Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak ta cuketová polévka mě taky zajímá, už mi konečně začly růst cukety, tak bych recep určitě využila. Díky
máslový brambor je brambora,na které je máslo,nebo něco speciálního? ![]()
Taky bych chtěla,aby mi někdo vařil…aspon občas
.
No a jelikož se mi dnes nechce nic dělat,bude k večeři obložený talíř (ten můj ho miluje).A zítra smažená cuketa.Tu zase miluju já.Moc závidím všem,co ji mají na zahrádce nebo dostanou nějakou tu větší.Já jí musím kupovat a u nás mají jen ty maličké.Ale příští rok si ji zasadím,už se těším.Jen aby mi ji nesežrali slimáci ![]()
tak dneska zapečené kuřecí maso s bramborem a se zeleninovým lečem
Ja ji delam klasicky jak zeleninovou,pridam k cuketam jeste brambor,mrkev,petrzel,zeleninovy bujon.A zahustuji jemnymi vlockami dneska jsem tam nasypala aji trochuu cervene cocky ![]()
bertík28 píše:gorina píše:Že ty se opičíš
Dnes je cuketova polivka.
Neopicim,ty jsi ji myslim pripalila a me se povedla ![]()
Dneska máme těstoviny s vajíčkem a protože těstoviny zbyly, budou zítra s dušenými játry, mladší syn je nejí, tak bude o suchém rohlíku
![]()
Ještě mám v lednici hovězí maso ze žeber, dostala jsem od babičky, tak musím něco vymyslet.
Zbytky ze vcerejska a predvcerejska. Takze Gita kureci s ryzi a brokolici, hov. polevka my hov.gulas s rajcatami a paprikami +bramboracky, ja br.knedlik. Zase ale nevim co na zitra
![]()
K veceri budou dabelske tousty.
Večer se chystám na kotlety zapečený na smetaně a na houbách s br.kaší
kuřecí vývar, vepř.guláš s těstovinama
večer budou zbytky a kukuřičný klasy s máslem a solí ![]()
zítra kuřecí prsa se žampiony a brambor
večeře obl. chleba
dnes okurky plněné mletým masem, rajčaty a slaninou, včera byly smetanové brambory s bylinkami, zítra asi rizito s krůtím, pak dostanu meruňky, takže knedlíky ![]()
Holky, poraďte co s nivou.
Už jsme měli vepřové s nivovou omáčkou, už jsme měli šlehanou nivu na chleba. Co dál?
Máme toho ještě hodně a jsme už přeslanění ![]()
PetkaK píše:
Holky, poraďte co s nivou.Už jsme měli vepřové s nivovou omáčkou, už jsme měli šlehanou nivu na chleba. Co dál?
Máme toho ještě hodně a jsme už přeslanění
Niva jako smažák je výborná. My vaříme těstoviny s kuřecím masem a nivovou omáčkou a zapékané brambory s nivou. Dají se z ní taky dělat dobré studené mísy nebo chlebíčky, jednohubky.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat