48

k veceri ledovy salat s kukurici a koprem, zitra asi katuv sleh prilohu asi chleba:D nechce se mi s nicim srat, mozna tak ameriky, ty jsou rychle. Gite jeste nevim, polevka brokolicova smetanova.

• načítám...
2508
11.7.11 21:49

Holky poradte co s kurecima stehnama :) nebavi me furt to pict, mame to snad porad :) chtelo by to nejakou zmenu! :))

• načítám...
15054
11.7.11 21:52
pryfish píše:
Holky poradte co s kurecima stehnama :) nebavi me furt to pict, mame to snad porad :) chtelo by to nejakou zmenu! :))

vykostit a udělat kuřecí závitky.....kuřecí stehna na paprice......na houbách

• načítám...
1357
12.7.11 00:42
pryfish píše:
Holky poradte co s kurecima stehnama :) nebavi me furt to pict, mame to snad porad :) chtelo by to nejakou zmenu! :))

Uvař doměkka, rozeber a z vývaru udělej omajdu ( kuře na smetanopaprice) a knedlík či těstoviny :-) Rychlovka a dobrota.

• načítám...
25007
12.7.11 08:24

dneska máme kuř.prsa na hrášku s mrkví, přílohu rýži.. to jí i kluk, tak se nemusím patlat s extra jídlem pro něj, tak jako někdy :roll:

• načítám...
2508
12.7.11 09:25
JančaK píše:
pryfish píše:
Uvař doměkka, rozeber a z vývaru udělej omajdu ( kuře na smetanopaprice) a knedlík či těstoviny :-) Rychlovka a dobrota.

PROVEDU ! :-) Děkuji :))

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová