Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
20.7.11 14:49
mahdalka píše:
Holky,tak mě napadlo se zeptat,jestli máte večer pořád něco teplýho k jídlu,nebo jestli si někdy taky dáte i jen chleba s něčím? :think: Já jezdím z práce po 19 hod.a pokud už neni žádný zbytek jídla co by se jen ohřál,tak pouze namažu chleba nebo housky s něčím-se salámem,s pomazánkou apod. :nevim:

Ono asi zalezi na tom, jestli ma chlap v praci obedy nebo nema a jestli zenska chodi do prace nebo je doma na matersky ci rodicaku. U nas frci i pomazanky, tousty, zel. salaty, co dum dal:D

• načítám...
50152
20.7.11 14:55
Monjie píše:
mahdalka píše:
Holky,tak mě napadlo se zeptat,jestli máte večer pořád něco teplýho k jídlu,nebo jestli si někdy taky dáte i jen chleba s něčím? :think: Já jezdím z práce po 19 hod.a pokud už neni žádný zbytek jídla co by se jen ohřál,tak pouze namažu chleba nebo housky s něčím-se salámem,s pomazánkou apod. :nevim:
Ono asi zalezi na tom, jestli ma chlap v praci obedy nebo nema a jestli zenska chodi do prace nebo je doma na matersky ci rodicaku. U nas frci i pomazanky, tousty, zel. salaty, co dum dal:D

Tak u nás má chlap většinou k večeři to samé, co jsme vařila k obědu. Když nejsem přes den doma, tak nevařím a máme k večeři pečivo + šunka, sýr. Někdy mě to vaření pohltí tak, že uvařím oběd i večeři a máme to ještě i druhý den :-)

• načítám...
27263
20.7.11 14:56
mahdalka píše:

Teplou večeři máme jen velmi vyjímečně a to většinou ve formě toustů, palačinek, vaflí a sladké kaše. Opravdu málokdy máme nějakou masovou minutku s hranolkama či bramborama. Nejvíc večeříme pečivo s něčím.

• načítám...
16557
20.7.11 14:56

No chlap na teplý obědy nechodí,občas mu udělám svačinu a pití,někdy si jí udělá sám a občas si něco koupí.Většinou mám teda vařeno,tak si večer ohřeje polívku plus něco,např.guláš apod.ale někdy bojuju s časem a únavou(jsem po encefalitidě)a navíc pracuju 9,5 hod.denně,tak opravdu neni vmých silách vařit každý večer teplý jídlo.Ještě že ten můj je docela vděčnej strávník a nepohrdne v nouzi párkama,utopencema,sekanou apod.Ale saláty a pomazánky dělám taky :pankac:

• načítám...
50152
20.7.11 15:05
mahdalka píše:
No chlap na teplý obědy nechodí,občas mu udělám svačinu a pití,někdy si jí udělá sám a občas si něco koupí.Většinou mám teda vařeno,tak si večer ohřeje polívku plus něco,např.guláš apod.ale někdy bojuju s časem a únavou(jsem po encefalitidě)a navíc pracuju 9,5 hod.denně,tak opravdu neni vmých silách vařit každý večer teplý jídlo.Ještě že ten můj je docela vděčnej strávník a nepohrdne v nouzi párkama,utopencema,sekanou apod.Ale saláty a pomazánky dělám taky :pankac:

To by se mi teda po práci vařit nechtělo. Když jsem chodila do práce, tak byla studená večeře skoro denně, teplá pouze o víkendu.

• načítám...
23033
20.7.11 15:10

Kdyz jsem chodila do prace a mela teply obedy tak jsem taky vecere neresila. Nekdy jsem si vzala dva obedy v praci a manzel mel dalsi den krabicku, nebo jsem si navarila na 2dny dopredu hura vse na mraz :D a pak se jen ohrivalo.

• načítám...
16557
20.7.11 15:10

Já když vařím,tak ve velkým hrnci,aby toho bylo víc a něco zbylo i na další den,popřípadě dva dny.A někdy uvařim v neděli jídla 2 a máme minimálně 3-4 dny co k večeři :mrgreen:

• načítám...
50152
20.7.11 15:17

No, když nechodí na obědy, tak by měl aspon 1× za 2 dni mít něco teplého. Uvařit v neděli a další 2 dni se to může jíst. Pak zase ve středu na 2 dni a pak už je zas víkend :-)

• načítám...
9079
20.7.11 22:45

Dneska byla sekaná plněná vajčkem, párkem a olivama s novými brambory. Bude ještě zítra. Pak tu mam cuketu, tak asi bude na másle a česneku.

• načítám...
9079
20.7.11 22:49

Chlap v práci obědy nemá, tak vařím podle směn. Při noční máme teplou večeři a při raní jak kdy. Někdy večeři nebo oběd ve tři hodiny. Večeře jsou studené. Někdy je teplá, ale ne pořád. Třeba když udělám něčeho velký kotel

• načítám...
10048
21.7.11 08:31

Já dělám kuřecí na kousky, v kari koření, osolit opepřit, můžes přidat trochu zázvoru.
Osmahnu, muzes tam pridat jakoukoliv zeleninu nebo maso osmahnout jenom s koleckama cibule. Pak to zaliju smetanou, pridam cesnek a kdyztak kari aby to bylo fakt zluty a melo karichut a provarim a pokud je treba zahustim.
Kari a cesnek je mnamka :-)

• načítám...
1304
21.7.11 08:39

k obědu si udělám salát a večer budem mít pečené toasty

• načítám...
14475
21.7.11 08:43

sklízeli jsme cibuli, takže na večeři cibulová polévka nebo cibulové řízky

• načítám...
10048
21.7.11 08:45

Muj snoubenec neji cibuli :lol: já ji miluju!!!
Cibulovou polivku- mnam!!!
A jak děláš cibulový řízky? :-)

• načítám...
14475
21.7.11 08:48

opatrně nakrájím cibuli na kolečka, obalím v trojobalu a smažím jako klasické řízky, jenom trošku piplačka, aby se to nerozpadlo, recept mám ještě ze základky z rodinné výchovy :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová