Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My dnes kynuté meruňkové knedlíky a taky jsem zkoušela muffiny s rybízem a celozrnnou moukou.
Monjie dělala jsem poprvé tu rohlíkovou pizzu a byla super. Chlap se hned hlásil, že koupí víc rohlíků a mam ji udělat ve velkém. To jsi někde našla nebo Tě to napadlo?
Tak dnes mám rajčatový salát a k večeři udělá manža cuketovou čínu
weendulka píše:
cuketovou čínu, jak jí manža dělá? miluju cuketky
u nás dnes teplý sendviče, kuřecí směs v arab.chlebu (cibule, česnek, paprika, kuř.maso, rajče, gril.koř., chilli, pepř, sůl)
eshta píše:weendulka píše:cuketovou čínu, jak jí manža dělá? miluju cuketky
to netuším, já mám nejraději řízky. Manža někde vyštrachal recept. Až ji bude dělat, tak ti písnu receptík ![]()
weendulka píše:eshta píše:to netuším, já mám nejraději řízky. Manža někde vyštrachal recept. Až ji bude dělat, tak ti písnu receptíkweendulka píše:cuketovou čínu, jak jí manža dělá? miluju cuketky
Cuketová polévka se dělá. A párky na pivu budu mít asi já. Přítel si snědl párky
![]()
včera jsme měli smažený cuketky, dneska vymýšlím něco k novým bramborám, šopáku…nevím co asi nějaký maso.
Kureci palicky s testovinama a pro nas pak jeste preliju buffalo omackou, horu zeleniny k tomu, Gitce okurkovy salat. Jinak zbyl ze vcerejska hov. gulas s paprikami a rajcaty tak ho dam zitra chlapovi do prace s br.knedlikem. A vcera se mi povedl jednou upect merunkovy kolac, ale manzel rikal ze moc „nevykynul“ tak cely letel
![]()
Bertiku
to znam
nevadi, tak bude cesnekacka:D onehda jsem zapnula uz si nepamatuju co, ale kdyz jsem za dve hodky prisla bylo to na uhel. Ja byla vzdycky na vypinani a kontrolovani strasne uchylna, ted byl nejaky vetsi frmol a nejak jsem si to neuvedomila
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat