Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky nevíte nějakej recept na nějakou hustou a sytou polívku pro 9. měsíčního prcka?
weendulka píše:
Holky nevíte nějakej recept na nějakou hustou a sytou polívku pro 9. měsíčního prcka?
Ja varim maso z kohuta so zemiakmi a zeleninou a necham tam menej vody a rozmixujem.
Ze včerejška zbyla čočka, tak máme čočkovou polévku a na večeři bude uzená makrela, už jsme ji dlouho neměli.
Zítra dojede na celý den kamarádka a prý by chtěla ochutnat cibulovou omáčku, že ji ještě nejedla. Tak ji udělám s brsmborami a vejcem natvrdo. Ona vždycky vyvařuje, když jsme u ní a já udělám obyčejné jídlo, ale na přání ![]()
laducha píše:
Ze včerejška zbyla čočka, tak máme čočkovou polévku a na večeři bude uzená makrela, už jsme ji dlouho neměli.Zítra dojede na celý den kamarádka a prý by chtěla ochutnat cibulovou omáčku, že ji ještě nejedla. Tak ji udělám s brsmborami a vejcem natvrdo. Ona vždycky vyvařuje, když jsme u ní a já udělám obyčejné jídlo, ale na přání
a neni lepsi francouzska cibulacka s cervenym vineckem a toustiky?:D nejaky prekvapko:D
Monjie píše:laducha píše:a neni lepsi francouzska cibulacka s cervenym vineckem a toustiky?:D nejaky prekvapko:D
Ze včerejška zbyla čočka, tak máme čočkovou polévku a na večeři bude uzená makrela, už jsme ji dlouho neměli.Zítra dojede na celý den kamarádka a prý by chtěla ochutnat cibulovou omáčku, že ji ještě nejedla. Tak ji udělám s brsmborami a vejcem natvrdo. Ona vždycky vyvařuje, když jsme u ní a já udělám obyčejné jídlo, ale na přání
Dík za tip, ale ani jedna víno nepijeme, ovšem proti pivu nemáme zhola nic ![]()
Monjie píše:
tak v tom pripade utopence D: a zelit hodne pivem:D
To je nápad. A ještě rybí očka, korbáčiky a pivní psy ![]()
laducha píše:Monjie píše:To je nápad. A ještě rybí očka, korbáčiky a pivní psy
tak v tom pripade utopence D: a zelit hodne pivem:D
sardelovy ocka
a nalozeny matjesy ![]()
Monjie píše:laducha píše:sardelovy ockaMonjie píše:To je nápad. A ještě rybí očka, korbáčiky a pivní psy
tak v tom pripade utopence D: a zelit hodne pivem:Da nalozeny matjesy
Kurnik šopa, nedělej mi chutě
![]()
Monjie píše:
Hm, to z té fotky bych si dala líbit. Na sladké nejsem vůbec, ale jak jde o tohle…mňam ![]()
Laducha: ja sladky nezeru, protoze jsem tlusty prase:R tak si to kompenzuji timhle:D ![]()
Monjie píše:
Laducha: ja sladky nezeru, protoze jsem tlusty prase:R tak si to kompenzuji timhle:D
Taky nejsem zrovna štíhlá, spíš tlustá a pak že se přibírá z dortíků a oplatků, koláčů a buchet
To nejím vůbec, nevypiju ani sladké kafe a čaj ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
smažený květák s bramborem a okurkovým salátem