Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mahdalka píše:
Holky,co pořád vaříte chlapům?Mě už nějak dochází inspirace a nechci pořád vařit jedny a ty samý jídla dokola.Ten můj je hroznej žrout a gurmán
tak mu upec lososa na vine a mandlich:D
Monjie píše:mahdalka píše:tak mu upec lososa na vine a mandlich:D
Holky,co pořád vaříte chlapům?Mě už nějak dochází inspirace a nechci pořád vařit jedny a ty samý jídla dokola.Ten můj je hroznej žrout a gurmán
Jůůů,dáš recept pls? ![]()
pomazánka s bagetkama......nastrouhaný eidam,žampionový tvaroh,kečup,česnek,trochu jogurtu
tak dnes jsme měli ze včera vepro, knedlo, zelo. A budu dávat na mrazák páč je toho opravdu hodně. Manžovi ujela ruka ![]()
dzarunka píše:žampionový tvaroh? Kde ho seženu?
pomazánka s bagetkama......nastrouhaný eidam,žampionový tvaroh,kečup,česnek,trochu jogurtu
Janceta88 píše:dzarunka píše:žampionový tvaroh? Kde ho seženu?
mají ho v kauflandu…milblu tvaroh s bylinkama a pak tvaroh s žampionama jsem kupovala,nevím jestli mají i jiné příchutě
k veceri ledovy salat s kukurici a koprem, zitra asi katuv sleh prilohu asi chleba:D nechce se mi s nicim srat, mozna tak ameriky, ty jsou rychle. Gite jeste nevim, polevka brokolicova smetanova.
k veceri ledovy salat s kukurici a koprem, zitra asi katuv sleh prilohu asi chleba:D nechce se mi s nicim srat, mozna tak ameriky, ty jsou rychle. Gite jeste nevim, polevka brokolicova smetanova.
Holky poradte co s kurecima stehnama
nebavi me furt to pict, mame to snad porad
chtelo by to nejakou zmenu! ![]()
pryfish píše:
Holky poradte co s kurecima stehnamanebavi me furt to pict, mame to snad porad
chtelo by to nejakou zmenu!
vykostit a udělat kuřecí závitky.....kuřecí stehna na paprice......na houbách
pryfish píše:
Uvař doměkka, rozeber a z vývaru udělej omajdu ( kuře na smetanopaprice) a knedlík či těstoviny
Rychlovka a dobrota.
dneska máme kuř.prsa na hrášku s mrkví, přílohu rýži.. to jí i kluk, tak se nemusím patlat s extra jídlem pro něj, tak jako někdy ![]()
JančaK píše:pryfish píše:Uvař doměkka, rozeber a z vývaru udělej omajdu ( kuře na smetanopaprice) a knedlík či těstoviny
Rychlovka a dobrota.
PROVEDU !
Děkuji ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat