Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Delam to, podle tohohle receptu a jeste pridavam kousek zazvoru. http://recepty.vareni.cz/…ci-kung-pao/
Zapačené těstoviny se smetanovou omáčkou a když bude pozdějc hlad, tak asi udělám „hladkou“ hráškovou polévku
Tak to my tak nevyvařujem, co jsou děti pryč. Zapečená brokolice s novými brambory. Stejně v tom horku ani není hlad. Místo teplého si raději dáme melounek.
Tak u nás dítka ještě (bohužel) nejsou, ale mám takové období, kdy bych nejradši vařila od rána do večera a pokud možno ještě do zásoby ![]()
I když myslím, že z jídelníčku nakonec tu polévku vyškrtnu (chutě se mi střídají jak na běžícím pásu, až si mě můj dobírá, že už se nám zadařilo
)
palošek píše:
Tak to my tak nevyvařujem, co jsou děti pryč. Zapečená brokolice s novými brambory. Stejně v tom horku ani není hlad. Místo teplého si raději dáme melounek.
Palosku u nas vecer bude jenom zeleninovej salat: ledovej salat+kukurice+kopr zalivka a tim koncim:D
tak u nás bude uzené kuře a asi s chlebem. A na oběd jsem měla jen rohlík ![]()
weendulka píše:
tak u nás bude uzené kuře a asi s chlebem. A na oběd jsem měla jen rohlík
rohlikovej kolac?:DDD
Večeře - rohlíkový koláč, tak trochu po svém, bez zeleniny která je eee ![]()
Monjie píše:weendulka píše:rohlikovej kolac?:DDD
tak u nás bude uzené kuře a asi s chlebem. A na oběd jsem měla jen rohlík
nene jen rohlík, trošku jsem se odbyla ![]()
rohlíkáč budem mít za týden ![]()
dnes plněné papriky a op.brambor.....papriky zbyly tak zítra s rajskou.
Holky děláte k rajské s paprikou ještě něco? ![]()
Janceta88 píše:
dnes plněné papriky a op.brambor.....papriky zbyly tak zítra s rajskou.Holky děláte k rajské s paprikou ještě něco?
hovezi maso, parek
Monjie píše:Janceta88 píše:hovezi maso, parek
dnes plněné papriky a op.brambor.....papriky zbyly tak zítra s rajskou.Holky děláte k rajské s paprikou ještě něco?
budemem mít rajskou a plněné papriky.....chlap dělá rozumy že ještě těstoviny, já tvrdím že to takhle stačí ![]()
Janceta88 píše:Monjie píše:budemem mít rajskou a plněné papriky.....chlap dělá rozumy že ještě těstoviny, já tvrdím že to takhle stačíJanceta88 píše:hovezi maso, parek
my k tomu teda děláme knedlík nebo těstoviny
dzarunka píše:Janceta88 píše:my k tomu teda děláme knedlík nebo těstovinyMonjie píše:budemem mít rajskou a plněné papriky.....chlap dělá rozumy že ještě těstoviny, já tvrdím že to takhle stačíJanceta88 píše:hovezi maso, parek
no ještě knedlíky, no určitě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat