Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
a mám vařeno na zítra-hrášková polévka a houbová omáčka s houskovým kynutým knedlíkem
U nás zapečené penne s brokolicí a salámem. Hódně moc sýra. Můžem se potom utlouct.
já najíždím na dietu takze celej den mlíko
![]()
muž má bramborák plněný masovou směsí..
tak dneska k obědu mám šopák. No a k večeři čínský nudle s brokolicí a sýrem a zbytek šopáku
dnes hokus pokus… zapečený knedlík s cuketou a rajčaty, anglickou a vajíčkem
kupodivu je to moc dobré a i manželovi to chutnalo ![]()
a já budu taky dnes čarovat
zbylo mi tu od všeho něco-trochu špenátu,trochu zelí,2jablka,klobása takže udělám štrůdlíky se 3 náplněma ![]()
Tak já se večer až přijdu z práce chystám dělat salát-rajče,paprika,okurka,vejce a smíchat se zakysankou(pro chlapa přidávám točenák a místo zakysanky má majolku).Já to jím samotný,chlap s rohlíkem.
A ještě takovou zdravou rychlovku,abych měla zítra co do práce-kuřecí maso na kostky,přidám cuketu,mrkev,cherry rajčátka a přidám ten tekutej zeleninovej bujon.Podávám s jáhlama.Pro chlapa to dělám z hovězího nebo vepřovýho masa a přidávám hovězí tekutej bujon a žampiony.
dzarunka: Manm a k tomu cerveny vinko,Jaky jsou naplne? ja furt delam jenom tri dokola. Zeli,tocenak,klobasa co je, druha:spenat, treti: tu mam nejradsi balkan+porek.
jeden je se špenátem,druhý zelí+klobása,třetí je jablečnej.....ještě dělávám sýr,šunka,kečup nebo pudink nebo slanina,osmažená cibulka
dzarunka píše:
jeden je se špenátem,druhý zelí+klobása,třetí je jablečnej.....ještě dělávám sýr,šunka,kečup nebo pudink nebo slanina,osmažená cibulka
Ten s pudingem by me zajimal.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat