Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Prave se poustim po nocni do fazolove polivky s uzenym.Snad u toho neusnu at neviletime s papinakem do vzduchu.
A zitra zeli,jelitko a brambor.Treba trochu prohnat strivka ![]()
u nás dnes nevaříme je tam zbytek kuřete k tomu bude rýže a kašlu na vše ![]()
jak prosím děláš tu fazolovku? jednou jsem jedla takovou vybornou s klobasou a zeleninou byl to luxus ale nejak tyhle polivky nevarim… ![]()
Dice píše:
jak prosím děláš tu fazolovku? jednou jsem jedla takovou vybornou s klobasou a zeleninou byl to luxus ale nejak tyhle polivky nevarim…
Ahoj,asi nijak zvlastne.Varim fazole zaroven s uzenymi kostmi(sul a majoranku)A kdyz mam tak zakysanou smetanu,ale ta mi tam dneska chybi ![]()
Takze to asi ten luxus nebude ![]()
dzarunka píše:
bude domácí pizza a k večeři zbytky z lednice neb jedem zítra na dovču
Taky jedu na dovču
- s malou k moji mamce, na 14 dní, služby all inclusive ![]()
holčinky nemáte nějaký tip, co rychlého na víkend? Aby toho bylo dost na oba dva dny a nemusela jsem stát tři hodiny v kuchyni… ![]()
No tak já včera dělala fazolový jakoby guláš a zítra budou meruňkové kule.
Hesinka píše:
holčinky nemáte nějaký tip, co rychlého na víkend? Aby toho bylo dost na oba dva dny a nemusela jsem stát tři hodiny v kuchyni…
Segoš, rajskou, …? ![]()
Já dnes udělala na zítra česnekovou pomazánku k snídani,k obědu bude ryba s brkaší a na neděli guláš asi s těstovinami.
Holky,potřebuju poradit.Pekla jsem bublaninu s merunkama,buchta moc dobrá,ale po upečení byly ty merunky strašně kyselý.A přitom jsem je před pečením ochutnala a byly dobré.Nevíte čím to mohlo být,nebo co jsem udělala špatně? ![]()
zítra hranolky a v neděli buď párky na pivu nebo pangas. A dnes byli kuřecí játra s chlebem.
Zitra jdeme rano na naplavku na farmarske trhy, pak ja do prace a vecer nekam asi zajdem.
já pekla na dovču sekanou a bud bude nálada po vybalování dělat brambory nebo bude jen s chlebem a kyselou okurkou
Tak dneska nevím - mám rozmraženou krkovičku , plátky, vždy je peču jen tak v troubě, ale chtělo by to změnu ![]()
pečeme sele
ale to bude až odpo,takže k obědu těstovinový salát s kuř.masem a modrým sýrem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat