Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4697
12.7.11 12:41

Mňaminky to zní dobře :kytka:

• načítám...
23033
12.7.11 12:42

Delam to, podle tohohle receptu a jeste pridavam kousek zazvoru. http://recepty.vareni.cz/…ci-kung-pao/

• načítám...
151
12.7.11 12:45

Zapačené těstoviny se smetanovou omáčkou a když bude pozdějc hlad, tak asi udělám „hladkou“ hráškovou polévku

• načítám...
2639
12.7.11 12:45

Tak to my tak nevyvařujem, co jsou děti pryč. Zapečená brokolice s novými brambory. Stejně v tom horku ani není hlad. Místo teplého si raději dáme melounek.

• načítám...
151
12.7.11 13:40

Tak u nás dítka ještě (bohužel) nejsou, ale mám takové období, kdy bych nejradši vařila od rána do večera a pokud možno ještě do zásoby :lol:

I když myslím, že z jídelníčku nakonec tu polévku vyškrtnu (chutě se mi střídají jak na běžícím pásu, až si mě můj dobírá, že už se nám zadařilo :mrgreen: )

• načítám...
23033
12.7.11 13:47
palošek píše:
Tak to my tak nevyvařujem, co jsou děti pryč. Zapečená brokolice s novými brambory. Stejně v tom horku ani není hlad. Místo teplého si raději dáme melounek.

Palosku u nas vecer bude jenom zeleninovej salat: ledovej salat+kukurice+kopr zalivka a tim koncim:D

• načítám...
1304
12.7.11 14:54

tak u nás bude uzené kuře a asi s chlebem. A na oběd jsem měla jen rohlík :oops:

• načítám...
23033
12.7.11 14:57
weendulka píše:
tak u nás bude uzené kuře a asi s chlebem. A na oběd jsem měla jen rohlík :oops:

rohlikovej kolac?:DDD

• načítám...
PetkaK
12.7.11 18:02

Večeře - rohlíkový koláč, tak trochu po svém, bez zeleniny která je eee :)

• Upravit
1304
12.7.11 18:33
Monjie píše:
weendulka píše:
tak u nás bude uzené kuře a asi s chlebem. A na oběd jsem měla jen rohlík :oops:
rohlikovej kolac?:DDD

nene jen rohlík, trošku jsem se odbyla :oops:
rohlíkáč budem mít za týden :mrgreen:

• načítám...
612
12.7.11 20:58

dnes plněné papriky a op.brambor.....papriky zbyly tak zítra s rajskou.

Holky děláte k rajské s paprikou ještě něco? :oops:

• načítám...
23033
12.7.11 21:04
Janceta88 píše:
dnes plněné papriky a op.brambor.....papriky zbyly tak zítra s rajskou.Holky děláte k rajské s paprikou ještě něco? :oops:

hovezi maso, parek

• načítám...
612
12.7.11 21:09
Monjie píše:
Janceta88 píše:
dnes plněné papriky a op.brambor.....papriky zbyly tak zítra s rajskou.Holky děláte k rajské s paprikou ještě něco? :oops:
hovezi maso, parek

budemem mít rajskou a plněné papriky.....chlap dělá rozumy že ještě těstoviny, já tvrdím že to takhle stačí :think:

• načítám...
15054
12.7.11 21:10
Janceta88 píše:
Monjie píše:
Janceta88 píše:
hovezi maso, parek
budemem mít rajskou a plněné papriky.....chlap dělá rozumy že ještě těstoviny, já tvrdím že to takhle stačí :think:

my k tomu teda děláme knedlík nebo těstoviny

• načítám...
612
12.7.11 21:16
dzarunka píše:
Janceta88 píše:
Monjie píše:
Janceta88 píše:
hovezi maso, parek
budemem mít rajskou a plněné papriky.....chlap dělá rozumy že ještě těstoviny, já tvrdím že to takhle stačí :think:
my k tomu teda děláme knedlík nebo těstoviny

no ještě knedlíky, no určitě :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii