Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
bertík28 píše:Monjie píše:Tak to jsi našla velkou mňamku
nevymyslela, nasla
Dneska jsem si oběd vymyslela, uvařila jsem rýži, opekla tuňáka, vytáhla na talíř a do výpeku jsem dala cibulku, rajčata a kyselá jablka. Přidala jsem vegetu, česnek a pepř a podusila doměkka.
Dcera si i přidala.
eshta píše:weendulka píše:eshta píše:to netuším, já mám nejraději řízky. Manža někde vyštrachal recept. Až ji bude dělat, tak ti písnu receptíkweendulka píše:cuketovou čínu, jak jí manža dělá? miluju cuketky
Tak dnes mám rajčatový salát a k večeři udělá manža cuketovou čínu![]()
Tak manža tu čínu dělal takto: osmahnul cibuli a čenek, přidal nadrobno cuketu a uzeninu. Koření kari, zázvor, pepř a zakápl sójovkou. Podusil asi pět minutek na bujonu z čínských nudlí a bylo hotovo. Dali jsme s nudlema ale jde i s rýží. Mňamina
![]()
Zitra budu pect kureci ctvrtky s brambory v alobalu, jen misto cibule (kojim) tam hodim mrkvicku a uvidime, co nam z toho vyleze ![]()
Dnešní tip na oběd jsem na našla na MB,takže byla filety z tresky na tymianu a štávou z pomeranče(což jsem musela zaimprovizovat a byla štáva z mandarinkového kompotu
),ale byĺo to vynikajici
.
Když je tu řeč o té rybě a tymiánu, tak u nás frčí rybka (třeba pangas nebo ta treska) s tymiánem, česnekem a rajčátkama, popř. trošku parmezánu, ale ten nemusí být.
mikelka píše:
nechce se mi dohledávat..jak se dělá rohl. pizza?
str 128. Nedávno jsem jí hledala a je moc dobrá
Je to asi měsíc zpět co jsem vyzkoušela tymián a nemá chybu. Je výborný. Koupila jsem si ho, protože jsem chtěla vyzkoušet špízi podle telky a měli úspěch. Bylo to v kuchařské pohotovosti.
Miňulka píše:
Když je tu řeč o té rybě a tymiánu, tak u nás frčí rybka (třeba pangas nebo ta treska) s tymiánem, česnekem a rajčátkama, popř. trošku parmezánu, ale ten nemusí být.
Tak tahle kombinace mi je velice sympatická ![]()
K večeři jsme měli smetanovou omáčku se žampiony a těstoviny, nemělo to chybu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat