Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4553
27.7.11 07:05

Taky my včera karbanátky s bramorovou kaší a dnes těstovinový salát s tuňákem atd. Zajímavý, že já vždycky vařím na dva dny a sežere se to za den! :think: :-)

• načítám...
1304
27.7.11 07:48

tak dneska jen ohřeju koprovku co mám na mrazáku a koupím knedlu.

• načítám...
9044
27.7.11 08:00

My dnes dojidame kure na paprice ze vcera,takze uvarim k tomu jen testoviny :) No a vcera jsem si koupila Balkán,takze vecer bude šopsky salát :)

• načítám...
3968
27.7.11 08:16

tak my dnes rizoto z vepřovky a večer vajíčková pomazánka s pečivem

• načítám...
PetkaK
27.7.11 08:29

A já včera zapomněla koupit vajíčka, takže nudle se odkládají na neurčito. No nic.

Tak mám červenou čočku s párkem.

• Upravit
QQQQ
27.7.11 08:34

U nás včera ty špízy jak jsem psala, ale na mírněčerno :oops: :mrgreen: Smažila jsem je na pánvi a zelenina pustila šťávu takže se to spíš dusilo. Mi se ta barva nelíbila tak jsem je na chvilku šoupla do friťáku. Zakecala jsem se s přítelem a už to bylo :mrgreen: Snědli jsme je, ale byly docela křupavé :lol: A večeři nám vařil kuchař v New Jersey :-P Né v americe, ale v NJ je taková restaurace :lol: Jídlo bylo váborné až na to, že maso jsem měla nakrájené po vláknu tak bylo tuhé 8-o Nechápu jak to v restauraci můžou nabídnout :think: No ale zbytek byl výborný, takže budiž jim odpuštěno. Dala jsem si „panenku Pepka námořníka“ Vepřová panenka, slanina, sýr, špenát a z toho udělaná roláda :-P

• Upravit
10048
27.7.11 09:03

WW vidíííš, tak hladem jste nebyli :lol: a fajn večer ne?? :-)
U nás včera čínský nudle s kung paem s vepřovýho :-)
Dneska ještě netuším, podle toho kdy přijdu domůůů :lol:

• načítám...
4697
27.7.11 10:08

halušky se zelím a uzeným :dance: :dance: :dance:

• načítám...
10048
27.7.11 10:22

Mnáááááááááám:-D

• načítám...
3643
27.7.11 10:42

u nás dnes bramboračka a lívance s jahodami…

• načítám...
27.7.11 12:10

Tak ja mam vyvarovaci den, zajtra odchadzame na chatu, takze bude listkovy kolac so sunkou a syrom (na sposob quiche) a mleta rolada jedna s hubami a druha s parkom. No a este uvarim udeny jazyk, aby sme ho vecer mohli grilovat.

• načítám...
50150
27.7.11 12:55

My máme zelené papriky plněné mletým masem a rýží :-)

• načítám...
QQQQ
27.7.11 13:06

Tady moje včerejší špízy na černo :oops: inspiraci si neberte :wink: Dnes nevařím nic, přítel dojí brambory a já jsem napráskaná ještě ze včerejší večeře :roll: Měli jsme česnekačku a tu Pepkovu panenku a bylo toho mooooc 8-o Sníte vy celou porci v restauraci? Já sním jen půlku :nevim:

• Upravit
2639
27.7.11 13:15
ww píše:
Tady moje včerejší špízy na černo :oops: inspiraci si neberte :wink: Dnes nevařím nic, přítel dojí brambory a já jsem napráskaná ještě ze včerejší večeře :roll: Měli jsme česnekačku a tu Pepkovu panenku a bylo toho mooooc 8-o Sníte vy celou porci v restauraci? Já sním jen půlku :nevim:
:jazyk:
  • načítám...
QQQQ
27.7.11 13:18
palošek píše: :jazyk:

Co tak koukáš? :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev