Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky tak vás dočítám.
Teplé večeře máme jak kdy, spíš zbytky z oběda a pak co dům dá, moc se s tím neperem. Když se chce tak něco uklohním.
Náš malej v devítí měsících jedl postupně zasmažené polévky a když né zasm. tak prostě hodně zeleniny, brambor a třeba zýže.
Měla jsem v lednici už dlouho poličan já ho nejím a bylo mi líto ho tam nechávat,pač jsem věděla že ho budu vyhazovat, tak jsem chlapovi udělala br.guláš. A já s malým měla nějakou směs ze zbytku z lednice zapečenou s bramborem, bylo to dobré, a čočkovou polévku. Teď jsem dopekla cuketovej perník.A ještě tam cuketa zbyla tak ji vyzkouším na tom másle s česnekem. Já cuketu můžu,chlap ne, ale on ji zná jen smaženou a ta mu ani trošku nechutná a nemůžu ho přesv.aby vyzkoušel nějakou jinou.
Můj táta dělal taky nějaké zapečené všecko co našel po víkendu a dal tam aji nadrobounko cuketu a jak ten můj tlačil ![]()
Jinak holky tousty máme rádi, nejradši sýr, šunka popř pomaz.máslo. Dělala jsem s nutelou a banánem, mňam.
Děláte ještě někdo nějaké?
laducha píše:Monjie píše:Taky nejsem zrovna štíhlá, spíš tlustá a pak že se přibírá z dortíků a oplatků, koláčů a buchet
Laducha: ja sladky nezeru, protoze jsem tlusty prase:R tak si to kompenzuji timhle:DTo nejím vůbec, nevypiju ani sladké kafe a čaj
ale ho.. ![]()
Janceta: delam tunak+vejce, dabelsky tousty, havai tousty s mozzarelou a rajcetem,hermelin brusinky.
Monjie píše:
Janceta: delam tunak+vejce, dabelsky tousty, havai tousty s mozzarelou a rajcetem,hermelin brusinky.
zajimavé děkuji ![]()
Dneska porkova polevka,hranolky s plnenym hermelinem a zel. priloha. Gitce koprovku s vejcem a bramborem:)
Já dnes budu dělat palačinky plněný kuřecí směsí…jenom čekám, až to malá zalomí!!
![]()
Miňulka píše:
Holky a jak je ta cuketa s česnekem na másle, to zní dobře?
jezis marija jsem dostala chut na pizzu s cuketou cesnekem a parmezanem buhehe ![]()
Miňulka píše:
Holky a jak je ta cuketa s česnekem na másle, to zní dobře?
Nevím. Chtěla jsem je dneska dělat, ale mam prý zase udělat rohlíkovou pizzu, tak bude rohlíková pizza.
A ta cuketa. Cuketa se nakrájí na kolečka a potře česnekem. Pak opékat na másle. Měla jsem ji takhle z grilu a byla výborná. Tak to udělám i doma.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat