Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jája428 píše:
ahoj holky, zbylo mi docela dost strouhaného sýra na špagety, myslíte, že bych ho mohla zamrazit?
urcite, a priste usnadni praci:)
Tak dneska k večeři dělá manža cuketovou čínu
a já si k obědu udělám lehčí sendvič
Tak u nás na večeři dneska úúžasná svíčková (musím se pochválit
) ze včera ![]()
U nas jen rajska polivka.Tygr mi zustal doma s teplotama,tak myslim ze stejnak do neho nic nedostanu
.Nic ho neboli a ma teploty nechapu ![]()
U nás se v pátek koupili uzená žebírka a žilo se z toho celý víkend, uzená polévka skroupama, zeleninou a vajíčkem, uzené bramb. knedlík a špená, šunkofleky zapečené s uzeným a vajíčkem a k véče se dojedl za bytek bramb.knedlíků s cibulkou a uzeným masem - vše smíchané, k tomu nějaký ten kompot nebo salát.
Dneska tu mámě ještě těstoviny a jdu tvořit jídelníček na zbytek týdne.
Miňulka píše:
U nás se v pátek koupili uzená žebírka a žilo se z toho celý víkend, uzená polévka skroupama, zeleninou a vajíčkem, uzené bramb. knedlík a špená, šunkofleky zapečené s uzeným a vajíčkem a k véče se dojedl za bytek bramb.knedlíků s cibulkou a uzeným masem - vše smíchané, k tomu nějaký ten kompot nebo salát.Dneska tu mámě ještě těstoviny a jdu tvořit jídelníček na zbytek týdne.
jů ty jsi šikovná
U nas dneska kvetakovy mozecek a nove brambory ![]()
Zitra mam v planu kure na paprice ![]()
gorina píše:
U nas jen rajska polivka.Tygr mi zustal doma s teplotama,tak myslim ze stejnak do neho nic nedostanu.Nic ho neboli a ma teploty nechapu
tak to měli my teď s malým......vše v pořádku a 5dní teploty,podle dr asi viroza ![]()
Na týden plánuju, uzeny s br. kaší a salaty- mame hodne zeleniny…a na jeden den naše oblíbeny kung pao s cinskyma nudlema- nedostala jsem se k tomu v patek…no a dalsi tyden doufam vari all in u moře
![]()
Ze včerejška mi zbyla rýže a výpek z masa a zeleniny, tak jsem přihodila plechovku fazolí v rajské omáčce a uzeninu a máme fofr oběd.
rychlovka-tousty-kečup,hořčice,šunka,sýr ![]()
k večeři taky rychlovka-mamina mi dala bramborové šišky tak jen s kakaem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat